Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.975.866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

to je i mene cimnulo. ajde jos ova s blackplateom ali ona bez...

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
14 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Intel&ATI kaže...
Kad vidim komponente na ovoj deki, naježim se  {#}

LOL, ja se naježim kad pročitam ovakav glupi komentar. {#}

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
17 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

LOL, ja se naježim kad pročitam ovakav glupi komentar. {#}

Zašto je glup?

14 godina
Penryn kaže...

Zašto je glup?

Zato što sam osobno sam more i more puta stavljao grafe, ploče, procesore, ma sve moguće

na deke, tepisom, probao sam povući grafu po tepisonu, ništa, sve radi bez problema,

nikad u otkad slažem mašine mi se nije dogodilo da sam nešto spalio, a to radim preko 10 godina.

13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
probao sam povući grafu po tepisonu {#}

Čitam i nevjerujem objašnjenju... {#}

Ok fotkan i predstavljen hardver, To i je smisao teme.

Ali povlaćiti po tepisonu da bi bilo što bi bilo, e to nadilazi sve komentare {#}

Intel Core™ i7
14 godina
mserfezi kaže...
Ali povlaćiti po tepisonu da bi bilo što bi bilo, e to nadilazi sve komentare {#}

To je bilo snimljeno mobitelom kao dokaz vama (drugi forum) koji prosipate pamet. {#}

Znaš koliko mi je žao što sam negdje zagubio taj video, da ga imam, sad bi ga stavio ovdje. {#}

mserfezi kaže...
Ok fotkan i predstavljen hardver, To i je smisao teme.

Ne kužim, ovo je tema za komentiranje. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 18:06 (Valentin17).
13 godina
neaktivan

Ma sve 5! Valentin17 (bez ljutnje) {#}   Tema i je komentiranje, Uostalom nisam mislio ništa loše,

nije bilo nikakvo prosipanje, malo nespretno napisano/pročitano - a malo smjeha nikom neškodi! {#}

Intel Core™ i7
14 godina
mserfezi kaže...

Ma sve 5! Valentin17 (bez ljutnje) {#}   Tema i je komentiranje, Uostalom nisam mislio ništa loše,

nije bilo nikakvo prosipanje, malo nespretno napisano/pročitano - a malo smjeha nikom neškodi! {#}

{#} Slažem se u potpunosti, malo sam burno reagirao, isprika svima, ali uvijek me smetaju takvi komentari,

bavim se time već dugi niz godina, ovo što sam povukao grafu po tepisonu je bio ovrt na provokacije

određenih forumaša, radilo se o Sapphire Radeon HD 6850 1GB, ta kartica radi i dan danas bez problema.

Po meni grafe se danas više kvare zbog izrade i kvalitete koje su eto takve kakve jesu (ne vrijedi spominjati),

ne brige oko održavanja računala (prašina i sl.), nemogućih uvijeta rada (MS kućišta bez ventova npr.),

a i nestručnog rukovanja (danas bi svi bili majstori) itd., nego zbog stavljanja na deku ili sl.

Slika 1, primjer računala koje sam sastavio osobno prije dvije godine, od tada čovjek ga otvorio nije,

danas je stiglo kod mene, unutra je bilo prašine da nisi mogao vidjeti rebra hladnjaka procesora.

Cca. 2 min s kompresorom i sije se kao sunce, razlog dolaska je gašenje uslijed pregrijavanja,

ne briga i ne održavanje, žalosno.

ps. kućište sam mijenjao zato što je klinac koji to koristi razbio nogom (idiot) ono koje je bilo korišteno prije,

poklonio sam mu neki MS koji mi je ostao od jednoga gotovoga MSGW računala koje sam rastavio.

Slika 1 Slika 1
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 18:49 (Valentin17).
13 godina
odjavljen

Šanse da će komponente krepati zato što su na tepihu, deci, krevetu itd. su ravne nuli.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
Pranja kaže...

Šanse da će komponente krepati zato što su na tepihu, deci, krevetu itd. su ravne nuli.

{#}{#}{#}{#}

13 godina

Malarkey

Konfa je vrhunska. Svaka čast.

Samo ne znam da li je isplativa opcija 980 SLI :)

13 godina
protjeran

FakeDeath kaj ti se stvarno isplati prodavati konfiguracije na njusci, to rulja stvarno puši??{#} koliko uopce mozes zarditi? ak ni tajna...;)

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
17 godina

zeko 73

posto ima putno racunalo i tel top lcd da spada {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 0:32 (4mal).
14 godina
neaktivan

zeko73

Kao što je rekao kolega iznad, s ozbirom na navedeno (putni kompjuter kao dio serijske opreme i ovu makinu od ekrana pod bramacom{#}), da, definitivno spada.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
15 godina

Admini misle da ne spada pa mi obrisali slike mog hardewara bez obzira na navedeno {#}

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 0:45 (zeko73).
14 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Admini misle da ne spada pa mi obrisali slike mog hardewara bez obzira na navedeno  {#}

Trebao si izbaciti kompić nakratko na "pustopoljinu" te ga staviti na zic illi krov limenog ljubimca ili čak pored njega, prošlo bi 101%.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
15 godina

Ili umisto u kućište složit komp ispod haube pa bi mi progledali kroprste {#}

Zadar živi vječno!
13 godina
zeko73

Od tolike informatičke opreme i PC i laptop i smartphone sve imaš a ti na kraju staviš slike auta.
15 godina
neaktivan

A koji je auto bio, za nas koji nismo vidjeli slike?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
Stjepanj kaže...

FakeDeath kaj ti se stvarno isplati prodavati konfiguracije na njusci, to rulja stvarno puši??{#} koliko uopce mozes zarditi? ak ni tajna...;)

Ne razumijem točno pitanje? Ne znam je li pitanje glupo ili sam ja glup što ne razumijem što je pjesnik htio reći :S

Gledam malo njušku, konfe od 4000-5000kn... i baš ne vidim neku jaku konkurenciju za moje konfe a niti sam ikada imao na umu da prodajem konfe da mi rulja popuši i da nekog sjeb***.

Ali pošto sam ja iskreno biće i ne sramim se sam sebe, mogu reći da jedini razlog zašto ja već godinama prodajem konfe preko njuškala je baš to, što nemam konkurencije, i što ima takvih ljudi koje "puše drugima" pa onako, valjda, da netko nešto i kvalitetno kupi ako već kupuje preko tog oglasa. Većinu i ovako i onako prodajem frendovima, frendovim frendovima itd, po preporuci...

Zarada, hm... kao što gore napisah, nije mi to nikada bio neki veći plan, već mi je početak kao i sada bio plan malo te konfe tamo "pokakati" a i ono, gušte je slagati konfe i malo pustiti mozak na pašu, ne... A u većini slučajeva se tu radi o super novcima aka cc 5% po konfi, opet, čisto da se nešto zaradi i ne ide u minus, jer i ovako i onako žena mi je previše rastrošna. Ovako ja to čuvam sve u dijelovima pa ona nemre niš :=)

lp

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005212124705
13 godina
protjeran

FakeDeath tx na odgovoru, nije mi bilo jasno konfa koju si prodavao za 5000kn na njusci ista takva kosta u ducanu 5000kn pa nisam nigdje uspio vidjeti ovih 5% zarade, no ak ti velis da imas onda ok, uzivaj!LP

13 godina

koja to konfa točno? jer uvijek pazim da bude jeftinije nego u ducanu... osim ako to nema u ducanu, i gdje je ulozeno malo vise vremena i truda :=)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 12:40 (FakeDeath).
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

I mene zanima, može i na PM. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
protjeran
FakeDeath kaže...

koja to konfa točno? jer uvijek pazim da bude jeftinije nego u ducanu... osim ako to nema u ducanu, i gdje je ulozeno malo vise vremena i truda :=)

predzadnja ona žuta s i5 i 290, mislim dok to sve nabavis i slozis...

13 godina

mislis na ovu? http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=286&jumpto=4406065&sort=asc&view=flat

Procesor: Intel I5 4460, 3400MHz - 36mj gar.
Matična: Asus H81M-A - 36mj gar.
Memorija: ADATA XPG 8Gb (2x4) DDR3 1600MHz - 36mj gar.
HDD: WD Blue 1Tb - 24mj gar.
Grafička: Sapphire R9 290 4Gb TRI-X - 24mj gar.
Optika: DVDRW Samsung - 12mj gar.
Napajanje: Corsair TX 650W, Yellow paracord
Kućište: Fractal Core 1000, microATX, 120mm upuh + 92mm ispuh

gledam i takva ista (samo napajanje CS650) dođe u kombinaciji s 6 trgovina 6200kn

Znaci jeftiniji sam :D a da ne pričam koliko sam jeftiniji od svih njuškalo konfi u "rangu" :D Mislim da nisam nikada prodavao po istoj niti vecoj cijeni nego u trgovini (i to gledajuci bar 3-4 najeftinije trgovine)

A da ne pricam da nema zezancije s poštarinama, slaganjem, instaliranjem itd... ;=)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 13:41 (FakeDeath).
13 godina
protjeran

da to je ta, i krivo sam napisao 6000kn je cijena(nisam bio siguran dali je bila 5 ili 6k) ja sam tu konfu slozio za 5960kn...pa mi zato cudno kak ti se isplati! no dobro sve mi je jasno:)!lp

13 godina

A gle nije 6k, to samo piše tako jer od 10 što me nazove 10 pitaju ide to šta niže... i svima kažem ako su ozbiljni, dođu, vide, i ako im odgovara spustim još bar 200kn, zavisi kakve sam volje, ako je žena dala ide i 500 manje :D

Al eto, iako su svi "ozbiljni kupci" i "za ozbiljno ih zanima" a ne zovu samo jer im je dosadno, nitko ne dođe ni da mu kažem 5000kn :D A kome je sve jasno i kome je to bolji izbor, uzme bez ikakvih gluposti i potpitanja, i za takve je uvijek korektna cijena od mene...

Eto, ako ti je sada sve jasno... možeš onda objasniti ono "jel to ljudi stvarno puše" ? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 13:54 (FakeDeath).
13 godina
protjeran

izgleda da puše{#}..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 19:47 (Stjepanj).
13 godina

a gle donekle, kada vidis moju statistiku na njuski :D a nisam dugo tamo.... a da kucnem u drvo za sada nije bilo vecih problema ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 14:04 (FakeDeath).
15 godina
chutac kaže...

Ovaj!Seat Altea freetrack...2.0TDI 170ks 4x4

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 21:21 (zeko73).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice