Imam problem sa laptopom HPPAVILION G7. Na starom laptopu Toshiba mislim da je model Tecra a7 i mislim da je imao graficku ATI RADEON X1600 igrao sam igru uberstrike (evo link igra je besplatna http://uberstrike.cmune.com/) igra je radila odlicno fps (frames per second) je bio super nije nimalo trzalo a postavke su bile sve na maksimalno a onda sam nabavio HP PAVILION G7 koji ima core i4 procesor 3 gb rama i Radeon HD6470M koja je puno jaca od one ATI RADEON X1600 a na tom HP laptopu koji sad imam uberstrike mi radi na 15-22 fps isto sve na maksimalno ne kuzim kako neka igra moze bolje radit na slabijem laptopu nego na ovom jacem HP laptopu.Molim vas pomozite mi.Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako se ne varam taj laptop ima grafičku od procesora (integriranu Intel, slaba) i diskretnu AMD karticu (jača).
Kod tebe vjerojatno navedena igre ne izazove prebacivanje na diskretnu karticu već se koristi intelova.
I naravno,isključi AERO shemu..ona je sama 3d opterećenje za grafičku..Akoji je to i4 procesor..??
Jesu li grafički driveri najnoviji?
Igra koju igraš je browser based, dakle ovisi o browseru koji koristiš.
Preporučam najnoviji Firefox, Google Chrome ili Operu.
Flash player, Java i ostalo također treba biti ažurno/novo.
Sve sam probo ali ista stvar sve radi normalno dok ga ne stavim u full screen mod.
Sve sam probo ali ista stvar sve radi normalno dok ga ne stavim u full screen mod.
Kad stavis u fullscreen, vrati se preko alt+tab ili win+tab na desktop, tamo desni klik, pa ides na "configure switchable graphics". Tu ces imati popis nedavno pokrenutih aplikacija, i tu igru stavi na "HIGH PERFORMANCE" i spremi to. Onda bi ti trebalo fino raditi.