evo nekaj i od mene.
Koji je promjer onog venta na kučištu?
ovaj gore i na bočnoj stranici je 220 mm.
evo nekaj i od mene.
Koji je promjer onog venta na kučištu?
ovaj gore i na bočnoj stranici je 220 mm.
230mm.
bar tako pise u spec.
sve super...al daj 500kn i kupi si kuciste :D
takav komp moram imat dobar case
Evo i malo od mene:
Sve 5 samo brate mili uzmi veče kučište,ovo mi izgleda previše stisnuto....i kud si unutra ljepio one naljepnice?Šta to nejde van? i di si nabavio onu overclock žutu naljepnicu?
BTW. šiloman me prestigo.
Gledam malo graficku i vidim napajanje... Hebote koji paradoks... Al kuciste lijepo izgleda...
I onda ste nešto meni govorili....
BTW lijep hardver
I oprostite na offtopicu, ali morao sam
Kod tebe je 850W i još imaš bolje računalo, a on ima 1000W na slabije! Total overkill, dobro je Batista reko', pravi paradoks!
da stvarno trebam novo kucište opce nemogu nikak kable slozit...
a one naljepnice su nutra jer imam vec neke naprijed :DD
Gledam malo graficku i vidim napajanje... Hebote koji paradoks... Al kuciste lijepo izgleda...
I onda ste nešto meni govorili....
BTW lijep hardver
I oprostite na offtopicu, ali morao sam
Kod tebe je 850W i još imaš bolje računalo, a on ima 1000W na slabije! Total overkill, dobro je Batista reko', pravi paradoks!
NE ZADUGO!!
Ubrzano se nadogradjujem!
Za mjesec-dva ce biti bolje.
Sljedi niva grafa za 15 dana, ati 5850 toxic, pa nova maticna asus maximus II formula, pa ddr2 dominator 1066mhz, pa mis razer mamba, pa jos jedna ista grafa, pa monitor 24".
Otprilike tim redom.
+ jos nekaj kaj uleti sa strane. npr all in one card reader i sl.
Onda ce valjda biti bolje.
A napajanje je uzeto jace da izdrzi buduce nadogradnje. Zato je tako jako.
na koju foru ta maticna +ddr2 ram?
Evo i malo od mene:
Plavi fan na cooleru ti je sasvim nepotreban je je cooler ionako blizu ispuha.Iskoristi ga za nešto bolje.
da al nebrem ga iskoristit za nist drugo kad je kuciste sranje :D
To je maticna za lga 775 tj moj proc
a na to ide ddr2
provjeri i sam na linku dole
sry krivu maticnu gledam :P
a na to ide ddr2
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+ASUS+MAXIMUS+II+FORMULA%2C+P45%2C+ICH10R%2C+DDR2%2C+zvuk%2C+RAID%2C+2xG-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+s.+775&option=artikl&id_kategorija=05030606&id_artikl=050.306.367
Dobra je to matična, ali skupa bome...
Evo Big Tower kutija,niti 610 kuna LINK sada ovih dana uzimam kutiju novu pa ču tu kutiju...super je za malo love dobiješ big tower.
230mm.
bar tako pise u spec.
ma ne pouzdam se u to baš, plus ako gledaš samo vrhove venta onda je to negdje 195 ili tak nešto slično. No svejedno je veliko i poprilično tiho
a na to ide ddr2
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+ASUS+MAXIMUS+II+FORMULA%2C+P45%2C+ICH10R%2C+DDR2%2C+zvuk%2C+RAID%2C+2xG-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+s.+775&option=artikl&id_kategorija=05030606&id_artikl=050.306.367
Dobra je to matična, ali skupa bome...
Je.
Al kao sto vidis, ne sparam na komponentama.
kupio sam poluproizvod i sad ga doradjujem.
nazalost, nemam para da sve odjednom kupim pa moram pomalo. a ta mi se maticna dopada jer ima dobar bios za oc, podrzava crossfire i dobro izgleda.
al dolazi na red tek poslje grafe jel me grafa ubija.
malo je zastarila i rusi mi rezultat u 3d marku.
230mm.
bar tako pise u spec.
ma ne pouzdam se u to baš, plus ako gledaš samo vrhove venta onda je to negdje 195 ili tak nešto slično. No svejedno je veliko i poprilično tiho
Ma jesu tihi ventovi na kucistu al grafa urla .
valjda ce se promjeniti kad ju zamjenim
Evo Big Tower kutija,niti 610 kuna LINK sada ovih dana uzimam kutiju novu pa ču tu kutiju...super je za malo love dobiješ big tower.
iskreno, to kučište je fakat smeće. Imao sam takvo jako slično, model prije toga ili tako nešto i uopće nisam bio zadovoljan. Kvaliteta izrade nevalja ništa. Bolje malo pogledaj ponude i neke review-eve, mislim da bi se moglo nabavit nekaj bolje.
230mm.
bar tako pise u spec.
Ma jesu tihi ventovi na kucistu al grafa urla .
valjda ce se promjeniti kad ju zamjenim
yep, ja sam imao tih problema do nedavno, imao sam dvije 4850 unutra, i to je fakat bilo bučno.
evo nekaj i od mene.
Kakva ti je to 5850 unutra, neka čudna, jel toxic edition?
nije toxic.
Ti imaš ovu grafu sa slike??
takav mi je stock cooler na grafičkoj.
Nije sigurno toxic ili ijedna druga special edition.
takav mi je stock cooler na grafičkoj.
Nije sigurno toxic ili ijedna druga special edition.
Ne znam dal sam dobro shvatio. Ako dobro shvačam, kažeš da je takva tvoja kartica. To ako nije toxic, onda je vapor-x. Samo njih dvije imaju takvo hlađenje.
Ma ne treba čovjek ništa vadit. Nije da silazimo s uma, ali to nija najobičnija/referentna HD5850. To na slici je kartica s vapor-x hlađenjem. A takvo hlađenje imaju toxic i vapor-x verzije.