Acer pobrkane komande?!

poruka: 2
|
čitano: 2.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Acer pobrkane komande?!

Imam problem s Acer Aspire 5920G laptopom koji ima pobrkane komande.

Vec se dva puta dogodilo da u jednom trenutku pobrka lijevu i desnu tipku misa ali cak i ne potpuno (i na vanjskom i na integriranom misu). Lijevi klik otvara "properties" meni odabrane ikone. Takodjer tipkovnica ne radi na svim tipkama osim F tipki (npr Fn+F6 za prebacivanje na vanjski ekran ili Fn+F8 za Mute rade bez problema)?!

Prilikom paljenja zastane na ekranu ACER i traži F2 da se Windowsi probude, kada se probude, nakon tog moze na Internet i sve ostalo ako se uhvati obrnuta logika misa i ako ne treba nista pisati jer tipkovnica u principu ne radi.

Ono sto je interesantno nakon sto laptop ostane bez napajanja (i AC i baterija odspojeni) na cca 24 sata proradi normalno (ne trazi F2 za paljenje i sve ostalo je OK) ali nakon reseta opet isto. Prosli put kada se to dogodio napravio sam format diska i dignuo image ali bez uspjeha, odspajao neke komponente nista nisam skuzio, updatao BIOS i nakon toga prvo nije radilo a nakon toga nekako proradilo bez logickog objasnjenja. Nakon 2 tjedna isto, sada odspajao bateriju CMOSa, ona je OK, 3.3V, ne znam vise gdje traziti problem.

Ima li nekto kakvu ideju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 13:58 (Aleks1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer pobrkane komande?!
Aleks1 kaže...

Imam problem s Acer Aspire 5920G laptopom koji ima pobrkane komande.

Vec se dva puta dogodilo da u jednom trenutku pobrka lijevu i desnu tipku misa ali cak i ne potpuno (i na vanjskom i na integriranom misu). Lijevi klik otvara "properties" meni odabrane ikone. Takodjer tipkovnica ne radi na svim tipkama osim F tipki (npr Fn+F6 za prebacivanje na vanjski ekran ili Fn+F8 za Mute rade bez problema)?!

Prilikom paljenja zastane na ekranu ACER i traži F2 da se Windowsi probude, kada se probude, nakon tog moze na Internet i sve ostalo ako se uhvati obrnuta logika misa iako ne treba nista pisati.

Ono sto je interesantno nakon sto laptop ostane bez napajanja (i AC i baterija odspojeni) na cca 24 sata proradi normalno (ne trazi F2 za paljenje i sve ostalo je OK) ali nakon reseta opet isto. Prosli put kada se to dogodio napravio sam format diska i dignuo image ali bez uspjeha, odspajao neke komponente nista nisam skuzio, updatao BIOS i nakon toga prvo nije radilo a nakon toga nekako proradilo bez logickog objasnjenja. Nakon 2 tjedna isto, sada odspajao bateriju CMOSa, ona je OK, 3.3V, ne znam vise gdje traziti problem.

Ima li nekto kakvu ideju?

Dali imaš instaliranog Launch Manager? Ako bez nje vjerovatno fali a da to instaliraš i radit će svi funkcije npr svjetlinu pojača, zvuk smanji i to preko FN tipke.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice