Stvarno ima prelijepu konfiguraciju .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ej bok kučište je danas stiglo , mislim da je to prvo u hr uopče jel je ovo bila prenarudžba , lovu sam im uplatio prije mjesec dana pa sam čekao.. ja sam ga u biti kupio kod sebe u svojoj firmi info-tech, mogu Vam ga nabaviti cijena je 2899kn ...
ja sam se istrošio više nedam ni kune do kraja godine za hardware hehe !!! :;) ..
PS: bio mi je kolega sad vidjeti toliko se zagrijao za kuciste da sam ga jedva odljepio od njega
Ej bok kučište je danas stiglo , mislim da je to prvo u hr uopče jel je ovo bila prenarudžba , lovu sam im uplatio prije mjesec dana pa sam čekao.. ja sam ga u biti kupio kod sebe u svojoj firmi info-tech, mogu Vam ga nabaviti cijena je 2899kn ...
ja sam se istrošio više nedam ni kune do kraja godine za hardware hehe !!! :;) ..
PS: bio mi je kolega sad vidjeti toliko se zagrijao za kuciste da sam ga jedva odljepio od njega
ne brini,miran si par godina sa ovom konfom :D
puno je to novaca ma kako god to kuciste bilo dobro.
ne brini,miran si par godina sa ovom konfom :D
ma znam to ti je tako kad radim sa time svaki dan sam u doticaju sa razno raznim hardwerom i onda nemoš odoliti..al dobro jednom se živi lova je da se troši dok je ima hhh

Da, Horned def ima perjanicu od konfiguracije na BOL-u.
Kuciste je stvarno ljepo, komponente da tvore - dream PC.
Al samo kuciste ne bi fakat nikad kupil, mamicu pa ljudi nemaju tolke ormare za cipele. HAF-ic ko moj, vidim da izgleda ko igracka... A u biti, meni je HAF grom od kucista premda ga prije nisam simpatiziral.
No sve u svemu, jos samo trebas sleevat kablove i def mozes na MDPC. :)
Pranja, predobro izgleda!
btw. koji su to ventovi?
Pranja, predobro izgleda!
btw. koji su to ventovi?
Mobitel ti je bolje ulovio ovu crvenu nego fotic.
Mobitel ti je bolje ulovio ovu crvenu nego fotic.
To je zbog bljeskalice. Nije ju preporučljivo koristiti kod slikanja modova,ali jbg,slikano je prije nekih sat vremena.
Morat ću od nekoga posuditi DSLR ili neki bolji idot fotoaparat.
Kad sam vidio ovog Cosmosa 2, usrao sam se živ, pogotovo kad ga je usporedio sa HAF-om 932. Kebl menedžment level - impeccable. Hrvatska plaća level - impossible.
"Kad sam vidio ovog Cosmosa 2, ovu facu složih ja." - Kakva rima, ha? :D
To je zbog bljeskalice. Nije ju preporučljivo koristiti kod slikanja modova,ali jbg,slikano je prije nekih sat vremena.
Morat ću od nekoga posuditi DSLR ili neki bolji idot fotoaparat.
mogu ti ja posuditi, imam canon 400d
mogu ti ja posuditi, imam canon 400d
Treba on tebi. Ne mogu te svako malo gnjaviti kada budem trebao slikati nešto. Moram nekog lokalnog uhvatiti. Ali hvala na ponudi.
Gdje u Zagrebu mogu kupit filtere za ventilaore protvi prašine?
Gdje u Zagrebu mogu kupit filtere za ventilaore protvi prašine?
Links

iste ja imam, samo bijele (nije bilo nigdje crnih kad sam kupovao) :)
prilično dobre slušalice :D

1400
1500kn...preko 2 godine gare..+ nekorišteni far cry 2 i ona zadnja lara croft + dostava
isus,
damage daj si sredi to kablovinje..kolko se moze napravit s tim kucistem, mislim da zasluzuje bar nesto
Znam, istina, nemam vremena. Preko ljeta ide sleevanje i slaganje..;)
isus,
damage daj si sredi to kablovinje..kolko se moze napravit s tim kucistem, mislim da zasluzuje bar nesto
Znam, istina, nemam vremena. Preko ljeta ide sleevanje i slaganje..;)
ak je ista manje od ovog (slika) onda ne priznajem
Bit će i bolje..;)