2500 kuna u linksu. U ADM-u košta oko 2450 kuna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ljudi moji ne zanimaju nas u ovoj temi slova vasih Hardvera vec slike :)
Evo nekih sitnica :) Konfiguracija je sklopljena. (za prvu silu)
Tiha je da s ventovima tisa ne moze bit. Naravno, svaki ventilator je reguliran potenciometrom.
Potrosio 24 vezice za "pripitomljavanje" kablova, Semprona otkljucao bez ikakve frke u Athlon-a X2.
Vidim da si kupil F12.
Kakvo je stanje s bukom?
popodnevna atmosfera
zaljubio sam se
evo i mog novog monitora AOC 2434 pw,full hd,2ms odaziva,60000:1,hdmi,itd.
mi bi volili "live - uživo" slike tj. ono šta ti slikaš a ne što nađeš na netu
evo i mog novog monitora AOC 2434 pw,full hd,2ms odaziva,60000:1,hdmi,itd.
mi bi volili "live - uživo" slike tj. ono šta ti slikaš a ne što nađeš na netu
sutra,sad sam ga tek instalirao,po danu ce bit i bolje slike.
Danas došao sljedeći dio hardwarea - grafička kartica... (još samo matična, napajanje, HDD, procesor, memorija, kućište, zvučnici)
Zakon wallpaper na desktopu može link ? I koji je ovo dock dolje ?
Evo jednog mog novog case modinga mog kompa iz MOJ PC.....od ideje do realizacije ovog projekta prošlo je 1 dan, pri tome nisam ni lipu potrošio (jesam 2 kune za naljepnicu)...ideja mi je da još kupim crvenu neonku, pa će valjda još bolje izgledati ovo jedno jako dosadno kućište....ideja mi je još napraviti na gornjoj stranici prozor gdje će biti naljepnice, tipa Intel Core2Duo, powered by Sapphire....itd....EVO SLIKE! zadnji put sam dobio 42 thumps up-a , da vidim hoću li sad dobiti više?
EDIT: dao sam vam link do te objave kad je komp bio krajem 6 mjeseca tako da je razlika primjetna!
evo nove komponente stigle :proc i7 860, asrock p55deluxe 3 i corsair ddr3 1600 xms3 (2x2gb kit)
slike:
Evo malo Logija. :)
Kad smo kod Logija evo i od mene :)
Daj slika od onog dolje sta svijetli..
Evo novi PC kojeg sam dobio od Playomanie (PC po moj PC u profilu)
slikano s N95,smanjeno na 2 mpx i smanjena kvaliteta slike (da stane)
Znači Acer 21.5 inch (full HD),MX518,HD5770,E7500,4GB DDR3,WD 640+320GB,chieftech kejs,intel MBO,S220...
Evo malo smo poboljsali kuciste sa hafom 932 i sad konacno imam dosta mjesta,ima puno kablova od napajanja pa su zato na dnu kucista,uz vise truda bilo bi i bolje.