Lenovo 3000 N100

poruka: 3
|
čitano: 3.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lenovo 3000 N100
pitanje

Pozdrav,

Prije  par  mjeseci  sam  kupio  navedeni  laptop  (Lenovo  3000  N100,  model  0769-BYG).  Dobio  sam  ga  sa  preinstalisanom  Vistom,  te  mi  je  receno  da  Lenovo  ne  koristi  CD/DVD  Recovery.  nego  da  su  svi  podaci  snimljeni  na  skrivenom  dijelu  na  particiji.  Sve  je  dobro  funkcionisalo  dok  nisam  odlucio  da  formatiram  pariciju.  Uzeo  sam  upute,  na  pocetku  stisnuo  tipku  Lenovo  Care,

ali  se  nije  dogodilo  ono  sto  je  opisano,  nego  sam  dobio  normalan  meni  kao  da  sam  prilikom  starta  pritisnuo  tipku  F11.  Ako  neko  ima  iskustvo  sa  ovim  laptopom  molio  bih  da  mi  pomogne.  Gledao  sam  i  na  www.lenovo.com,  ali  ono  sto  pise  kod  mene  se  ne  dogadja.

Ne    zelim da instalisem piratski softver, jer su mi rekli da je preinstalisan orginalni.

Unaprijed  najljepsa  hvala.

Lazio forever...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lenovo 3000 N100

Neznam kako točno funkcionira to sa lenovom, ali mislim da je slično kao i kod ThinkPada; stisneš tipku i izleti meni koji ti nudi opcije vraćanja sustava (iz backupa ili da ti napravi komp kao kada je izašao iz tvornice ili što god već....) pogledaj malo ove forume, siguran sam da češ naići na slučaj poput tvog http://forum.thinkpads.com/ ili još bolje http://forum.lenovo.com/ ; a ako ti ne ide engleski ubaci novi post sa detaljima iz menija koji ti nudi i što ti zapravo hoćeš.... sretno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lenovo 3000 N100

Uz instalaciju OS-a na tom Lenov-u dolazi i program za backup particije koji se izvršava iz Windows-a. Backup se snima na D-particiju (može i na DVD).

Spomenuta skrivena particija služi za servisne operacije i između ostalog za vraćanje prethodno napravljenog backup-a. Vodi te kroz wizard i zatraži ti lokaciju backup file-a. Svi podatci sa sistemske particije se brišu i zamijenjuju sa onim iz backup-a.

Sličan (skoro isti) sistem koristi i HP, a Acer daje Recovery CD-ove na kojima je fabrički backup.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2008 21:27 (dragans).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice