HP MiniNote kod nas preskup!

poruka: 6
|
čitano: 1.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Stigao u VeMil i košta 3550kn! Znači dimenzije i težina ostaju kao jedini argumenti.

Probaj Linux! > linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uf... al iskreno ocekivao sam takvu cijenu. Al ako se mene pita Acer Aspire One je najiplativiji, a poslije njega MSI Wind. Cuo sam da MiniNote ima jako doubru konstrukciju al da je rad u windowsima spor, i na momente trzav.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

novi će izgleda imati 10 incha ekran, nadam se da to neće osjetno povećati gabarite (na ovome sad ima dosta prostora oko ekrana, zvučnici i okvir). i bolji procesor, naravno. e onda kupujem Cool

i samo da ostane ovo iberkul kućište :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Planiram si uzeti neki netbook, ali tržište je toliko aktivno da svakih par dana dođe nešto bolje/jače/brže/jeftinije. Veličina ekrana mi je najbitnija stavka tako da ću najvjerovatnije pričekati još neko vrijeme.

Probaj Linux! > linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

..ja sam uzo hp mini note jos dok nije ni doso kod nas preko ebay-a i stvarno sam zadovoljan laptopom...ima i utor za pcexpress karticu sta ostali nemaju kolko sam uspio primjetit...jako je dobro izraden i vista radi super na njemu..ekran jako dobar..sve u svemu ja sam zadovoljan...pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.liliputing.com/2008/10/hp-spills-the-beans-on-the-hp-mini-1000-netbook.html

The HP Shopping homepage has an image of what appears to be the sequal to the HP 2133 Mini-Note.

...

Here’s what we do know:

• It’s called the HP Mini 1000, which would seem to imply that it has a 10 inch screen (current HP Mini-Note models have 8.9 inch displays).
  • Prices will start at $399.99, which is about $100 less than the price HP introduced the first HP 2133 Mini-Notes at back in April, but $100 more than the price you can pay to pick up the cheapest Mini-Note available from Amazon today.
  • The netbooks are described as less than 1″ thick (or rather, “thin”) with a starting weight of 2.25 pounds.
  • The case looks similar to the HP 2133 Mini-Note chassis, but it’s all black (which would seem to indicate it’s made of plastic, not aluminum), and there’s a smaller bezel around the screen (which lends credence to the idea of a 10 inch screen).

plastika Plač

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice