Posto nisam imao srece s laptopom koji sam kupio u 2.mj (asus k53sv), kupljen sa sj.... maticnom, pa sam 45+dana cekao da servis javi da nema tvornica drugu maticnu bla bla sad bi trebao ili dobit lovu nazad ili novi drugi laptop pa me zanima misljenje... Trebao bi laptop koji bi mogao otvarat neke autocad dokumente, kratko i jasno. 15" maksimalna velicina. Cca 5500-6000 kn.
Ps. Da li je moguce instalirat autocad na mac pa bi mozda odvojio koju tisucicu vise pa "da znam sta imam" i uzmem od apple neki laptop?
Posto nisam imao srece s laptopom koji sam kupio u 2.mj (asus k53sv), kupljen sa sj.... maticnom, pa sam 45+dana cekao da servis javi da nema tvornica drugu maticnu bla bla sad bi trebao ili dobit lovu nazad ili novi drugi laptop pa me zanima misljenje... Trebao bi laptop koji bi mogao otvarat neke autocad dokumente, kratko i jasno. 15" maksimalna velicina. Cca 5500-6000 kn. Ps. Da li je moguce instalirat autocad na mac pa bi mozda odvojio koju tisucicu vise pa "da znam sta imam" i uzmem od apple neki laptop?