- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahah i ja bi bio zadovoljan da imam to
jos malo pa ce u mirovinu. ja sam ovaj plaltio 1400 kn a sad se moze za tu lovu kupit duplo brzi sa 120 gb recimo ovaj
kako ta tehnika napreduje a tesko je pratit :S
Utovia bebu sa još 8GB ram-a, dakle sad sam na 4x4GB 1600mhz kingston HyperX-a. Jbga takav tip korisnika sam, već sam povuka 11GB igrajuci battlefield jutros, a tek rendanje videa...
Danas je za mene "Dan D" u računalnoj povijesti.
Kupih novi disk i CPU cooler. Imao sam muke Isusove sa instalacijom jer sam čak uspio presaviti jedan pin dok sam stavljao proc u socket. Srećom imam delikatne ruke i znam precizno ih mrdat ko fucking robot i uspijem na kraju strpat ga u socket, nabacao termalnu pastu (Artic Cooling MX-2) i onda namontirao sami hladnjak.
Imam stvarno yebene sreće s ovim svojim hardverom, anyway evo slike svega.
Sorry na mutnim slikama, stari je fotić i nisam prilikom slikanja imao mirne ruke, ali posluži makar za ovo :P
Serija 1.
Serija 2
Evo stedio ja nekih 3 godine i kupio sljedece :
i5 3570K, Asrock Z77 Extreme4, 2x4GB Corsair 1600 MHz Vengeance, Seagate Barracuda 1TB (200 MB/200 MB brzine :), Thermaltake V4 BE, Dell U2312HM, Sapphire HD7850 OC (+ Dirt Showdown) Dual-slot (neki ga znaju kao Vapor-X), XFX 550W, LG DVD i D-Link DWA-525 :)
Ako zelite neki bench, javite.
Znam da neki od vas nece imat ovakav gust pa sam vas pocastio slikama. :D
U portazi za boljim protok zraka i malo boljim temperaturama, izbusio sam PCI brackete i zamjenio dva sharkoona na procesoru za jedan scythe kama pwm.