Hp compaq presario cq61

poruka: 6
|
čitano: 1.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hp compaq presario cq61

Laptop mi nece upalit..kad ga idem palit samo 4 puta zablicne lampica od struje u kutu i uopce nece vise nista...laptop je na punjacu i baterija je unutra ali ne svjetli mi lampica da se puni

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hp compaq presario cq61

Standardan kvar na HP-u te serije ( kao i dv serije ) chipset/vga na matičnoj se "odlemio"..

12 godina
neaktivan
Hp compaq presario cq61

imam hp cq 61 njegov orginalni windows je 7,sistem mi je pao a kljuc mi je se izbriso pa sam ja kupio windows xp sp3 instaliro sam ga ali nikako nemogu pronaci drivere za njega jedini koji sam uspio naci je za W-LAN a trenutno ga koristim na tv preko vga kabla.ako neko moze da mi pomogne

HP CQ-61-415EG

AMD Athilon II Dual-Cored Prozessor fur notebooks M320 (2,1 GHz,1MB L2-Cache)

4096 MB DDR2 SDRAM (2DIMMs)

ATi Mobility Radeon HD 4330 Grafikkarte mit 512MB dediziertem DDR2-Grafikspeicher

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hp compaq presario cq61

Pozdrav

Prije par godina mi se prolio bambus (vino+kola :) ) po laptopu, sve je radilo na njemu osim ekrana i tipkovnice (donekle). Danas sam ga uzeo u ruke i reko, aj da vidim jel radi, rastavio ga, ocistio i kad sam ga upalio ekran je proradio, ali bez svjetla. Zanima me hoce li normalno raditi ako stavim drugi ekran?

I hoce li tipkovnica isto, ako kupim drugu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
glupikonj kaže...

Pozdrav

Prije par godina mi se prolio bambus (vino+kola :) ) po laptopu, sve je radilo na njemu osim ekrana i tipkovnice (donekle). Danas sam ga uzeo u ruke i reko, aj da vidim jel radi, rastavio ga, ocistio i kad sam ga upalio ekran je proradio, ali bez svjetla. Zanima me hoce li normalno raditi ako stavim drugi ekran?

I hoce li tipkovnica isto, ako kupim drugu.

Kako misliš bez svjetla? Bez pozadinskog osvjetljenja ili?

12 godina
neaktivan

da, vidi se nesto, al nema osvjetljenja

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 1:10 (glupikonj).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice