Evo kupio sam laptop sa intel media 4500 mdh int. karticom, znam da je ta kartica banana za igre, a da li postoje i kak se zovu igre koje se nekak
mogu pokrenuti (naravno stariji naslovi)? ne moraju biti pucačine.
Evo kupio sam laptop sa intel media 4500 mdh int. karticom, znam da je ta kartica banana za igre, a da li postoje i kak se zovu igre koje se nekak
tetris, ali onaj 2D, tetris 3D bi štekao!
evo par naslova koje mozes pokrenuti:
http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-GMA-4500M.20379.0.html
e sad..... ja ozbiljno, a ti kenjas, gle nisam luđak da dajem 15000kn za gamere, onda si je bolje nabaviti ps3 ili x-box i miran si neko vrijeme i imaju puuuno bolje igre
za manje novaca nego da ukucaš hrpu love u laptop. Pc - ipak mnogo jeftinija solucija, Meni treba neka igra, jednom u dva mjeseca da se zabavim, kužiš Hyperione
(ma zeka.peka ;-))
hvala stari, dovoljno...
Mozes vrtit Call of duty 4 modern warfare sa 20-30fps(nekad jos vise,zavisi do mape), al sve na low.
(to bar ja mogu sa T6570 @2.1 Ghz i 2 GB DDR3)
Mislim da stvarno nije bilo potrebe ozivljavat temu sa zadnjim postom od prije skoro godinu dana
on T, ali ipak hvala ti na informaciji i ja imam tu grafu pa cu probat CoD4
Mislim da stvarno nije bilo potrebe ozivljavat temu sa zadnjim postom od prije skoro godinu dana
on T, ali ipak hvala ti na informaciji i ja imam tu grafu pa cu probat CoD4
Vec drugi put danas.. Ako se teme nesmiju "ozivljavat" neka se onda lockaju!?