Pozdrav svima!
Dajte ljudi pomozite ako netko zna ?, laptop HP Probook 4710s, Windows 7 Ultimate 32 bita. Povremeno se diže temperatura tj. par dana je u redu, a onda par dana "divlja", čas je na 100°C, 10, 60, 90, i tada naravno znate da dolazi do trzanja, smrzavanja, rušenja ovoga onoga..., (dođe mi da ga šakom zamlatim ). Računalo je očišćeno u HP servisu prije 2 mjeseca, dali su mi i slike kako je izgledalo prije i poslje (prije čišćenja je bilo prljavštine, prašine), virusa nema (bar tako "kaže" gdin. avast!
), očišćen je CCleaner-om, na dodir je uvjek normalne temp., ventilator se uopće ne čuje i radi normalno, ako ste pomislili da se temp. diže kod gledanja videa, igara i slično, ne, to se dešava i kad ništa nije pokrenuto, dakle na praznom ekranu, još ću dodati da je napajanje u redu. Hvala na eventualnoj pomoći.
Jeli moguće da neki program, dodatak podiže temperaturu i ako da kako da ga pronađem.? Zahvaljujem dobrim ljudima.
Imam neki Windows-ov program za praćenje RAM-a i iskorištenost procesora u (%) postocima.
Zanima me dali iskorištenost procesora znači kolika je temperatura (°C) ili to nema veze sa temperaturom procesora.?