Laptop na čekove

poruka: 9
|
čitano: 2.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Laptop na čekove

jel zna tko trgovinu u slavonskom brodu s laptopima koja prima čekove?

0 1 hvala 0
14 godina
Re: Laptop na čekove
josipjoka13 kaže...

jel zna tko trgovinu u slavonskom brodu s laptopima koja prima čekove?

Čekovi?Tko to još koristi?{#}

Zezam se!Pa u Brodu i nemas bas neki veliki izbor sto se tice trgovina.Imas Makromediju,Elipso i onu u širokoj ulici,eh da i Birotehna.Birotehna i ta u širokoj su preskupe,tako da....Elipso ti je imao nedavno nekakvu akciju,ali i oni su preskupi.Jedino Makromedija ili neki od trgovačkih lanaca(Konzum,Interspar).Makromedija ti daje na 12 rata,peglanje PBZ kartice,to je 100%,a ovi "lanci" daju sve na čekove!

Ne znam kakva ti je situacija,ali zar se čekovi ne plačaju?10 KN kom,tako da nisu bas isplativi.Skokni u Makromediju i pitaj onog debelog{#} visokog,da ti sve objasni.

17 godina
odjavljen
Laptop na čekove

99,9 % trgovina ne prima cekove a sad ih je i vecina banaka izbacila iz upotrebe. Tako da prvo provjeri u svojoj banci vrijede li oni uopce {#}

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Laptop na čekove

Hvala na pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
Laptop na čekove

Čekovi u 2013? Rly?

Nisam znao da se prešlo s robne razmjene...

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 14:14 (191x7).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laptop na čekove

Pa evo mjenjo sam neku kožu i dobio čekove pa reko da ih iskoristim

0 0 hvala 0
17 godina
Laptop na čekove

Ma čekovi su zakon, ali jako mali broj ducana ih prima jer ti ne mogu na njima nabijati kamatu i dizati cijenu i slicne prevare izvrsavati. Najbolje ti je ici u "male" trgovine racunalnom opremom i tamo pitati. Ja sam isto svoj laptop kupio čekovima lolol

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Sint1 kaže...

Ma čekovi su zakon, ali jako mali broj ducana ih prima jer ti ne mogu na njima nabijati kamatu i dizati cijenu i slicne prevare izvrsavati.

U većim gradovima ili popularnijim trgovinama danas je situacija takva da čekovi nemaju smisla ni za trgovce ni za kupce (osim ako ne misle izdavati čekove bez pokrića). Naime, dosta trgovina prodaje robu za istu cijenu kao i za keš (poneke ipak za malo višu), na 6, 10 ili 12 rata bez kamata i naknada na određene Maestro kartice (dakle kartice tekućih računa), ali i na kreditne kartice (tipa AmEx, Diners...), iako kod kreditnih treba plaćati godišnju članarinu.

13 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Ma čekovi su zakon, ali jako mali broj ducana ih prima jer ti ne mogu na njima nabijati kamatu i dizati cijenu i slicne prevare izvrsavati. Najbolje ti je ici u "male" trgovine racunalnom opremom i tamo pitati. Ja sam isto svoj laptop kupio čekovima lolol

A gdje si ti kupio svoj laptop?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice