HP Compaq 6720s - nadogradnja

poruka: 10
|
čitano: 3.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Znaci, kad bi odnio navedeni laptop u servis na nadogradnju procesora i HDDa, jel zna netko koliko bi to izaslo?

Cuo sam da su komponente za laptope jako skupe, al opet sam cuo i pricu da su jeftinije nego za kompjuter, a sam neznam nista o tome pa trebam pomoc.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: HP Compaq 6720s - nadogradnja

Nije ti to baš tak jednostavno, zamjena proc-a je zajebana stvar, + kad mjenjaš proc uputno je zamjeniti i cooler (HP-i baš nemaju neko super hlađenje), ak je proc direktno zalemljen na matičnu baš se neće svaki serviser upuštat u to (to se onda rješava IC lemilicom koja je skupa u tri PM)

bolje haker nego šljaker
14 godina

Ja bi to jednostavno odnio u Comelov servis, odakle sam i kupio laptop prije 2 godine.

A vidio sam da imaju lose hladenje, temperature mi skacu i do 65°

0 0 hvala 0
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Ja bi to jednostavno odnio u Comelov servis, odakle sam i kupio laptop prije 2 godine.

A vidio sam da imaju lose hladenje, temperature mi skacu i do 65°

Jedva ga takvog ohladis...a ti bi ga jos nadograđivao

HDD moze, sve ostalo malo teze

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Prvo bi isao na ciscenje, tu bi se temperature trebale spustit, poslije toga bi nadogradio procesor ( i sve sta treba uz njega ), i HDD, jer mi je 160gb definitivno premalo. ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Prvo bi isao na ciscenje, tu bi se temperature trebale spustit, poslije toga bi nadogradio procesor ( i sve sta treba uz njega ), i HDD, jer mi je 160gb definitivno premalo. ;)

Ciscenje obavezno, pored toga, kupi si jos neku od onih hladilica sto idu ispod laptopa i miran si (tihe su dosta)

160gb i jest malo, to obavezno upgrejdaj, samo neznam bas isplatili se za proc...u tom podrucju bas i nemam iskustva :)

14 godina
neaktivan

Bolje prodaj taj lap. i skupi

jos para pa si kupi neki bolji rabljeni ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 8:45 (Neznam nadimak..).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
passat kaže...
Tomek.Klc kaže...

Ciscenje obavezno, pored toga, kupi si jos neku od onih hladilica sto idu ispod laptopa i miran si (tihe su dosta)

160gb i jest malo, to obavezno upgrejdaj, samo neznam bas isplatili se za proc...u tom podrucju bas i nemam iskustva :)

Da, gledao sam te hladilice, ima ih za 150kn, al nisam znao jel pomaze to uopce ista.

Jel znas mozda kolko otprilike izadje nadogradnja HDDa? Na 360gb, jer ne koristim laptop za igranje, ni nista slicno. 

14 godina
neaktivan

ako se lap ne koristi za igranje , onda bi jedna od logicnijih nadogradnji bio ssd, ubrzanje bi bilo ocigledno, a postojeci hdd bi se mogao ubaciti u kuciste i koristiti kao eksterni. Jedino je cjena malo veca ali je sigurno vise isplativije od samog mjenjanja procesora na laptopu

1 0 hvala 0
16 godina
tomislav91 kaže...

ako se lap ne koristi za igranje , onda bi jedna od logicnijih nadogradnji bio ssd, ubrzanje bi bilo ocigledno, a postojeci hdd bi se mogao ubaciti u kuciste i koristiti kao eksterni. Jedino je cjena malo veca ali je sigurno vise isplativije od samog mjenjanja procesora na laptopu

to definitivno, preporodio bi se s novim ssd-om

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice