Gamerski laptop do 15000 kn

poruka: 44
|
čitano: 8.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kao što naslov kaže trebam preporuku za gamerski laptop do 15000kn s tim da laptop ima ekran 17 incha.

Svaki prijedlog je dobrodosao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gamerski laptop do 15000 kn
red_dwarf kaže...

Kao što naslov kaže trebam preporuku za gamerski laptop do 15000kn s tim da laptop ima ekran 17 incha.

alienware m17xBelji se

imam 22 godine
15 godina
neaktivan
segor kaže...
red_dwarf kaže...

alienware m17xBelji se

Moze link na stranicu gdje se moze kupiti u RH Namigiva

15 godina
neaktivan
red_dwarf kaže...
segor kaže...
red_dwarf kaže...

alienware m17xBelji se

ja sam to naručio iz SAD-a,a neznam dali imaju svoje produžnice ovdje

imam 22 godine
16 godina
neaktivan
segor kaže...
red_dwarf kaže...
segor kaže...
red_dwarf kaže...

alienware m17xBelji se

ja sam to naručio iz SAD-a,a neznam dali imaju svoje produžnice ovdje

imaju imaju Namigiva link

16 godina

Neki kažu da je to fake stranica ali ima u mikronisu, samo što je preko 15000
Alienware m17x

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 13:28 (s0me0ne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
segor kaže...
red_dwarf kaže...

alienware m17xBelji se

lol alienware je 22 soma

gdje si ti naso za 15 soma

jogurt nema kičmu
17 godina

Link evo jedan gamerski

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 13:58 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa u zadnjem Bugu je bio test nekih gamerskih Asusa.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

nevidim svrhu gamerskog laptopa, mali ekran max 17" , slabije performanse u odnosu na stolna računala, skućena tipkovnica... Prilikom igranja baterija izdrzi maximalno 1 sat. Zato nevidim svrhu, jer ako ce mi stalno bit spojen na adapter dok igram onda cu imat rađe stolno računalo. Koje je trostruko jeftinije. Laptop bi trebao bit namjenjen za posao,surfanje, tu i tamo gledanje filnova, te da odigras koju igricu da ubijes dosadu, a ne iskljucivo za igranje igrica.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mtopol kaže...

nevidim svrhu gamerskog laptopa, mali ekran max 17" , slabije performanse u odnosu na stolna računala, skućena tipkovnica... Prilikom igranja baterija izdrzi maximalno 1 sat. Zato nevidim svrhu, jer ako ce mi stalno bit spojen na adapter dok igram onda cu imat rađe stolno računalo. Koje je trostruko jeftinije. Laptop bi trebao bit namjenjen za posao,surfanje, tu i tamo gledanje filnova, te da odigras koju igricu da ubijes dosadu, a ne iskljucivo za igranje igrica.

mislis do 15 tisuca ili na sve

pogledaj alienware gaming laptop

jogurt nema kičmu
17 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
mtopol kaže...

o cem ti pricas?? Ja kazem da je laptop glupo koristit za gaming ,jer je preskup, premali ekran, slaba mogucnost nadogradnje, slabije performanse u odnosu na stolna racunala iz iste cjenovne kategorije.... i jos hrpu drugih razloga

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Link evo jedan gamerski

hvala

16 godina
protjeran
mtopol kaže...
danfa123 kaže...
mtopol kaže...

o cem ti pricas?? Ja kazem da je laptop glupo koristit za gaming ,jer je preskup, premali ekran, slaba mogucnost nadogradnje, slabije performanse u odnosu na stolna racunala iz iste cjenovne kategorije.... i jos hrpu drugih razloga

pa to je istina al ak su neki laptopi namijenjeni za gaming i imas para zas nebi kupio

jos je prenosiv

jogurt nema kičmu
17 godina
neaktivan

Uzmes ovog predlozenog Asusa i 22" lcd za 1500kn te ti ostane jos 2k u dzepu.

Ako te ne smeta prenosivost imas i ovog Acera.

i7

2x4gb rama

ati 5850

2x 640gb diska

...

Definitivno nadoplati jamstvo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 14:06 (Los Sam).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sam ja lud ili tamo ili tu pise da je ovaj 12500kn?

http://www.alienware.com.hr/laptopi/m17x.html

btw niko nije spomenuo zasto jedan veliki NE laptopima kod gejmanja.. a to je pregrijavanje.. moze ga i sam Bog sastavit on ce se pregrijavat.. niko ne moze izmislit zrak i protok zraka tamo gdje ga nema...

16 godina
neaktivan
Ima protoka zraka, moj se ne grije puno dok igram, temp procesora oko 30, graficka max 65, a hard disk 50-ak maksimalno. Jesi se ikad igrao na laptopu?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran
gigi_cro kaže...

sam ja lud ili tamo ili tu pise da je ovaj 12500kn?

http://www.alienware.com.hr/laptopi/m17x.html

btw niko nije spomenuo zasto jedan veliki NE laptopima kod gejmanja.. a to je pregrijavanje.. moze ga i sam Bog sastavit on ce se pregrijavat.. niko ne moze izmislit zrak i protok zraka tamo gdje ga nema...

lol fake

jogurt nema kičmu
15 godina
neaktivan

a sta ti igras minesweper da ti je proc na 30 stupnjeva? :D salim se , ali zbilja, koji laptop imas, sta igras?

ma imamo lan svaki petak nas izmedju 5-10 ljudi.. pola otprilike ima laptope i to zbilja ima prakticnu vrijednost kod prenosenja i ustede prostora..

i ti laptopi su sve masine kupljene u proteklih recimo godinu i pol dana za od 6 do 10k kuna.. i svaki, i najbolji nema ni pola performansi mog kompa (ovog s profila).. bas ni u ludilu..

a stalno se neki zali da mu nesto ne valja.. a jedan od tih frendova ima neku toshibu koju je kupio prije malo manje od godinu i po, skoro 9k kn...

on fanaticno igra WOW, i komp mu je stalno imao problema s pregrijavanjem, kupio je ono neko pasivno koje se stavi ispod laptopa jer vise nije mogao igrat..

i par puta je nosio laptop da mu ga "ispusu" jer je bio pun prasine...

puko mu film prije 10 dana, prekjucer narucio komp u ADMu, evo maloprije stigao u pulu...

a drugi isto neka toshiba, nedavno kupljena, cod4 (!) je imao kronicne lagove, i jedan dan je ugasio AA i prestali su mu se desavati lagovi..

ono smijesno, na mom starom kompu p4 2,66ghz, 768rama, x1650 pro mogao sam sve efekte u codu4 na max vrtit osim tekstura i nebi trznulo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 16:48 (gigi_cro).
16 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

a sta ti igras minesweper da ti je proc na 30 stupnjeva? :D salim se , ali zbilja, koji laptop imas, sta igras?

ma imamo lan svaki petak nas izmedju 5-10 ljudi.. pola otprilike ima laptope i to zbilja ima prakticnu vrijednost kod prenosenja i ustede prostora..

i ti laptopi su sve masine kupljene u proteklih recimo godinu i pol dana za od 6 do 10k kuna.. i svaki, i najbolji nema ni pola performansi mog kompa (ovog s profila).. bas ni u ludilu..

a stalno se neki zali da mu nesto ne valja.. a jedan od tih frendova ima neku toshibu koju je kupio prije malo manje od godinu i po, skoro 9k kn...

on fanaticno igra WOW, i komp mu je stalno imao problema s pregrijavanjem, kupio je ono neko pasivno koje se stavi ispod laptopa jer vise nije mogao igrat..

puko mu film prije 10 dana, prekjucer narucio komp u ADMu, evo maloprije stigao u pulu...

a drugi isto neka toshiba, nedavno kupljena, cod4 (!) je imao kronicne lagove, i jedan dan je ugasio AA i prestali su mu se desavati lagovi..

ono smijesno, na mom starom kompu p4 2,66ghz, 768rama, x1650 pro mogao sam sve efekte u codu4 na max vrtit osim tekstura i nebi trznulo..

odakle si ti ispao? iz srednjeg vijeka mozda ?

Neoverclockabilni - Shit happens
15 godina
neaktivan

volim argumentirane i inteligentne odgovore. hvala.

16 godina
neaktivan
red_dwarf kaže...

iskreno,ne znam zašto ćeš izdvajati tolike pare za gaming laptop

gamin na laptopu se ne isplati nimalo

za te pare možeš uzeti komp koji će ti vrtiti sve igrice na high bar još 4 godine

a za laptop ćeš platiti 15k kuna,zahebavat će te previše a i ubrzo ćeš morati kupovati novi

za mene,promašena investicija

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
16 godina
neaktivan
preporucam da uzmes i7 komp sa hd5850/70 te kasnije mozes u crossfire i ovaj socket ce imat konstantno nove procove..
Zemi neku lan torbu za pc ako ti je bitna prenosivost :-)
Want me to Google that for you?
15 godina
neaktivan

OT puls4r gdje nabavit takvu torbu? otvorio sam temu bas za to u periferija ali niko da nesto odgovori..

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/kofer-kuciste/47919.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 18:32 (gigi_cro).
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
red_dwarf kaže...

iskreno,ne znam zašto ćeš izdvajati tolike pare za gaming laptop

gamin na laptopu se ne isplati nimalo

za te pare možeš uzeti komp koji će ti vrtiti sve igrice na high bar još 4 godine

a za laptop ćeš platiti 15k kuna,zahebavat će te previše a i ubrzo ćeš morati kupovati novi

za mene,promašena investicija

čovik želi preporuku za gaming laptop a ne podbadanje da je to loše

imam 22 godine
17 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

Nisi cuo za to da se ljudi nakivnu na laptope?

Koristim laptop kao zamjenu za stolni PC vec 3 godine i u svakom slucaju bi izdvojio 11k KN za navedenog Asusa nego dao 7k KN za komp kao tvoj.

Razlog?

Tipkovnica, prenosivost, nema zica(!), tihi rad sto je meni najbitnije!

Laptop je jednostavno laptop i to neki ljudi nikada nece shvatiti, detalji u igrama netrebaju biti na max da bi uzivao u igri.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
gigi imas u 'moj pc' koji laptop imam, u 8. mjesecu 2008. kupljen za oko 6000kunica. Vrti sve nove igre, na max mi netreba tako da sam zadovoljan. A temp procesora max 45 stupnjeva dok igram.
15 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
segor kaže...
red_dwarf kaže...

alienware m17xBelji se

lol alienware je 22 soma

gdje si ti naso za 15 soma

pa cijena alienware laptopa ovisi o konfiguraciji:imaš od 8000kn pa sve do 35000kn

imam 22 godine
16 godina
neaktivan
Zamolio bih sve koji smatraju da je 'laptop gaming' bezveze i da je glupo davat 15k kn za laptop bezveze da lagano odj**u sa podforuma Prijenosna racunala. Autoru teme lova ocito nije problem i nije mu tesko dat 15k kn za laptop. :)
Autoru teme savjetujem da ne zuri sa kupovinom, ja sam svoj trazío mjesec dana, procitao sam svaki review koji sam nasao. Pogledaj svakako stranicu notebookcheck i notebookreview (zaboravio sam jesu li .com ili .net).
16 godina
neaktivan

mozda ovaj,ovaj ili ovaj?

EDIT : ko nezna sta je "laptop gaming" nek se ne mjesa,jer tko zna kako se igra na laptopu nece svasta govoriti,na laptopu se da sasvim solidno igrati,imam oko 20 igara i svaku sam dosad pokrenuo na min medium postavkama sa rezom 1024x768.

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 20:09 (Gman).
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice