Nokia 7110, i još je uvijek imam i još uvijek radi, samo je sada ne koristim. Odlična je .
Nokia 7110, i još je uvijek imam i još uvijek radi, samo je sada ne koristim. Odlična je .
Simens m55.Pravi mob.Još radi
Kao i mnogima ovdek moj prvi mob je bila nokia 3310. bila je i prvi mob mome bratu, a sad ju koristi moj stari budući da mu je već par novijih mobitela riknulo.... Baterija mijenjana jedanput. Ispala je nebrojeno puta, čak sam se i namjerno sa njom nabacivao ne bi li ako se razbije dobio novi mobach... bez uspjeha, neuništivo....
Moj prvi mob je bio Siemens S25. Zvijer od mobitela, šljaka i dan danas, iako mu baterija sada drži 5 minuta :DDDD
Moj je bio Siemens M35
Nokia 3310. Tada je bio stroj...
Nokia 5110.
mislim da je to bilo davne 1998. ili 1999. godine
Cijena oko 2700 Kn. Stari mi ga kupio na 3 rate.
Ukrali ga nakon 2 mjeseca na Vinkovackim jesenima. u m*ter im njihovu.
a vidio sam sam ja i onaj Duncall jos ranih 90-tih.
za to ti je trebao oruzani list jer su ga zvali "CIGLA"
Molim nekoga da stavi sliku te cigle ako nadjete na webu! Please!
Siemens C25
Ericsson T26 28
NOKIA 3210
S.E t630,,valjda,,je,, taj je prvi
motorola c450
Alcatel. Still feels like the first kiss!
Siemens C60.Koje sranje?:-)
Još čak radi
Siemens C45
ericsson T10 mislim da mu je baterija riknula pa zato ne radi
sjecam se da je stari popi.. jer sam kupio za 100 maraka a on je svoj kupio T10 kupio mjesec dana prije i platio ga oko 2500 kn... jos je moj bio verzija s glasovnim biranjem a njegov to nije imao hahaha... jos i danas se sjecam njegove face... dobra kajla, dobra
Moj prvi mob je bio Siemens S25. Zvijer od mobitela, šljaka i dan danas, iako mu baterija sada drži 5 minuta :DDDD
SE T200
Takodjer neku Motorolu slicnu ovoj na slici dolje.Ubacivala se citava sim kartica sa onom plastikom oko nje a kostala je ko suho zlato.Morao sam imat pojacan dzep na hlacama da mi ne pukne od tezine.
Takodjer neku Motorolu slicnu ovoj na slici dolje.Ubacivala se citava sim kartica sa onom plastikom oko nje a kostala je ko suho zlato.Morao sam imat pojacan dzep na hlacama da mi ne pukne od tezine.
Nešto kao
Alcatel one touch
cigla ipo
Nokia 3310
uf nemam pojma neki ericsson