Imam problem s Acer Aspire 5920G laptopom koji ima pobrkane komande.
Vec se dva puta dogodilo da u jednom trenutku pobrka lijevu i desnu tipku misa ali cak i ne potpuno (i na vanjskom i na integriranom misu). Lijevi klik otvara "properties" meni odabrane ikone. Takodjer tipkovnica ne radi na svim tipkama osim F tipki (npr Fn+F6 za prebacivanje na vanjski ekran ili Fn+F8 za Mute rade bez problema)?!
Prilikom paljenja zastane na ekranu ACER i traži F2 da se Windowsi probude, kada se probude, nakon tog moze na Internet i sve ostalo ako se uhvati obrnuta logika misa i ako ne treba nista pisati jer tipkovnica u principu ne radi.
Ono sto je interesantno nakon sto laptop ostane bez napajanja (i AC i baterija odspojeni) na cca 24 sata proradi normalno (ne trazi F2 za paljenje i sve ostalo je OK) ali nakon reseta opet isto. Prosli put kada se to dogodio napravio sam format diska i dignuo image ali bez uspjeha, odspajao neke komponente nista nisam skuzio, updatao BIOS i nakon toga prvo nije radilo a nakon toga nekako proradilo bez logickog objasnjenja. Nakon 2 tjedna isto, sada odspajao bateriju CMOSa, ona je OK, 3.3V, ne znam vise gdje traziti problem.
Ima li nekto kakvu ideju?