Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.269.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

Zamijenio miš i zvučnike koje sam imao, uzeo Sharkoon M20 i Logitech z200.

12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo odvojio nešto od plaće i naručio pola sa Alza Shop-a, a grafička kartica je kupljena polovna od kolege sa foruma =xfact= koja radi super i sve je uredu. Napajanje je kupljeno na akciji u gradu. Ovaj drugi hard je stari i spori i ide van dok sve skopiram. Kablove nisam još stigao do kraja sakriti, ali ima vremena :D Stranica ostaje otvorena sve dok(ako) ne napravim prozor. I sad sam tek skužio da im piše na stranici da je hard 32MB Cache, ali na njemu i WD-ovoj stranici piše 16MB, a sad sam ima poslao upit.

Komp je radio jedno 2 dana na stock hladnjaku i onda sam naručio ovaj jer je bilo potrebno :D.. Ova Led traka je malo koso postavljena, ali to se ne vidi, ali baš na toj slici izgleda kao govno i znam da neki misle da su tako pre otvorene i da oći bole, ali zato ima smanjivanje jačine. Slike su loše i mislio sam dali da stavim, ali ko ga .. malo sam pokušao uoštriti slike, ali slikano je Nokiom Lumiom 520, a još kad postavim sve se bojim. Možda bi bilo jš bolje da nisam upalio plave led diode :/

Evo liste:

CPU: AMD FX 6300 6-Core am3+ 

MBO: ASRock 980DE3/U3S3 am3+ 

GPU: Gigabyte HD 7870 OC 2GB GDDR5 256 bit

RAM: HyperX FURY White 8GB x1 drr3 1333MHz

HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 16MB cache

PSU: ZM600-LX 600W

Case: Zalman Z1 ATX MID TOWER

CPU Cooler: Thermaltake  Contac 30

Vidim da je jedan veliki fail što nisam slikao Hardver van kutije ahahhaha jbg :P

Dodajte me na steam: koken44 :))
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 20:25 (koken1000).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Novi komp nakon E8400, 4GB RAM-a i HD5850, slike su lošije kvalitete jer je kamera na mobu shit, ali mislim da se dosta vidi. Kućište je relativno malo, ali sve taman stane pa nema frke. 

Komponente su sljedeće:

• Intel i5 4690K
  • Scythe Mugen 4
  • Gigabyte GTX 770 Windforce
  • 8GB Corsair Vengeance
  • Gigabyte Z97-HD3
  • Samsung 840 EVO 120GB
  • 1TB WD Black
  • XFX TS550W
  • Zalman R1 case 
1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 17:10 (Unimatrix 007).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

I poboljšao se s cijelim asortimanom Func periferije:

miš:Func MS-3 R2

tipkovnica:Func KB-460, MX red US layout

mousepad:Func Gaming Surface 1030 Large R2

Prvi dojmovi su mi da je sve prilično dobro, osim vražjeg US layout-a na kojeg se nemrem nikak naviknut, točnije na mali enter al eto. Također sam pitao Func support ukoliko mi mogu poslat zamjenske tipke za y,z (nažalost nisu istih dimeznija da ih samo zamjenim jer je od tipke Z donji rub malo viši nego kod Y), te tipki 6,7,8,9,0.

Y i Z su mi potvrdili da će poslat, za ostale moram vidit.

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas kupio novo napajanje u chipoteci, enermax naxn 500W, mislim da će odlično zamjenit trenutni smartbox 500W proizveden davne 2004 godine (10.g staro {#}) ubiti smartbox mi i dan danas odlično radi, ali ne bih ga opterećivao ako u skorije vrijeme kupim neku jaču grafu (možda R9 270), enermaxa sam platio 375Kn, neznam iz kojeg razloga ga nemaju na stranicama chipoteke, ali mislim da je za tu cjenu odličan, po amperima je nešto sitno slabiji enermax od smartboxa na +3.3V i +5V, ali je zato jači na +12V1 i +12V2 koji su mi bitni za novu grafu, a i na smartboxu sam imao samo 4 pinski konektor za napajanje cpu-a, sa enermaxom imam 8 pinski, pa se nadam boljoj regulaciji i stabilnijem overclocku phenoma x4 955, trenutno je na 3.7Ghz na stock naponu...{#}

12 godina
Slike vašeg Hardvera
Ja prista pušit pa san se s kompom priselija iz garaze u verandu i lipo san kupija stol u Jysku.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo nova konfiguracija složena skoro identicna kao moja druga. {#}

Cijene i budžet su igrale ulogu za nešto malo jacim, (Intel i5 4460 i Asrock H81M-HDS).

Tako da se u ovim okvirima složilo ovako nešt:

ASUS M5A97 R2.0, AM3,AM3+, AMD 970, SB950, BUS 5200 MHz, DDR3

Procesor AMD FX-Series X6 6300 3.5GHz,14MB,95W,AM3+, FD6300WMHK

Cooler Master Hyper T4

DDR3 8GB (2x4GB) Kingston, 1866MHz, CL10, HyperX Fury

Sapphire R7 260X 2GB GDDR5, 2GB GDDR5 128bit, 28nm

Napajanje Fortron 500W, Hyper, PPA5005003, 12cm ventilator

TOSHIBA 1TB, 7200rpm, SATA 6 Gb/s, 32MB, DT01ACA100

Intel 120GB SSD 520, 2.5", SATA III-600, R/W:550/520MB/s

DELL P2414H (24", 1920x1080, IPS, Height Adjustable, Pivot

ASUS DRW-24F1ST/BLK/B/AS SATA, DVD-R 24x, DVD-RW 6x, DVD+R 24x

Zalman Z9 PLUS mid tower case. 207(W) x 464(H) x 504(D)mm.

Logitech Wireless Desktop MK330, Long-range 2.4 GHz wireless

Canon Pixma iP7250, Ink Jet pisač

Zvučnici Logitech Z213, 2 satelita Subwoofer, 7W RMS (25W Peak)

cca: 7500,00kn

Intel Core™ i7
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Uzeo u frenda @athlon64 slušalice pošto je on sebi uzeo nove. AKG K512, stvarno super slušalice, prezadovoljan sam. :)

The only limit is your own imagination.
11 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Uzo novi mis i podlogu umjesto Logitech g700 i sharkoon 1337 Xl

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stari Razer Imperator i Goliathus otišli u penziju, došao novi mišonja i zalutala "console wars" majica.

I za bolje skypanje i pokoji voice over Blue Snowball mikrofon sa amazona.

Sretni blagdani, ekipa!

paket paket
Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ajde kad se već hvalite sluškama, pa da i ja nešto pokažem, imam AKG K241 studijske sluške impedancije do 600ohm-a, tako da kako bi izvukao maksimum od njih, spajam ih na Pioneer-ovo pojačalo, ne moram govorit koliko je zvuk dobar, kad su davno koštale preko 1000Kn, evo za primjer noviji model, za tu cijenu moraju bit dobre, što se tiće pojačala, mogu podešavati visoke i niske frekvencije (bass), tako da je užitak slušanja sa sluškama još veći, na pojačalu imam spojene Onkyo SC-60MkII kompresione zvučnike, svaki ima ugrađen po jedan visokotonac, srednjetonac i bass, spojio sam si i pioneer-ov tuner za slušat radio, ali ga rijetko koristim, da budem iskren, malo je prejaka oprema za sobu, tako da nikad nisam navio preko polovice potenciometar za glasnoću, ali sam sa kvalitetom zvuka izrazito zadovoljan, sluške su made in austria, pioneer-ovo pojačalo i tuner made in japan, te su također onkyo zvučnici made in japan. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 13:34 (1BIT).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Eto na sam Badnjak naišao Djed Božićnjak i donio lijep dar pod bor.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 22:57 (Jura iz druge galaksije).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigao i božićni poklon za moj kućni komp u obliku Scythe Mugen 4 coolera i Intel 530 120GB SSD-a (koji će biti novi sistemsku disk, jer stari corsair jednostavno nije toliko cool više, ali će ostati u kučištu) :D yey :D Inače komp nije bio čišćen od 2011. godine pa sam mu pružio i tretman kompresorom da se očisti patina od prašine koja se zavukla posvuda...

Inače ekipa sve najbolje za nadolazeće blagnade :))

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX770 | Intel 530 120GB | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 16GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M|
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stavljena jos jedna grafa, hdd i novi miš ;)

Ispircavam se na losoj slici, nemam fotic pri ruci

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Laptop je doživio razer punch, a pošto uzimam uskoro novi pc unaprijed sam uzeo monitor.
Nemojte se sekirat zbog neurednog stola, nemam vremena ga pospremit posto je badnjak i opca ludnica u kuci kao i svake godine 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 20:12 (ja111).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

jedna na brzaka kad sam mjenjao tekucinu i stavio jos jedan protok na grafi za paralelan rad hladenja {#}

Prodajem Logitech G700 i G110
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo neki novi USB, gumeno kučište, testirao na USB2.0 pa brzine nisu u fullu, ovih dana trebao bi lapaš uzimati pa bumo vili na USB3.0 kako izvlači.

@USB2.0 @USB2.0
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 16:59 (micr0).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

All Mighty i7 5960X.

i7 5960x i7 5960x
multi-gpu 4 ever
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Playstation 4 20th anniversary

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Sjetio se ja  svoje stare zvijeri......socket am2, jednojezgreni sempron (Amd sempron le 1150) grafa od 256 mb, 1gb rama ddr2.

Jedino sta valja je hard (160gb) koji je sata i mislim da cu ga iskoristiti u ovom novom :D 

Bila je prava masina za vrijeme san andreasa, a onda pad....

Cod4 se igro na 800x600 na low na otprilike 30fps-a a znalo je pasti ohoho (pogotovo u onoj misiji "War pig")  :D

Sorry na slikama,  lumia 520 nema pretjerano dobru kameru.

otac naljepio otac naljepio
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 21:35 (LLAMABOY).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nabavio hladnjak Raijintek Aidos od frenda za male pare (50kn), korišten je manje od 2 tjedna na fx8320 pa je kupio cm 212evo.

Procesor je stabilan na 4.0GHz s maks temp. nekih 43 stupnja.

BTW: Strm sviđa mi se tvoja ideja za zaposlit buraza da čisti PC

Prije čišćenja Prije čišćenja
Prije čišćenja 2 Prije čišćenja 2
Prije čišćenja 3 Prije čišćenja 3
Aidos 1 Aidos 1
Aidos namontiran Aidos namontiran
Cijela konfiguracija Cijela konfiguracija
validacija validacija
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Moja mala zvjerka 

high res

imgur.com/Lf72WPh

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo ja sa atx amd-a presao u mini itx intel vode. Super zadovoljan, al Haswell (4690k) se grije nemilo, fx je mala beba u usporedbi.

Phantomka naravno nije stala u kuciste sa svojim 2.5 slot coolerom, fali oko milimetar za zatvorit bocnu stranicu 

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Superbrza nadogradnja ^^

slika je krumpir kad je s mobom slikano al ajd :P

An3lka555
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Bratu po naruđbi Razer Onza Tournament, za mene XB One kontroler za PC.

Sad samo da dođe Mortal Kombat X

EDIT: sry na off-topic, imam dosta upita kako radi na PC pa da ovdje svima odgovorim:

spoji se preko micro usb - usb kabela na pc, default browser otvori stranicu sa driverima, odaberete x64 ili x86, instalirate i to je to. isprobano u nekoliko igara, svugdje radi bez problema. mapiranje gumbića nije potrebno jer preuzima defaultne postavke kao i x360 kontroler.

Kappa
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 17:42 (Apachy).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evi i meni napokon stigao Xiaomi Power Bank 10400 mAh sa Banggood.com. Naručio sam ga 15.11.2014. i tek je sada stigao a gumena maska je istog dana naručena a stigla je za oko 4 tjedna. Stavio sam ga odmah na punjenje i nadam se da će me dobro služiti 

Scorp21
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napokon sam skompletirao opremu za slušanje 

Audio-Technica i novopridošlica, Fiio E10K Olympus2.

Sasvim solidan zvuk. Malen, lagan, a srećom je kabel dug pa ga ne vuče okolo :)

Ovaj Bass booster super radi.

Malo se čuje utjecaj na donji dio srednjih tonova, ali za eksplozije i ZZ Top zanemarivo 

Slike su loše jer u sobi imam usranu reflektoricu i ne znam slikati.

Stol je, naravno, uredan.

P.S. Krokodilska koža na kutiji 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
11 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nova godina, red je uzet i nove komponente :) ..

Za sada 2x ASUS Radeon R9-280X DirectCU 3GB V2

Napojna Cooler Master Silent Pro M2 1000W

Scythe Mugen 2 za cpu

Seagate Barracuda 2TB

ovo je samo dio komponenti koje sam dobavio, graficka je za sada samo jedna stavljena, druga je naslonjena na napojnu .. uskoro asus sabertooth + fx 8320, samasung 850 evo 120GB, ramG.SKILL Ripjaws 2x4GB .. jedino sto cu zadrati staro je haf 932 kuciste sa staklenom stranicom, dvd i lediode.

Sretna nova :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 11:31 (AdmirTZ).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

I da zaključim petljanje sa slušalicama.

Nastavak za valjak i Formulin QR 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novi monitor za bf4, u 4k naravno :) Uskoro i EK waterblock-ovi za Titane, cekam dostavu :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice