Vaš život sada, pa kasnije?

poruka: 12
|
čitano: 2.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš život sada, pa kasnije.

Znači našao sam primjer teme na jednom forumu, pa bi bilo dobro sa dosta noulajfera podijeliti mišljenja.

Vaš zadatak je da pišete šta ste prošli u svomživotu do ovog trenutka, i šta planirate dalje, šta bi promijenili, šta vam se sviđa kod sebe, a šta ne.

Primjer:

Imam 16, god, prije 8 god sam počeo sa igranjem igara općenito, znači ne samo cs nego i šta mi se svidi itd, sjedio na računaru po 6 sati dnevno. Tad sam još bio normalno dijete, vrlodobar u školi, normalna kilaža, držanje kičme itd, no u 4 godine sam bio u baš kritičnom stanju, 40 kg na 163 cm koje sam malo po malo povećavao do polaska u srednju. Sada imam oko 52 kg na 183 cm, još je to premalo. Prestao sam igrati igre preko 2 sata dnevno (sada je to samo opuštanje) i biti na računaru preko 3 sata dnevno. Kanim se udebljati, počeo sam normalno jesti (jeeej). No još uvijek imam jedan problem koji pokušavam promijeniti. Naime nisam dosad cure nikako imao. Bilo je njih dosta, no ja se previše stidim. Ima sad jedna također sviđamo se jedno drugom, a ja se stidim omfg. Pa eto ko zna pomoći oko toga pravac na PP ako ima vremena.

Šta bi promijenio kod sebe?
Mršavost, stidljivost, općenito bi želio "početi novi život".

Šta mi se sviđa kod mene?
Apsolutno ništa, glupi kompleksi

Šta mi se ne sviđa kod mene?
To što sam mršav, što nemam curu i što se preje*eno stidim

Šta ću dalje?
Prestati se zaje*avati u školi, završiti školu, fakultet, otvoriti svoj internet klub, otići u inostranstvo da radim (sa diplomom za fenomenalno poznavanje engleskog jezika od altera lingua- - follow me mogu studirati i u americi bez prijemnog + nakon british council fakulteta mogu raditi u americi), udebljati se, i naću curu 

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina

OMFG

ROFLMAO

hahahahahahahahaha

sorry,morao sam Smijeh

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
RE: Vaš život sada, pa kasnije?
Xbox360 Modder kaže...

OMFG

ROFLMAO

hahahahahahahahaha

sorry,morao sam Smijeh

Temi ili meni?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Xbox360 Modder kaže...

OMFG

ROFLMAO

hahahahahahahahaha

sorry,morao sam Smijeh

Temi ili meni?

Oboje.Smijeh

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan

sjećam se da si nekad spominjao u postovima da imaš curu, odnosno dosta puta- a to si nas samo za*ebavo vidim? Cool

YNWA
16 godina
neaktivan

Ma svaka tebi cast na priznanju. Ali ne vjerujem da ce ova tema biti uspjesna jer su Hrvati teske konzerve,tako da...

A i ne bih volio otkrivati neke crtice iz zivota, jer vjerujem da nikoga ne zanimaju, a i nije sve za pohvalu.

There is no spoon.
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

pravac na pm, iskusni NevinašceSramim se

16 godina
neaktivan

JA SAM SAVRŠEN!!!!!

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
17 godina
neaktivan
RE: Vaš život sada, pa kasnije.

Čovječe, pa daj se prestani opterećivat životom, i počni ga živjet. Sve dobro dolazi točno onda kada treba, na tebi je jedino da to prepoznaš i cijeniš.

P.S. I ne, nisu to vjerska ili trkeljasta bajkovita natucanja, nego ti mogu reći i iz vlastita iskustva.

P.P.S. Budi sretan kaj si mršaviji, barem će ti i cure zavidjet na liniji Smijeh Ono kaj ti ziher mogu potvrdit je da je lakše dobit kile nego ih izgubit. I ako te sad zbog toga čak i zafrkavaju, budi strpljiv, pa ćeš vidjet kak će te za 10ak godina tapšat po ramenu i reć "e da je nama mršavost" Smijeh

15 godina
odjavljen

A koliki drzis napon za 24/7?

Koliki je frame?

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
RE: Vaš život sada, pa kasnije.
BannedOnThisForum kaže...

rastepi taj komp i ocisti ga od prasine da opet zablista :)

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
17 godina

Ahh, pa dobro je ide ti na bolje, ja sam bio malo(al malo) slican, prije davno visio non stop na PCu igrajuci i radeci/eksperimetirajuci, no dođeš poslje u tu fazu da jednostavno sebe nemozes natrati da igras neku igru, ako imas problem s stidljivosti i ja sam bio stidljiv prije, i sada al manje, i to nije mana, jednostavno prvi kontakt s curom se kontaktiras putem digitalije(facebook,sms,..) bit ce ti jedno 10ak puta lakse nego u zivo prvi put.
Sto se tiče debljine, jest da ti fali 15 kg, počmi jest malo bolju prehranu, nemoj bas jesti neke nezdrave tj. dobre za debljanje, radi malo tjelovjezbe da ti ta hrana nedeblja samo stomak, bit ces vrlo popularan među curama :D.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice