- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo kupio novi monitor, stari me služio punih 7 godina i dao je svoje, novi je sada bio na vikend akciji u linksu za 1199 kn, nisam ga mogao pokupiti tada, pa su mi jedng sačuvali i danas mi prodali po nižoj cijeni, jako sam zadovoljan sa ips-om i full hd-om
Ispričavm se na lošim slikama imam jako loš mobitel
Moram još samo kablove posložiti
Nije hardver u klasičnom smislu, no kako su se u domenu računalnog harvera s vremenom nastanili gadgeti svih boja i oblika, oprostit ćete mi na blagom offtopicu.
Focal Chorus 806VW bookshelf stereo zvučnici u High Gloss Red finišu. Nisam imao strpljenja za unboxing ili sl. fotografije/ video, no danas sam ih malo fotografirao, više za desktop, pa da se i pohvalim.
(izgledaju i zvuče odlično)
EDIT:
Forumaš volegradele me zamolio da mu fotografiram prostoriju i pojačalo, pa sam dodao nekoliko novih fotografija. Razmještaj nije po Hi-Fi pravilima jer bih morao raditi neželjene kompromise u prostoriji. Ovako je kompromis ponešto stavljen na zvuk, no unatoč tome sustav (meni) zvuči odlično - a to je najvažnije. A/V receiver je Harman Kardon AVR 360, a subwoofer Boston Acoustics CS Sub10 II. Na stereo pojačalo nisam išao zbog potrebe za videoulazima, a HK-ovi receiveri poznati su po dobrom stereu. Sub je dodan starim Celestion bookshelfima kojima je trebalo pripomoći te se i s Focalima dosta dobro uklopio. "Stalci" su s Jyskove rasprodaje, šiljci malčice ublažavaju bas i vibracije.
Kako puno ne bi smo trolali temu, ako tko ima kakva pitanja, najbolje neka me kontaktira na PM.