Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 442.839
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
fareee kaže...

Još samo da o zombijima pođemo pričati što ne bi bilo loše.

Sta? -Imas blisko iskustvo s jednim?

Btw: Jesi to ti na slici? o.O

15 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ili vampirimaCool

CHE
16 godina
neaktivan

Jesam što?

16 godina
neaktivan
itf4n kaže...
RazerDinoMan kaže...
zex1993 kaže...

meni se događa da nekad sanjam cjel neki događaj i on se u roku od par dana dogodi ali mi je cudno da se jednostavno prisjetim kad dođem na neko mjesto kao da sam tam vec sto puta bio ja sam cuo da se to zove deja vu da je to prisjecanje iz proslog zivota

I meni se to događa, vrlo često...sanjam stvari koje će se dogoditi tek za nekoliko mjeseci, ili za nekoliko godina. Ne prepoznajem čak ni sebe u tim snovima...I uvijek su nevažni događaji, nikad ništa bitno

Ne bi li bilo upravo nevjerojatno da se tvoji snovi nikad ne pogode sa realnošću? Jer, postoji mnogo snova - a još i više događaja.

Imajući rećeno na umu, i meni se to događa - i ne smatram to nevjerojatnim (ili još gore - "paranormalnim").

Kad nešto sanjaš, to si već vidio, a kad imaš (ajmo to tako nazvati) viziju, gledaš budućnost

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
15 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Kad nešto sanjaš, to si već vidio, a kad imaš (ajmo to tako nazvati) viziju, gledaš budućnost

Jao ovo mi je tako super izreka stari svaka cast.

Imam samo jedno pitanje dali si to to sad smislio ili to negdje pise?

CHE
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Dakle, vizija uvijek možeš razlikovati od "običnog" sna i vizija je uvijek u pravu?

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
RazerDinoMan kaže...

Jao ovo mi je tako super izreka stari svaka cast.

Imam samo jedno pitanje dali si to to sad smislio ili to negdje pise?

Kae to sarkazam ili. xD

itf4n kaže...

Dakle, vizija uvijek možeš razlikovati od "običnog" sna i vizija je uvijek u pravu?

Ne možeš ju uvijek razlikovati, ali valjda ćeš prepoznati nešto što se već dogodilo. Ne mora bit uvijek u pravu

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Uveo si dodatnu terminologiju sa "vizijom", da na kraju ispadne da je to običan san koji se ostvari. Pa na koji način to ne odgovara mojem objašnjenju?

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Što se tiče deja vua, nije to ništa paranormalno, to je poremećaj.

Tokom deja vua, naš mozak percepciju miješa sa sjećanjem tako da imamo osjećaj kao da se prisjećamo događaja koji trenutno percipiramo.

Što se tiče svega drugoga, KLIK

Hrpa 'spooky' priča koje nisu spooky... I još kad ljudi počnu bacati neke kakti pametne misli i pametovati... Divota!

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Ne, nije bio sarkazam znao sam da ce neko to tako interpretirati ali jbgaCool

CHE
16 godina
Paranormalno

Ja ne vjerujem u takvo što ali da postoji Mothman, usrao bi se kad bi izlazio iz kuće i to svaki put.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 22:01 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ja ne vjerujem u takvo što ali da postoji Mothman, usrao bi se kad bi izlazio iz kuće i to svaki put.

Bravo, baš ti hvala, sad si me podsjetio. Opet će krevet biti mokar...

Normal's overrated!
17 godina
Paranormalno

Evo ukratko cu vam ispricat jedan dozivljaj. Ove godine krajem 8. mjeseca isao sam u ribolov u Slavoniju s frendovima, tocnije malo iza Osijeka. Bili smo na kampiranju 3 dana. Jedne veceri smo poceli razgovarat o vragu i sl.  Reko jedan od frendova kako vrag cesto oguli kozu s covjeka... da ima hladnu spermu, da nema bilo... Sam sebi sam govorio kako serucka, ali kad je za cas ponestalo drva za vatru trebalo je ic u sumu po drva, red je pao na mene. Nikad se u zivotu valjda nisam tolko usro i oznojio... Probajte ic u sumu, bez slusanja bedastoca o slicnim stvarima vam nece bit ugodno u njoj.

16 godina
Paranormalno

.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 17:32 (xxxxx).
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Horagio kaže...
FiCo_Ri kaže...

Nemojte vise nikad gledat teletabise!!Belji se

Jucer sam gledo neku sprdnju na teletabise i poslije jos igro L4D s modom teletabisa.. Ugasio sam komp i iso van i dok sam setao sam vidio teletabise!! Kad sam opet otvorio oci nije ih bilo.. WTF?? Jel to normalno?Iznenađen

Teletabisi su jako opasni, nemoj ih više gledati. Javna je tajna da su se udružili sa ZVP-om(Zajednica vrtnih patuljaka) i da žele zavladati svijetom.

ma ja sam ih pobio dosta na l4d na svim stazama cak i na modanim ,a sad moram nabavit mod sa patuljcima da i njih pobijem pa ce fico moc bez straha hodat po vani

Hehehe.....Ma njemu treba samo pljuga i zaboraviti ce na teletebise (mozda sad strumfove vidiCool)

strumfove sa metlama(imaju crvene oci, barem tako kaze) vidi mi ujak kad je pijan..lolBelji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan
Creative kaže...

Ovo je izvod iz transkripta američke radio emisije "Coast to Coast", održane 02. studenog, 2003.

// dodao sam link na stranicu s koje si mozebitno preuzeo tekst - nema smisla da kopi&pejstas takvu nepreglednu gomilu teksta.

Jako zanimljiva teroija,osobno volio bi da je to sve istina to bi objasnilo puno sranja u svjetu,al opet postoji sumnja u sve to zasto nikad prije nisam cuo za to, sto nije bilo u najavama dnevnika itd,vec na necijem blogu

CHE
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

JA po noci radim cudne stvari covece. Tako ja jednu noc nikok nije bilo kod kuce samo ja. I iso ja spavat oko 2h ujutro ali nisa komp ugasio probudim se ujutro vidim crysis se skida na torentima ono wtf. Tako sam jednu noc iso igrati wii dok sam spavao jebote. Samo ujutro vidim na mesiđ bordu da sam igral raymane 30min.

Jedino logicno objasnjenje mjesecarenje..ja recimo dok spavam znam ici jesti a da neznam da to radimCool

CHE
15 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
carcharodon kaže...
Creative kaže...

Ovo je izvod iz transkripta američke radio emisije "Coast to Coast", održane 02. studenog, 2003.

// dodao sam link na stranicu s koje si mozebitno preuzeo tekst - nema smisla da kopi&pejstas takvu nepreglednu gomilu teksta.

Jako zanimljiva teroija,osobno volio bi da je to sve istina to bi objasnilo puno sranja u svjetu,al opet postoji sumnja u sve to zasto nikad prije nisam cuo za to, sto nije bilo u najavama dnevnika itd,vec na necijem blogu

Koliko gluposti...

Klasika sto ocekivati.Ne pratis vijesti ne vidis da se iz dana u dan sve vise informacija pojavljuje na netu o pojavama i sve ucestalije snimke i slike,i po cemu dajes zakljuciti da je to glupost,to je tvoje misljenje ili imas argumente koima planiras potkrijepiti svoje tvrdnje.Zasto bi razumnu osobu iznenadilo to s obzirom sto postoje hrpe ljudi koi su dali iskaze da su ih oteli izvanzemaljci,ili kako volimo mali zeleni,zar bi bilo cudno da netko pokusava zataskavati takvo nesta 50tak godina,ocito je doslo vrijeme gdje tehnologija i informacije su postale toliko dostune da je prakticki nemoguce vise toliko velike tajne zadrzati striktno za par osoba.

CHE
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 18:24 (carcharodon).
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
HCSC kaže...

...jedno je kad usnuješ san i to se onda dogodi, a drugo je Deja-vu.

Deja-vu, znam da je, kad imaš osječaj da se je to već desilo. Ali mislim da priča ide neznam sad više kako ali ima veze sa vidom i mozgom, odnosno obradom slike, nešto je brže od nečega (mozak ili vid, obično je sinkronizirano), tako da se dva put jedan te isti događaj obradi u našoj glavi i dobijome takav rezultat.

Kako onda objašnjavaš da ja u tom trenutku znam točno što će netko reći/učiniti za par sekundi?

vrijeme je relativno :) 

ono što se treba dogoditi je budućnost prošlosti, jer ti si to već vidio da će se dogoditi.

Moja pretpostavka nakon dosta literature koja je utjecala na moja razmišljanja.. covjek u trenucima istinske svjesnosti ima mnogo bolju percepciju svega ,.. onda nije ni problem vidjeti nešto što se još nije desilo.

Illusion for your eyes
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
Alex55 kaže...
carcharodon kaže...
Creative kaže...

Koliko gluposti...

Klasika sto ocekivati.Ne pratis vijesti ne vidis da se iz dana u dan sve vise informacija pojavljuje na netu o pojavama i sve ucestalije snimke i slike,i po cemu dajes zakljuciti da je to glupost,to je tvoje misljenje ili imas argumente koima planiras potkrijepiti svoje tvrdnje.Zasto bi razumnu osobu iznenadilo to s obzirom sto postoje hrpe ljudi koi su dali iskaze da su ih oteli izvanzemaljci,ili kako volimo mali zeleni,zar bi bilo cudno da netko pokusava zataskavati takvo nesta 50tak godina,ocito je doslo vrijeme gdje tehnologija i informacije su postale toliko dostune da je prakticki nemoguce vise toliko velike tajne zadrzati striktno za par osoba.

Te sve snimke su fake. Začudio bi se što se sve može s današnjom tehnologijom. Čak se može i vrlo vjerodostojno editirati video, a da samo stručnjaci mogu procijeniti je li pravi ili fake.

A te 'vijesti' na internetu o vanzemaljcima i sl. objavljuju exkluziv-portali i blogovi (otkad su blogovi relevantni?!?!) i ti si taj koji treba potvrditi svoje argumente. Oni koji vjeruju u vanzemaljce trebaju dokazati da su iskazi svjedoka, video snimke i fotografije istinite.

Tek kad neki materijal bude proglašen autentičnim, onda će biti red na skepticima da pobijaju tu teoriju. Dotad, svi blogeri i instant-novinari moraju dokazati autentičnost i istinitost podataka.

I da, bilo bi čudno da vlada zataškava 50 godina tako veliku stvar. Neki vjeruju da je CIA (ili neka organizacija) upletena u sve to. Zar je čudno da nijedan čovjek ne želi odati malo informacija? Ili je možda CIA agencija koja nikad ne griješi, a one različitog mišljenja ubija - kao u filmovima?

A preporučujem da blogove ne smatraš relevantnima pošto i ja mogu otvoriti blog, napisati da sam radio za CIA-u i piskarati o nekim transkriptima iz radio emisija...

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
fareee kaže...

Sta? -Imas blisko iskustvo s jednim?

Btw: Jesi to ti na slici? o.O

ja imamam - viđamih dosa često, isto se kreću i sve

ja ih oslovljavam sa "profesori"

15 godina
neaktivan

Te sve snimke su fake. Začudio bi se što se sve može s današnjom tehnologijom. Čak se može i vrlo vjerodostojno editirati video, a da samo stručnjaci mogu procijeniti je li pravi ili fake.

A te 'vijesti' na internetu o vanzemaljcima i sl. objavljuju exkluziv-portali i blogovi (otkad su blogovi relevantni?!?!) i ti si taj koji treba potvrditi svoje argumente. Oni koji vjeruju u vanzemaljce trebaju dokazati da su iskazi svjedoka, video snimke i fotografije istinite.

Tek kad neki materijal bude proglašen autentičnim, onda će biti red na skepticima da pobijaju tu teoriju. Dotad, svi blogeri i instant-novinari moraju dokazati autentičnost i istinitost podataka.

I da, bilo bi čudno da vlada zataškava 50 godina tako veliku stvar. Neki vjeruju da je CIA (ili neka organizacija) upletena u sve to. Zar je čudno da nijedan čovjek ne želi odati malo informacija? Ili je možda CIA agencija koja nikad ne griješi, a one različitog mišljenja ubija - kao u filmovima?

A preporučujem da blogove ne smatraš relevantnima pošto i ja mogu otvoriti blog, napisati da sam radio za CIA-u i piskarati o nekim transkriptima iz radio emisija...

Uopce se ne radi o istinosti snimki i blogova sto sam naveo i predhodnim postovima,da si procitao znao bi,vec o poimanju stvarnosti postojanja drugih oblika zivota u svemiru,ti ako mislis da smo sami u svemiru,ja i ti nemamo o cem razgovarati.

Btw imas na net hr snimku za koju je vlada potvridila da je NLO,i to je fake,i roswell je fake sve je fake zar ne?

CIA s ovim nema veze eto koliko ti si upucen u sve to,previse si gledao sf serija i filmova,zasto svi ciu spominju kad se radi o tajnama,

tajne cuvaju oni za koje se nezna da uopce postoje da bi to moglo biti i ostati u tajnosti.

CHE
17 godina
neaktivan
Paranormalno

O naravno da mislim da ima drugih vrsta (nije sarkazam), ali mislim da nas ne pokušavaju kontaktirati, isto kao što ni mi njih ne pokušavamo kontaktirati.

Može link od te snimke s net.hr-a?

15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

O naravno da mislim da ima drugih vrsta (nije sarkazam), ali mislim da nas ne pokušavaju kontaktirati, isto kao što ni mi njih ne pokušavamo kontaktirati.

evo,,ali video je maknut,njega probaj na youtubeu naci.

Zasto mislis da nas en bi zeljeli kontaktirati ako imaju potrebnu tehnologiju,i ako u nama vide nesta sto ih zanima,postavi si pitanje da mi ljudi mozemo istrazivati tako tudi planet mislis da ne bi??

Sorry ocito je vise susreta bilo na ovaj tocno sam milio evo i snimka za ovaj prvi sad vidim tek,zamisli ironijeCool

CHE
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 1:40 (carcharodon).
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
i_rambo_plache kaže...

evo,,ali video je maknut,njega probaj na youtubeu naci.

Zasto mislis da nas en bi zeljeli kontaktirati ako imaju potrebnu tehnologiju,i ako u nama vide nesta sto ih zanima,postavi si pitanje da mi ljudi mozemo istrazivati tako tudi planet mislis da ne bi??

Sorry ocito je vise susreta bilo na ovaj tocno sam milio evo i snimka za ovaj prvi sad vidim tek,zamisli ironijeCool

Tko je rekao da imaju potrebnu tehnologiju? Možda smo se baš mi razvili najviše od svih vrsta u svemiru. Možda i nismo...

Možda nas stalno kontaktiraju, a mi ne primamo signal zato što možda signal odašilju na previsokoj frekvenciji. A možda su u šumi... Previše je 'možda', a nema 'sigurno'. Možda je ono autentičan video. Trebalo bi to istražiti malo dublje od net.hr-a. Možda je to samo neka neobična pojava, a možda su i vanzemaljci...

Ja uvijek gledam skeptično na sve, dok ne isplivaju neki dokazi...

16 godina
neaktivan
Paranormalno

samo se zapitajte sto vam intuicija govori,. ima li izvanzemljana ili ne ? :)

Illusion for your eyes
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Odite na Google... Kažu da ima vode na Mjesecu!

link

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 15:49 (itf4n).
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Ima, samo dajem link na temu u kojoj se to već raspravlja...

15 godina
neaktivan
Paranormalno

Da cuo sam na vijestima da ,ima u tom krateru sto je ta raketa napravila.

CHE
16 godina
protjeran
HappyD kaže...

Jednostavno: vjerujete li u paranormalno i je li vam se ikada išta takvoga dogodilo? Meni je već tko zna koliko puta, prestao brojati.

Najbizarnije mi se dogodilo da sam čuo da mi je netko hodao po sobi ujutro dok sam ležao u krevetu na 5/6 budan, okrenut prema zidu, pa nisam vidio ništa, a nisam se usudio okrenuti, ali mi je taj netko/to nešto provršljalo detaljno po cijeloj sobi. Mama i tata su bili na poslu, nikog osim mene doma i nisam nikog očekivao. Nakon 45 minuta ležanja u krevetu poput kamena nakon što je ovo završilo, nisam čuo vrata niti okretanje brave, a zatim sam JA pročešljao stan i nikog nije bilo...

Također je jedne noći dok su svi spavali i sva svjetla bila ugašena, odjednom (budući da živim u zgradi) portafon počeo pištati užasno visokim tonovima k'o da ga netko dere i kolje! Naravno, nisam se usudio ustati, a kada sam ujutro pitao roditelje jesu šta čuli, kažu da nisu, što me čudilo jer je pištanje bilo toliko jako da je moglo probuditi pola zgrade (ima 17 katova).

Ovo su samo neki od bizarnih i paranormalnih događaja koji su mi se dogodili u životu. Sad da vas čujemo!

Zašto nisu čuli šta misliš? Zato što to "nešto" što izaziva taj zvuk zna se dogoditi da ga ne izaziva stvarno od portafona,nego to "nešto" ubacuje taj zvuk u tvoju svijest i čini ti se da čuješ nešto,a drugi nečuju.

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice