Samo u ssd-ovima imaš više para nego 3 prosječna računala, a i nešto mi malo ventilatora...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
15 RGB ventova = gratis bozicno drvce :D
bome su te dobro oderali, na gearbestu 22$
Slazem se, super ponuda, a 32GB model je jednako isplativo kupiti u npr. Mall.hr gdje je 119kn, a 64GB im je sjecam se jedno vrijeme kostao nekih 160kn, dok je sada preskup.
stvar je u tome sto je 64GB UHS-3 dok je 32GB UHS-1 pa je zato velika razlika u cijeni...
15 RGB ventova = gratis bozicno drvce :D
nakaradno barem meni :)

RGB je meni prekrasan ali za cijevi cu se sloziti sa vama jer ni ja nisam zadovoljan. Vecinu fittinga, koljena i boje sam iskoristio od proslog builda od prije dvije godine pa to nista ne pase sa nicim kako spada
pa je samo nabacano jer mi je cijela konfa stajala 3 tjedna na stolu pa mi se nije jos cekalo tjedan dana dok mi stigne ostatak opreme za vodu.
Takvo nesto treba viditi u zivo, a po mogucnosti i probati. Brutalna konfa svakako!

A znam brate, nekome ne pase RGB, tebi npr. cijevi, ali to je po meni drugi plan. Ovakve komponente bi uzeo i da lice na frankensnsteina.
Meni je u ovom slucaju, bas funkcija ispred forme. Samo zbog brutalnih performansi...
Hm, dobra je ta cijena na gearbestu, mada ja takve stvari nebi kupovao on-line, a i kako ide garancija preko on-line kupnje i ima li je opće?
Inaće micro sd 64Gb u Hrv nema ispod 200Kn, bilo kojeg proizvođaća...
Da sam kupio onaj san disk za 100Kn više, mogao bi i osobno reći da su me oderali, al za cijene u Hrv, ono mi se čini dobar deal...
nemas frke sa sd karticama, takva roba se ne kvari u pravilu. koliko vidim ima garancije 365dana na gearbestu.
https://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html#item1
Dirt
Dobra zamjena ali kolega 2 much pics...,😊😊😊😊😊😊

Dirt
Dobra zamjena ali kolega 2 much pics...,😊😊😊😊😊😊
Ja mislim suprotno, fali još slika da bi pokazao svaku moguću boju
sumnjiv mi je naziv ove teme...nisan bas sto posto bija siguran sto cu zatec kad otvorin....
no dobro je, uglavnom ovi zimzeleni prevladavaju...
Svaka čast na utučenim parama u komp, ziher je zver, ali da je gadan, gadan je...
Metallic jel se fx muci s 1080? Prtpostavljam isto kao i moj bivsi phenom s 1060...na r5 1600 je prodisala kak treba...
Ibme gdje si uzeo zvucnike? U duckasu ili prek njuske?

Metallic jel se fx muci s 1080? Prtpostavljam isto kao i moj bivsi phenom s 1060...na r5 1600 je prodisala kak treba...
Ibme gdje si uzeo zvucnike? U duckasu ili prek njuske?
Ovo i mene zanima ?
Znam da nije bas najsretniji kombo, ali FX je meni na 2K zasad skroz o.k.
Probao sam par igara i ne uvik sa frapsom, ali koliko vidim uz malo prilagodbe kvaltete moze bit 60Hz lock uz poneki dip. Mislim na witcher3, skyrim special, metro 2033, dragon age 3.
Samo sto ja vise uzivam u igranju nego benchanju, pa je moj odgovor subjektivan.
Prelipo je sad igrati u punoj slavi te igre napokon, a dell U2715h je također zasluzan.
p.s. Ako koga jos nesto zanima, tu sam.
Metallic jel se fx muci s 1080?
Baš i mene zanimalo jer sam u planu kupiti 1080/Ti i nagodinu prijeći na ryzen. Još imam do 165Hz G-sync monitor i mislim da bi dobro išlo samo je pitanje da li će FX moći gurati to sve.
Uf kolega, tvoj monitor ce sigurno trebati neki Ryzen 1600 class proc, jer 165 Hz nije sala.
Ali mi sto idemo korak po korak, moramo birati prioritete pa iz tog izvuci najbolje!
Naravno da je i meni Ryzen pozeljan, ali financije ne pitaju.
p.s. Nama gamerima je grafa uvik prioritet
p.s. Nama gamerima je grafa uvik prioritet
Ujedno i najskuplja komponenta Čeka se BF za 2 mjeseca, ovisno kakav budem s novcima sam mislio kupiti ryzen bundle ako ih bude imalo i ako bude dobra cijena.
Baš i mene zanimalo jer sam u planu kupiti 1080/Ti i nagodinu prijeći na ryzen. Još imam do 165Hz G-sync monitor i mislim da bi dobro išlo samo je pitanje da li će FX moći gurati to sve.
FX ti sigurno nece biti dovoljan za tih 165 Hz, znam da ce me sad odredeni dio ekipe popljuvati, ali ako vec ides na monitor sa visokom frkvencijom najbolje ti je pricekati coffee lake da vidis kakakv ce biti, jer ryzen dosta kaska po tom pitanju. 7700k je sad vec bolji u tom scenariju, a coffee bi trebao biti jos bolji.
Hm, nije ni monitor nakon fullHD jeftin, sad ima svega.
Uglavnom, uvik cu rađe dati kune za grafu nego npr. mobitel. :)
Zekoslavko ja doma imam OSB ploče + parket i baš je ugodno stati zimi bos, nije uopće hladno. Ne znam kako će ti telefon živjeti u uvjetima takve izolacije :)
Zekoslavko ja doma imam OSB ploče + parket i baš je ugodno stati zimi bos, nije uopće hladno. Ne znam kako će ti telefon živjeti u uvjetima takve izolacije :)
Ovo mi je drugi ovakav skin... nikakvih problema u više od jedne godine korištenja.
Onda super
Da al sapphire nije dao reklamaciju nego je 2x pita zahtjevao servis...i 2x puta su ju vratili shebanu...i onda je ducan odlucio vratit novce i dalje se bakčat sa njima.Ujedno sam kontaktirao sapphire sa problemom i sto se dogadja da bi mi na finjaka odgovorili...jebiga vise srece drugi put i to je to.popratni mail poslan i nisu se udostojili ni odgovorit....sve u svemu dobio nazad 3000kn i nadoplatio 1130 za ovo

dobio nazad 3000kn i nadoplatio 1130 za ovo
Bome si se postenski zajebo, za 300kn vise si imao Gigabyte GTX1080 Windforce OC