@Skidy
Malo si to neravno odrezao.
@Skidy
@Skidy
Da, znam.. al s obzirom na nedostatak alata ovo je savrsenstvo.. vjeruj mi, nezelis znati s cim sam to rezao, radio, mucio se i tako dalje..
a i kad uzmes u obzir da mi je prvi put..
Da, znam.. al s obzirom na nedostatak alata ovo je savrsenstvo.. vjeruj mi, nezelis znati s cim sam to rezao, radio, mucio se i tako dalje..
a i kad uzmes u obzir da mi je prvi put..
Ma super je.
Ma super je.
Hehe, hvala.. al znam da bi netko to i bolje napravio.. al eto, neman profi alate da bi sve bilo tip-top al za moje potrebe je i vise nego odlicno.. jos cu napravit neku sliku na drugoj strani kucista i obojat u crno unutrasnjost.. stavit neonke.. i za mene ce bit super.. budem stavio slike i na forum kad bude sve gotovo pa ko da TU super.. a tko ne.. nek sebi napravi bolje.. al meni je i ovo dobro :)
Ma super je.
Hehe, hvala.. al znam da bi netko to i bolje napravio.. al eto, neman profi alate da bi sve bilo tip-top al za moje potrebe je i vise nego odlicno.. jos cu napravit neku sliku na drugoj strani kucista i obojat u crno unutrasnjost.. stavit neonke.. i za mene ce bit super.. budem stavio slike i na forum kad bude sve gotovo pa ko da TU super.. a tko ne.. nek sebi napravi bolje.. al meni je i ovo dobro :)
Naravno narucito za prvi put, super ce ti izgledati!
@mar123
Žrtvuj jednu subotu i kupi neki aftermarket cooler
ma budem prvo na redu je periferija, a onda cooler.
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=177&jumpto=2028723&sort=asc&view=flat
imaš super dobar komp, super napajanje i case, daj malo uredi taj cabelmanagment!
ma ovo je najvise sto se da uredit jer napajanje ima je**no puno kablova tak da ih nemrem vise uredit.
ma ovo je najvise sto se da uredit jer napajanje ima je**no puno kablova tak da ih nemrem vise uredit.
Kejs ima tolko mjesta da bi se i kabeli od TX 950 mogli slozit.
Uz malo truda se sve moze..
Ako već ti ovo nećeš srediti, samo pošalji to kućište meni.
Tata će to srediti, žalosno je to tako gledati NHF
ti to meni ili?
ti to meni ili?
Da i ja isto :-D
pa imam doma jedno 100ak onih plastičnih vezica pa ti se kablovi srede za 10ak minuta...
pa imam i ja to(dobil sam s kucistem i napajanjem) ali meni je ovak ok sto bi vi jos tu sređivali? recite pa ako cu imat vremena sredim.
pa imam i ja to(dobil sam s kucistem i napajanjem) ali meni je ovak ok sto bi vi jos tu sređivali? recite pa ako cu imat vremena sredim.
pa kablove :-D
imaš te rupe iskoristi ih!
ove kablove od fronpanela možeš iz provući, ne preko sredine.
nemoj da ti kablovi strše zaveči ih tim vezicama.
Ja kupio 50crnih vezica za 17kn, nemoj njih štedjeti.
kad vidim ovaj nered pored tvog napajanja u ovako dobrom case, sođe mi muka :-D
aj sredim to preko vikenda pa stavim slike :D
pa kablove :-D
imaš te rupe iskoristi ih!
ove kablove od fronpanela možeš iz provući, ne preko sredine.
nemoj da ti kablovi strše zaveči ih tim vezicama.
Ja kupio 50crnih vezica za 17kn, nemoj njih štedjeti.
kad vidim ovaj nered pored tvog napajanja u ovako dobrom case, sođe mi muka :-D
LOL, ja sam u Uradi Sam uzeo 200 za manje od 10 kuna. xD
Čekaj, čekaj, čekaj, čekaj....
Je li to Spi gay prestao trolat i stvarno nešto kupio?
Hahahahahahaahaha ja ne mogu vjerovat...
Svaka čast ljep komp
spy gay ljepe komponente prljava soba
Imam feeling da bi mi vexxov komp kad da error odmah i rekao "I'm afraid I can't let you do that Dave" radi onih svjetala napred
U vezi Šilomanova kejsa, It's just like yours
kuciste je ok,a nije mi se dalo radit jer mi nes nije radilo,win7 se srusili pa mi se neda,sada ce doc neki novi komp pa cu se potrudit :D
bilo malo čišćenja i premještanja ventilatora xd , ubijanje vremena , eto 3 diska na okupu , moj sistemski i ova 2 smeća kojih se jedva cekam rijesit kad nabavim 2 wd greena 2tb za raid 1
RAID 1? Kaj buš držo gore? NASA-ine podatke o marsovcima? :P
Mislim da ti je RAID 1, pogotovo s WD Green diskovima, bacanje novca..
bilo malo čišćenja i premještanja ventilatora xd , ubijanje vremena , eto 3 diska na okupu , moj sistemski i ova 2 smeća kojih se jedva cekam rijesit kad nabavim 2 wd greena 2tb za raid 1
RAID 1? Kaj buš držo gore? NASA-ine podatke o marsovcima? :P
Mislim da ti je RAID 1, pogotovo s WD Green diskovima, bacanje novca..
znam , i vijerujem wd-u , već 6 godina samo wd-a koristim , imao sam ih koji su radili u lošim uvjetima i nikad me ni jedan nije izdao , ali znaš ti koliko je tu podataka? kolika kolekcija glazbe , filmova , slika..... , kad bi taj disk napunio i onda to izgubio ja mislim da bi se mogao upucat , tako da sa raid 1 ja mirno spavam ;)
Znam, ali onda ti je isplativije jedan upiknut u nekakvo eksterno kućište (ma čak i ne treba) i upiknut ga u komp i napravit backup svako toliko...
Sigurnije rješenje..backup je backup.
Znam, ali onda ti je isplativije jedan upiknut u nekakvo eksterno kućište (ma čak i ne treba) i upiknut ga u komp i napravit backup svako toliko...
Sigurnije rješenje..backup je backup.
da, shvaćam šta oćeš reć , kopirat podatke na eksternjacu , s jedne strane to mi nebi bilo toliko loše jer bi ionako trebao uzest neku eksternjaću , s druge strane mi se ne sviđa jer je raid 1 puno jednostavniji , nema zayebavanja , a i jeftiniji je , meni se cini kao idealno rjesenje i osjećat ću se odlićno kad znam da skoro nema teorije da izgubim podatke.