Srdačan pozdrav svima.. Ovako zanima me jedna stvar.... Naime prije tjedan dana sam kupio novi laptop --hp probook koji me je izasao 4500 kn,znaci:Intel Pentium 2,4ghz 2,4ghz,HDD:1000gb,Ram:8GB,Ati radeon 8760 DDR3 2gb,ekran 15,6" i sada me zanima dali je graficka dobra ,jer graficka je najbitnija za igrice i fps u igrama.. Procesor je slab to znam i sada me zanima,cod4 mp na high postavkama ide 125 fpsa,isto tako i na extra i na medium ,jedino se na low poveca malo .... Dalje ... Assasin's Creed IV Black Flag mi steka na low postavkama neznam sta je sada to ,jel to problem graficke ili procesora... Dali se ta graficka neiskoristava dovoljno ili ja neznam sta bi moglo biti stoga bih vas molio za pomoc... I jel bi bilo bolje kada bi bio veci ekran,moze li biti bolje na TV-u? Jer imam HDMI kabal ,pa me zanima... Molim vas za pomoc...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerovao ili ne, ali neke igre su zahtjevnije od drugih. Nece ti pomoci spajanje na TV.
Znam ,ali imam osjecaj kao da procesor nedovoljno iskoristava graficku,tj. mislim da graficka moze barem 40% bolje od trenutnog stanjaa..