Znači našao sam primjer teme na jednom forumu, pa bi bilo dobro sa dosta noulajfera podijeliti mišljenja.
Vaš zadatak je da pišete šta ste prošli u svomživotu do ovog trenutka, i šta planirate dalje, šta bi promijenili, šta vam se sviđa kod sebe, a šta ne.
Primjer:
Imam 16, god, prije 8 god sam počeo sa igranjem igara općenito, znači ne samo cs nego i šta mi se svidi itd, sjedio na računaru po 6 sati dnevno. Tad sam još bio normalno dijete, vrlodobar u školi, normalna kilaža, držanje kičme itd, no u 4 godine sam bio u baš kritičnom stanju, 40 kg na 163 cm koje sam malo po malo povećavao do polaska u srednju. Sada imam oko 52 kg na 183 cm, još je to premalo. Prestao sam igrati igre preko 2 sata dnevno (sada je to samo opuštanje) i biti na računaru preko 3 sata dnevno. Kanim se udebljati, počeo sam normalno jesti (jeeej). No još uvijek imam jedan problem koji pokušavam promijeniti. Naime nisam dosad cure nikako imao. Bilo je njih dosta, no ja se previše stidim. Ima sad jedna također sviđamo se jedno drugom, a ja se stidim omfg. Pa eto ko zna pomoći oko toga pravac na PP ako ima vremena.
Šta bi promijenio kod sebe?
Mršavost, stidljivost, općenito bi želio "početi novi život".
Šta mi se sviđa kod mene?
Apsolutno ništa, glupi kompleksi
Šta mi se ne sviđa kod mene?
To što sam mršav, što nemam curu i što se preje*eno stidim
Šta ću dalje?
Prestati se zaje*avati u školi, završiti školu, fakultet, otvoriti svoj internet klub, otići u inostranstvo da radim (sa diplomom za fenomenalno poznavanje engleskog jezika od altera lingua- - follow me mogu studirati i u americi bez prijemnog + nakon british council fakulteta mogu raditi u americi), udebljati se, i naću curu