17.3" laptop cjene oko 4.5k

poruka: 15
|
čitano: 7.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kupujem laptop bratu kao poklon. Dugo dugo vremena nisam zavirio u svijet prenosnika pa sam podosta OUT. Raspolazem cifrom oko 4500kn (mozda i koja kn vise ali to je to).

Koristio bi se za kao desktop replacment pa je obavezno 17.3", standardna upotreba (internet,multimedija,office,PS.....)+ gledanje HD filmova skopcavanjem na TV i igranje Guild Warsa 2 (na toj temi kazu da bi mozda i mogao laptop ovog cjenovnog ranga to pokrenuti...).

Racunam na obavezne 4GB RAMa, neki i3-i5 procesor (vidim imaju dvije generacije ovi procesora sa trocifrenom oznakom i cetverocifrenom), disk ne manji od 500GB i neka ne integrisana graficka (tu se najmanje razumijem,ove mobilne grafe) i htio bi da ima ovakvu tipkovnicu.

Brand nebitan kao i IT prodavnica, naravno dulja garancija, kvalitetnija plastika.... jos bolje{#}

Ja sam malo pregledo pa sam ovo izdvojio, tko zna za bolje nek pise.

DELL N7110

HP 4730

ACER 7750G

LENOVO G770A

ACER 7741G

ASUS K73SV

HP Pavilion g7

To je to otprilike, da li netko posjeduje neki od modela i moze ga preporuciti odnosno predloziti za izbjegavanje... sve informacije su korisne jer sam 0 kaj se tice prenosnika.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 17.3" laptop cjene oko 4.5k

Moja preporuka je Dell N7110..ja sam ga kupio prije dvije sedmice i za sada pokazao je se super

have a nice day
16 godina
neaktivan
bon_cooper kaže...

Moja preporuka je Dell N7110..ja sam ga kupio prije dvije sedmice i za sada pokazao je se super

Moze malo detaljnije. Kakvo mu je hladjenje,kakva je "snaga" jesi pokreto neke heavy igre,programe....

Ja sam malo obilazio i najvise me dojimio HP 4730S izgledom,materijalom i zavrsnom obradom...sad kad su u pitanju karakteristike i sam rad ne znam. Nadam se da ce se javiti jos korisnika doticni prenosnika pa mi malo priblizi to sve i pomoci mi da odabarem pravi poklon

14 godina
neaktivan

asus i dell s popisa su sasvim dobri, a imaju i duzu garanciju (24-36mj)

nije ni hp4730 los, dapace

koji god od ta 3 uzmes, neces pogrijesiti

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan

Za sada koristio sam ga vecinom za internet i crtanje u Autocadu...tako da za hlađenje ne mogu dati tačan odgovor jer ga nisam opterećivao

{#} a na ovom linku možes pročitati o njemu još neke detalje:

http://www.laptoptestovi.com/Testovi/Dell/DELL-INSPIRON-N7110/Page-2.html

have a nice day
14 godina
neaktivan
http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
14 godina

Asus i Lenovo iz prvog posta su zakon.

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemogu se sad sjetit a danas sam ga vidio...ovaj ASUS K73 da li ima aluminijsko kuciste kao Hp ili samo tako izgleda? Slijedeci vase preporuke i malo surfajuci izbor je suzen na :

ASUS K73SV 

LENOVO G770A

HP4730S

DELL N7110

Procesori su isti samo kaj Lenovo ima brzi za 0.2 GHz

HDDovi  Asus i HP ima ju 640 a Dell i Lenovo 500GB

Kamera na Dellu je najbolja, kakva je kod Hp ne znam

Graficka Asus GT540,HP 6490,Dell Gt525 i lenovo 6650

Tipkovnica mi se kod HP cini najbolje,Lenovo ima cudnu nekaj, kaj se tice izgleda i zavrsne obrade tu mi je poredak HP (dobije se i torba),Asus (nadam se ja Al),Lenovo (cini mi se da je Al kad sam ga danas pip{#}) dok mi je Dell ono najruzniji plasticni?!

Garancije su Asus 2g, Hp 1g, Dell 3g, Lenovo 1g, da li se garancija mora dokupiti odma ili u moze naknadno nekad u prvenstvenom garantnom roku?

Kakvi su zvucnici na doticni prenosnicima' Da li se neki izdvaja dobrim ili losim karakteristikama?

Ajde jos malo mi pomognite.

PS: Nekaj razmisljam ukoliko se niti na jednom nece moci pokrenuti GW2 onda mi graficka i nije toliko bitna. Znaci ako su grafe smece totalno nebitne su pri izboru

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 1:02 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za Asus imaš preporuku od mene. Hlađenje vrhunsko i tiho,neki imaju možda bolji ekran i tipkovnicu ( koja je prilično flexibilna) ali Dell ima istu takvu.

God save flat rate

0 0 hvala 1
14 godina
Na tim grafama ce ic gw2, ne brini. Mozda ne na nekim ultra detaljima, al ce se dat normalno i fluidno vrtit

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Za Dell mogu reći da ima veoma,veoma dobre zvučnike koji su stvarno jaki,kamera je extra koristio sam je za skype a

jedino što je mana kod ovog laptopa je poklopac koji se uvija pod pritiskom.{#}

have a nice day
14 godina
neaktivan

evo ljudi vidim da ste vi "odabrali ostale laptope pa me zanima zasto ne ovaj ACER 7750G

vec mjesec dana trazim laptop i ovaj mi se cini kao najbolji u toj kategoriji 

pa me zanima sta se vama nesvida kod njega i zasto ga nebiste preporucili 

i zanima me dali ga mozda neko ima i jel moze napisat par komentara

(sorry sto sam malo pobjego od teme...)

0 0 hvala 0
14 godina
malivrag kaže...

evo ljudi vidim da ste vi "odabrali ostale laptope pa me zanima zasto ne ovaj ACER 7750G

vec mjesec dana trazim laptop i ovaj mi se cini kao najbolji u toj kategoriji 

pa me zanima sta se vama nesvida kod njega i zasto ga nebiste preporucili 

i zanima me dali ga mozda neko ima i jel moze napisat par komentara

(sorry sto sam malo pobjego od teme...)

Mene osobno iritira ta mutava tipkovnica... A i cujem da ti stariji aceri sluze kao radijatori.

14 godina
neaktivan

to sam i ja cuo al sam cuo da su jako napredovali sto se tice tog grijanja a i za tipkovnicu mi se nisu bas previse zalili ljudi koji imaju novije modele. Jedan od najvecih prigovora koje sam ja cuo je taj da baterija traje jako jako kratko.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon obilaska i isprobavanja ovi prenosnika koje sam naveo odustao sam od kupovine 17.3 za ovu sumu novaca. Svaki od modela ima nekaj dobro i lose kad bi mogao iskombinovat bilo bi super{#}

HP garancija minus i graficka, kod asusa tipkovnica, kod della dizajn i problemi sa driverima, lenovo ekran i garancija.....uglavnom odustao.

Uzimam bratu Lenovo Z570 i HDMI kabl! Hardware super,dizajn i kvalitet izrade extra + za ostatak novaca uzmem produljeno jamstvo{#} Jedini minus je rezolucija 1366X768 ali to je standardno na ovim jeftinijim 15.6".

Hvala svima na pomoci{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice