- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon sto sam kupio novi tv, odmah su se pojavili problemi s njim, tocnije, zvukom na istom. sve je to rjeseno uradi-sam izradom spdif kabla (sva sreca sto sam imao doma staro kuciste i mogao sam cviknuti potrebne kablice s konektorima) i spajanjem istog u graficku. sad se gustam u slici u zvuku na novom TVu :)
Čekamo da stigne taj četvrtak do tad sam hladan i nikad nisam bio hladniji
O da stigao je taj četvrtak stigao sam idem mu zagrijat tu pilu nakon nekog vremena i malo glavobolje stvorit
Mećnuo me u njegovu ud7 icu
Eto i da mene vidite i upoznate :)
Hola ekipa, opet ja :)
Danas je stigao SSD konačno u moje ruke... Corsair F60, praktički sam ga nasljedio novog niti korištenog, stajao je u kutiji godinu i nešto dana :) Eh zašto, pa imao sam sa starim RAID-om 0 male probleme sa jednim od dva WD 640GB CB diska, otprilike kao ženska kad ju uhvati PMS, ugl. bad sectori i tako nešto, pa je eto besplatno za mene uletio jedan 60GB SSD. Prvi dojmovi su wauuuu puno odzivniji nego stari RAID 0 (u onim danima kada je radio kako treba), ali sam morao ostaviti drugi ispravni WD 640GB CB za programe koje ću morati instalirati na njega, jer je ipak 60gb dovoljno samo za windowse, njihove update i koji sitniji programčić :) A već kad sam raskopuso komp evo i koja slika njegove utrobe :)
Čistio laptop(temp 15°-20° niže) i malo sredio kablove na PCu, iako nisam zadovoljan ishodom, može se to još puno bolje. Mijenjao i pastu jer sam failao prvi put, malo mi se digao cooler, sistem montiranja zahtjeva vježbu..-
Spec pod MOJPC.
Eto malo periferije, PC mi je ocajan da bi ga slikao.
Ovih dana dolazi mi VTX HD5670 pa cu i nju slikati zajedno sa PC-jem :P
http://www.dodaj.rs/f/2g/Ks/1k7llvSZ/20120829142708.jpg