Stigao u VeMil i košta 3550kn! Znači dimenzije i težina ostaju kao jedini argumenti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uf... al iskreno ocekivao sam takvu cijenu. Al ako se mene pita Acer Aspire One je najiplativiji, a poslije njega MSI Wind. Cuo sam da MiniNote ima jako doubru konstrukciju al da je rad u windowsima spor, i na momente trzav.
novi će izgleda imati 10 incha ekran, nadam se da to neće osjetno povećati gabarite (na ovome sad ima dosta prostora oko ekrana, zvučnici i okvir). i bolji procesor, naravno. e onda kupujem
i samo da ostane ovo iberkul kućište :D
Planiram si uzeti neki netbook, ali tržište je toliko aktivno da svakih par dana dođe nešto bolje/jače/brže/jeftinije. Veličina ekrana mi je najbitnija stavka tako da ću najvjerovatnije pričekati još neko vrijeme.
..ja sam uzo hp mini note jos dok nije ni doso kod nas preko ebay-a i stvarno sam zadovoljan laptopom...ima i utor za pcexpress karticu sta ostali nemaju kolko sam uspio primjetit...jako je dobro izraden i vista radi super na njemu..ekran jako dobar..sve u svemu ja sam zadovoljan...pozdrav
http://www.liliputing.com/2008/10/hp-spills-the-beans-on-the-hp-mini-1000-netbook.html
The HP Shopping homepage has an image of what appears to be the sequal to the HP 2133 Mini-Note.
...
Here’s what we do know:
- It’s called the HP Mini 1000, which would seem to imply that it has a 10 inch screen (current HP Mini-Note models have 8.9 inch displays).
- Prices will start at $399.99, which is about $100 less than the price HP introduced the first HP 2133 Mini-Notes at back in April, but $100 more than the price you can pay to pick up the cheapest Mini-Note available from Amazon today.
- The netbooks are described as less than 1″ thick (or rather, “thin”) with a starting weight of 2.25 pounds.
- The case looks similar to the HP 2133 Mini-Note chassis, but it’s all black (which would seem to indicate it’s made of plastic, not aluminum), and there’s a smaller bezel around the screen (which lends credence to the idea of a 10 inch screen).
plastika