Acer računala uopće - pomoć

poruka: 4
|
čitano: 2.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

planiram kupiti računalo Acer 5552, čini mi se kao dobra ponuda, a imam i određeni popust u tom dućanu. No, frend me malo prepao kad mi je ispričao da su Aceri loši pa bih zamolio da mi netko tko se kuži kaže koliko su Acer raunala pouzdana.

Hvala puno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isto ko i svaka druga. Ima loših modela i serija ko i svaki drugi proizvođač. Generalizirati samo na osnovu branda je pogrešno i apsolutno netočno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Acer računala uopće - pomoć
bobozmaj kaže...

Pozdrav,

planiram kupiti računalo Acer 5552, čini mi se kao dobra ponuda, a imam i određeni popust u tom dućanu. No, frend me malo prepao kad mi je ispričao da su Aceri loši pa bih zamolio da mi netko tko se kuži kaže koliko su Acer raunala pouzdana.

Hvala puno

Za te novce dobiješ puno bolji CPU, puno bolji GPU, mislim da ima jedan Acer sa Sandy Bridgeom i GT 540M ili ATI HD 6650 za 3999, ako se ne varam !

Jack Daniels is the way to go !
14 godina
neaktivan
Re: Acer računala uopće - pomoć
bobozmaj kaže...

Pozdrav,

Hvala puno

Uzmi jedan od ova dva lapa: http://www.konikom.hr/p10995/notebook-acer-5750zg-b946g64mnkk/product_info.html?osCsid=0c0dve41v30k79nmrq3b6cbg8idllvmn ili http://www.konikom.hr/p11040/notebook-acer-7750zg-b944g50mnkk/product_info.html jer se najviše isplate za te novce.

Što se krvlju brani, ne pušta se lako.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 15:22 (Caesar et Brutus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice