Laptop mi nece upalit..kad ga idem palit samo 4 puta zablicne lampica od struje u kutu i uopce nece vise nista...laptop je na punjacu i baterija je unutra ali ne svjetli mi lampica da se puni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Standardan kvar na HP-u te serije ( kao i dv serije ) chipset/vga na matičnoj se "odlemio"..
imam hp cq 61 njegov orginalni windows je 7,sistem mi je pao a kljuc mi je se izbriso pa sam ja kupio windows xp sp3 instaliro sam ga ali nikako nemogu pronaci drivere za njega jedini koji sam uspio naci je za W-LAN a trenutno ga koristim na tv preko vga kabla.ako neko moze da mi pomogne
HP CQ-61-415EG
AMD Athilon II Dual-Cored Prozessor fur notebooks M320 (2,1 GHz,1MB L2-Cache)
4096 MB DDR2 SDRAM (2DIMMs)
ATi Mobility Radeon HD 4330 Grafikkarte mit 512MB dediziertem DDR2-Grafikspeicher
Pozdrav
Prije par godina mi se prolio bambus (vino+kola :) ) po laptopu, sve je radilo na njemu osim ekrana i tipkovnice (donekle). Danas sam ga uzeo u ruke i reko, aj da vidim jel radi, rastavio ga, ocistio i kad sam ga upalio ekran je proradio, ali bez svjetla. Zanima me hoce li normalno raditi ako stavim drugi ekran?
I hoce li tipkovnica isto, ako kupim drugu.
Pozdrav
Prije par godina mi se prolio bambus (vino+kola :) ) po laptopu, sve je radilo na njemu osim ekrana i tipkovnice (donekle). Danas sam ga uzeo u ruke i reko, aj da vidim jel radi, rastavio ga, ocistio i kad sam ga upalio ekran je proradio, ali bez svjetla. Zanima me hoce li normalno raditi ako stavim drugi ekran?
I hoce li tipkovnica isto, ako kupim drugu.
Kako misliš bez svjetla? Bez pozadinskog osvjetljenja ili?
da, vidi se nesto, al nema osvjetljenja