Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.975.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
14 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

Osobno mislim da je Intel bolji izbor, pogotovo ako je riječ o gamingu. Taj bi Celeron mogao potegnuti i neke malo jače grafe, tipa HD7790/GTX650Ti bez ikakvih problema, dok to s AMD-om ne bi nikako bilo toliko dobro.

14 godina
protjeran
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Caesar et Brutus kaže...

Osobno mislim da je Intel bolji izbor, pogotovo ako je riječ o gamingu. Taj bi Celeron mogao potegnuti i neke malo jače grafe, tipa HD7790/GTX650Ti bez ikakvih problema, dok to s AMD-om ne bi nikako bilo toliko dobro.

Za sad dojmovi

Tiho, hladno, potršonja ?? zar je ima uopće 

14 godina

@Chico12

Okreni napajanje na pravu stranu i sredi cable management. Onda bude to to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 17:21 (vrinho).
11 godina
vrinho kaže...

@Chico12

Okreni napajanje na pravu stranu i sredi cable management. Onda bude to to.

Ne mogu ga okrenuti, bilo mi je na pravoj strani, ali sam ga morao okrenut zato sto su mi p4 kablovi prekratki da bi ih ushteko gore na vrhu ploce. Kad ovako okrenem na drugu stranu sve je uredu.

Inace mi je ovo napajanje, dobio ga iz Swe:

http://www.sweclockers.com/recension/16951-be-quiet-kraft-och-corsair-cx500m/4#pagehead

Hejjjjj
13 godina

@chico12 pa nabavi produžni kabel za napajanje matične i fino okreni napajanje kak treba bit i sakrij kablove iza,nije to neka investicija a jednostavnije nego mijenjat napajanje samo zbog toga... ;-)

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
11 godina
Toma Kruz kaže...

@chico12 pa nabavi produžni kabel za napajanje matične i fino okreni napajanje kak treba bit i sakrij kablove iza,nije to neka investicija a jednostavnije nego mijenjat napajanje samo zbog toga... ;-)

Hvala

Hejjjjj
14 godina
neaktivan

Između ostaloga, to je vrlo kvalitetno napajanje. BeQuiet! je jako dobar proizvođač.

13 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...

Između ostaloga, to je vrlo kvalitetno napajanje. BeQuiet! je jako dobar proizvođač.

cezare cemu ono?, napisao si iz gusta! budes to prodavao uskoro ili?lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 10:04 (Stjepanj).
14 godina
Caesar et Brutus kaže...

Jedna, ali vrijedna{#}. Kupljeno čisto iz gušta.

- Iz gušta si kupio kutiju od napajanja i poslikao je za nas? {#}

13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Kutiju zamotanu o foliju?! Stvarno ti je komentar vrhunski, nema kaj..

To mora da je neka novost da se prazne kutije od napajanja zamotane u foliju prodaju..{#}

16 godina
moderator

Idem ponovo pisati jer neki očito ne razumiju naslov teme: Slike vašeg hardwera.

Dakle ne slike kutija, vrećica, spužve, stiropora... {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 12:57 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Kidanjem folije i otvaranjem kutije napajanje dodatno gubi na vrijednosti, a najvjerojatnije će biti prodano jer ovakva zvjerka zaslužuje biti upogonjena, a ne da skuplja prašinu na ormaru{#}. Inače, kupljeno prije 16 mjeseci, ali tek sada poslikano.

Schweini7 kaže...
Valentin17 kaže...

To mora da je neka novost da se prazne kutije od napajanja zamotane u foliju prodaju..{#}

Tako je, na fotki se jasno vidi da se radi o neotpakiranom napajanju, ne može biti cigla umjesto napajanja unutra nikako{#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 13:01 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Idem ponovo pisati jer neki očito ne razumiju naslov teme: Slike vašeg hardwera.

Dakle ne slike kutija, vrećica, spužve, stiropora... {#}

Ovo je drukčija situacija jer se vidi original folija, argument je otpakiravanje/otvaranje na bilo koji način. Slažem se jedino za otpakirane kutije, gdje se vidi da je otvarano na bilo koji način. Otvaranje na bilo koji način podrazumijeva da se mogla okačiti i fotka samog hardvera uživo. U slučaju neotpakirane/neotvorene kutije, to nije slučaj (ne može se okačiti fotka samog hardvera) pa mislim da bi neotpakirane kutije trebale biti dopuštene. 

Što se tiče vrećica, spužvi i stiropora, također se slažem ako se unutra ništa ne nalazi ili ako je došlo do otpakiravanja/otvaranja na bilo koji način.

Drugi par rukava je što će netko reći: ''Hmm, bravo legendo, koji kukuruz si išao fotkati samo kutiju ako je ne planiraš raspakirati, kakvog ti to smisla ima?", i slična pitanja koja su po meni sasvim retoričke prirode.

Barem sam iznio vlastiti argument{#}.

14 godina
Schweini7 kaže...

- A čuj, kako gospodin moderator kaže, kutija nije hardware, tako da ne vidim potrebu za slikanjem kutija,

ako se hvališ već, onda to barem radi kako se spada, a ne stavljanjem slike kutije, ne vjerujem da

je velecijenjenom (ne) kolegi bio problem to otvoriti, vidim da mu vremena za pisanje ne fali.

- Ps. kutija meni izgleda otvorena s boka lijevo, netko s buka odrezao foliju i otvorio kutiju, ostatak

zaštitnoga najlona je ostao, sve se vidi na slici.

- Onih tamo 18, sada i 19 TDa govori dovoljno jel slikao ono što je trebalo ili ne, a 10 TU dokazuje

da neki vole gledati i prazne kutije, XXX mogu ja poslikati sliku neke kutije, samo ovaj put? He he, ne bi ipak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 13:52 (Valentin17).
14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Schweini7 kaže...

1.- A čuj, kako gospodin moderator kaže, kutija nije hardware, tako da ne vidim potrebu za slikanjem kutija,

ako se hvališ već, onda to barem radi kako se spada, a ne stavljanjem slike kutije, ne vjerujem da

je velecijenjenom (ne) kolegi bio problem to otvoriti, vidim da mu vremena za pisanje ne fali.

2.- Ps. kutija meni izgleda otvorena s boka lijevo, netko s buka odrezao foliju i otvorio kutiju, ostatak

zaštitnoga najlona je ostao, sve se vidi na slici.

3.- Onih tamo 18, sada i 19 TDa govori dovoljno jel slikao ono što je trebalo ili ne, a 10 TU dokazuje

da neki vole gledati i prazne kutije, XXX mogu ja poslikati sliku neke kutije, samo ovaj put? He he, ne bi ipak.

1.) Ne hvalim se, nego sam htio podijeliti svoj gušt s kolegama koji cijene ovakav hardver.

Velecijenjeni (ne) kolega? Kolega, morat ćeš malo poraditi na bontonu.

Ne fali mi vremena za pisanje? Ne vidim smisao ove konstatacije (nepotrebna i suvišna), što nije čudno jer ga i nema, tek toliko da nešto napišeš.

2.) Izvoli, ova fotka je dokazni materijal da si promašio ceo fudbal (bez ljutnje), kako se već kaže. Primijeti središnju crtu na foliji uduž i poprijeko, kao što vidiš postojana je, a ne možeš otvoriti kutiju ako je ne strgaš/prerežeš. Logično.

Dokazni materijal 2 i dokazni materijal 3, primijeti da je sve tri kutije nemoguće iznijeti kroz bočnu stranu kutije jer se iznose kroz vanjsko pakiranje uzduž kutije, a ne poprijeko, dakle bočno otvaranje sadržaja vanjskog pakiranja nije moguće, već otpada u startu, osim ako ne dobiješ nervni slom i raščerupaš sve odjednom kao kakva nestabilna ličnost. 

3.) TU i TD diferencijacija kao pokazatelj? Nekad da, nekad ne. Obrati pažnju na to jer ako smijem primijetiti, previše si se usredotočio na tu problematiku i to ti šteti psihički, priznao to ili ne. Ovo ti govorim u najboljoj namjeri, samo opušteno. Ponavljam, fotka postavljena s dobrom namjerom, a uvijek će se naći netko tko će tvrditi drukčije, mislim, široko mu polje - to je njegov problem, a ne moj.

Nemam ništa protiv TD-ova, kao što nitko ne bi trebao imati. Mišljenje se uvijek može podijeliti i dati do znanja drugome, bilo ono pozitivno ili negativno, ali na način koji podrazumijeva obraćanje u skladu s bontonom, kao što je stvar s TU- i TD-ima. 

Osobno mi je bitno da se nisam ogriješio o pravila foruma, također i u skladu s navedenim, iznio sam vlastiti argument (osobno smatran ispravnim) i objasnio se. 

Uspio sam u naumu čiju suštinu sam naveo u prvoj rečenici ovoga posta, e sad, netko je to prepoznao, a netko očito nije, i okej. Poštujem to, sve pet. Satisfied.

To što se katkad slikovitije izražavam, ne znači da želim ispasti ironičan ili sarkastičan, naravno da ne želim i žao mi je ako takav učinak polučim kod neke osobe (definitivno pazim prije nego što nešto napišem), ali što se tebe tiče, bojim se da tebi, ako je suditi prema viđenom, nije potrebna slikovitost da bi ispao takvim jer često ispadneš (ne samo prema meni), a ta činjenica žalosti. Kolega, sredi se, opušteno i bez imalo teških osjećanja{#}.

16 godina
moderator
Caesar et Brutus kaže...

U slučaju neotpakirane/neotvorene kutije, to nije slučaj (ne može se okačiti fotka samog hardvera) pa mislim da bi neotpakirane kutije trebale biti dopuštene.

Nebi, slike neotpakiranih kutija nikoga na ovom forumu ne zanimaju.

Ako želim(o) gledati kutije, ima ih u trgovinama hrpa po policama...odeš i gledaš, a možeš čak i primiti u ruke Smijeh

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Caesar et Brutus kaže...

U slučaju neotpakirane/neotvorene kutije, to nije slučaj (ne može se okačiti fotka samog hardvera) pa mislim da bi neotpakirane kutije trebale biti dopuštene.

Nebi, slike neotpakiranih kutija nikoga na ovom forumu ne zanimaju.

Ako želim(o) gledati kutije, ima ih u trgovinama hrpa po policama...odeš i gledaš, a možeš čak i primiti u ruke Smijeh

Ako je već tako i zaista nikoga na ovom forumu ne zanima fotka neotpakirane kutije, neka se zna da to poštujem. U vezi druge rečenice, razumijem ja to sve; napisao sam razlog zašto je kutija neotpakirana, a koji nije zanemariv te u nastavku iznio svoj argument i stav po tom pitanju. Kao i svaki drugi, on može, ali i ne mora biti ispravan te mora svakako biti uvažen u smislu poštovan. 

Ubuduće neću više fotkati neotpakirane kutije jer vidim da se ljudi realno nepotrebno ljute, a to najmanje želim. Toliko{#}.

16 godina
moderator
Caesar et Brutus kaže...

Ako je već tako i zaista nikoga na ovom forumu ne zanima fotka neotpakirane kutije, neka se zna da to poštujem. U vezi druge rečenice, razumijem ja to sve; napisao sam razlog zašto je kutija neotpakirana, a koji nije zanemariv te u nastavku iznio svoj argument i stav po tom pitanju. Kao i svaki drugi, on može, ali i ne mora biti ispravan te mora svakako biti uvažen u smislu poštovan. 

Ubuduće neću više fotkati neotpakirane kutije jer vidim da se ljudi realno nepotrebno ljute, a to najmanje želim. Toliko{#}.

Razumijem ja tebe i nije da zabranjujem slike kutija (da je tako obrisao bih), nego stvarno nisu poželjne.

Ali postoji zato jedno rješenje:

Ako želiš staviti sliku neraspakirane kutije u isti post stavi i sliku nekog raspakiranog hardvera koji imaš od prije i eto svi sretni {#}

Jednostavno, zar ne? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 15:41 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...{#}
Caesar et Brutus kaže...

Razumijem ja tebe i nije da zabranjujem slike kutija (da je tako obrisao bih), nego stvarno nisu poželjne.

Ali postoji zato jedno rješenje:

Ako želiš staviti sliku neraspakirane kutije u isti post stavi i sliku nekog raspakiranog hardvera koji imaš od prije i eto sve sretni {#}

Jednostavno, zar ne? {#}

Good thinking, toga se nisam sjetio. Well done{#}.

Post editiran, dodano par slika hardvera.

13 godina
neaktivan

Duma čemu toliki kejs kad ga ne možeš 5% popunit?

Toni
13 godina
neaktivan

Galinjo - sto ne zakrenes taj cpu cooler za 90 stupnjeva udesno? Tako bi imao bolji protok zraka od memorije preko cpu hladnjaka i van na onaj ventic na kucistu.

battlelog: b4stardo_CRO
14 godina

Hahahahahah, by: Strm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 10:26 (Strm).
16 godina
neaktivan

in before shitstorm

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 11:31 (SebaOS).
14 godina

EDIT: Stigle slike hardwera, nešto izgleda zeza danas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 13:42 (Valentin17).
13 godina
odjavljen

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 13:09 (Pranja).
14 godina
MOgY kaže...

novo kod mene....

MSI GTX560 ti Twin frozen II

Roccat Kave 5.1

Razer Lycose

- Nije Twin frozen, nego Twin frozr, pod Moj PC piše isto krivo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 13:41 (Valentin17).
13 godina
neaktivan

Kakva zvijer {#}

Toni
14 godina

Hvala {#}

Bome je,beast. {#}

16 godina

Ma smece! {#}