Neeee..... dole zelena desno (trava), jednu palvu dole ljevo (more) i plavu gore (nebo).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uskoro će biti more i nebo.Idem po plave neonke preksutra.
Pa to će onda ličiti na neki lunapark a ne na komp Još samo da se neonke pale gase u nekakvom ritmu i da neka muzika izlazi iz kućišta i to je to
I pjevat će
@lzrg koliko te izašle jedne LED za komp? Fino to izgleda :)
Uskoro će biti more i nebo.Idem po plave neonke preksutra.
Pa to će onda ličiti na neki lunapark a ne na komp Još samo da se neonke pale gase u nekakvom ritmu i da neka muzika izlazi iz kućišta i to je to
I pjevat će
@lzrg koliko te izašle jedne LED za komp? Fino to izgleda :)
To su neonke. 2 komada - 45kn
athlon64 kako volim ove tvoje zvučnike. Jednostavno su prelijepi...
athlon64 kako volim ove tvoje zvučnike. Jednostavno su prelijepi...
:) a nebi bilo s gorega da imam jos 2 , ne fali im snage ali malo kvalitete jos bi zlata vridilo , kad jedan put cujes kako zvuci razglas od 6kw nista ti vise nije dobro i kvalitetno haha ,btw sad cu ih objesit na zid povise kad mi otac dode.
Fora kod takvih zvučnika je da izazivaju placebo efekt, tako da čak i u slučaju da zvuk nije ekstra zabriješ da je...
Da ne ostane sve na riječima evo još malo slika.
uuuuuuuu...zeleno....moja najdraža boja
Fora kod takvih zvučnika je da izazivaju placebo efekt, tako da čak i u slučaju da zvuk nije ekstra zabriješ da je...
ma nije nekvalitetan , super je zvuk ali nije ono sto ja hocu , s obzirom da su 2x 50w ni nemoze se vise od njih ocekivat , ja bi da me bas trese dok ga ni ne cujem a za to treba kilowat snage.
Da ne ostane sve na riječima evo još malo slika.
uuuuuuuu...zeleno....moja najdraža boja
Moram poraditi na cable managmentu.

ma nije nekvalitetan , super je zvuk ali nije ono sto ja hocu , s obzirom da su 2x 50w ni nemoze se vise od njih ocekivat , ja bi da me bas trese dok ga ni ne cujem a za to treba kilowat snage.
Bratić ima u autu 2x2kW. Kad ih je prvi put testirao(jer je sve sam slagao), nije se sjetio otvoriti bunker...izbilo mu je zadnje staklo, jer su oba zvučnika bila u bunkeru(škoda felicia)
Bratić ima u autu 2x2kW. Kad ih je prvi put testirao(jer je sve sam slagao), nije se sjetio otvoriti bunker...izbilo mu je zadnje staklo, jer su oba zvučnika bila u bunkeru(škoda felicia)
ma dobro auto zvucnici su druga stvar , pogledaj ove 4 bebe , 4 dubokotonca svaki 1kw , a ono na njima je jedan visoki od 600 , ima jos 2 visoka al nisu na slici, joj kad smo ih palili pala nam je sklopka koliko je pojačalo struje povuklo haha.
ts-w5000spl 5kw :)
ovi manji su focal 33v i 33k
inače to je frendov setup... što mislite dal ovo izbija stakla?? :)
LOL
lol haha a jbg zaboravio okrenit sliku .. sreća pa ima snalažljivih forumaša
LOL
isto monitor kao moj :D

ts-w5000spl 5kw :)
ovi manji su focal 33v i 33k
inače to je frendov setup... što mislite dal ovo izbija stakla?? :)
Ne samo stakla nego i vrata...
Sry na OT al vidim da je Virtuoso počel sa TD-ovima znači da je dosta spamma
Sry na OT al vidim da je Virtuoso počel sa TD-ovima znači da je dosta spamma
Već smo nekoliko puta zaključili kakv je to lik.
Gle pacijenta kaj je ustao na lijevu nogu ?
xD....u ovom topicu ima puno žaljenja na buku...ja imam nvidia geforce 8800 gt....napajanje malo jace..xD..ms-ovo....tak ak ostavim komp upaljen...nema sanse da spavas...tak da sve vase je super!
Brijem da voliš amd.
Bio je tu još x2 3600+ , x2 4050e, x2 4800+, sempron 140.. vidiš i da imam jednog intela
no da ne bi samo pričali evo još malo slika:
kako se zove ovo hladenje za proc???