Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 443.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
Silveravenger kaže...

Pozdrav svima!

Jučer mi se dogodilo nekaj blago rečeno paranormalno.

Slagao sam s burazom sobu i nekaj se čulo kao da je žarulja pukla.Trenutak prije sam vidio nekaj bijelo kako "levitira".

Itko imao slično iskustvo??

Znaš i ja sam imao isto takvo iskustvo.

Bilo je to jedne večeri, kad sam pojeo previše ludih gljiva. Uh, što mi se sve te večeri pričinjavalo...

Ovo tvoje je stvarno fascinantno. Što bi to moglo biti bijelo, a levitira... Jel je možda bilo mokro i ljepljivo? Možda se previše družiš s burazom?

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
Paranormalno

Da nije puklo nesto drugo a ne zarulja...? :D

Mogao si opsirnije opisati to svoje "iskustvo" ovako smo prisiljeni sami vaditi zakljucke i detalje, vidis i sam kamo to ode! ;D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 13:59 (Luka).
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Silveravenger kaže...

Pozdrav svima!

Slagao sam s burazom sobu i nekaj se čulo kao da je žarulja pukla.Trenutak prije sam vidio nekaj bijelo kako "levitira".

Znaš i ja sam imao isto takvo iskustvo.

Bilo je to jedne večeri, kad sam pojeo previše ludih gljiva. Uh, što mi se sve te večeri pričinjavalo...

Ovo tvoje je stvarno fascinantno. Što bi to moglo biti bijelo, a levitira... Jel je možda bilo mokro i ljepljivo? Možda se previše družiš s burazom?

Neznam za tvoje sklonosti no ja nisam takav.I očito te nisu učili da kada nemaš kaj pametnog reći da šutiš no nema veze.

Dakle,par sati prije je padala kiše i nekoliko puta se čuo grom onak jače.

Umreživali smo kompove kada je to nekaj puklo i to je to.....

SIlver
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Možda je atmosferski fenomen zvani Ball lightning koji su mnogi dosad vidjeli ali ne znam da li je ikad potvrđen.

Depending on the report, ball lightning can move upwards as well as downwards, sideways, or in odd trajectories such as rocking from side to side like a falling leaf. It can move with or against the wind, or simply hover, more or less stationary in the air. Sometimes it is described as being attracted to houses, cars, persons, or other objects,[17] but sometimes the balls are reportedly repelled or are unaffected by objects. Some accounts claim the balls have passed freely through solid masses, such as wood or metal, without any effect on the ball or material, while other accounts report damage to the material, such as melting or burning. Some reports suggest an attraction to, or even an origination from electric power lines.

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 10:16 (CikaSpaso).
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Eh...

Po ovoj temi ispada da kuglaste munje i nisu tako rijetka pojava...

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Silveravenger kaže...

Pozdrav svima!

Sumnjam da je ista paranormalno, sam kazes da je bilo grmljavine i s time puno varijacija sa energijom, bubam sad napamet, ali moguce da je to nekakvo elektricno praznjenje/preopterecenje koje je i uzrokovalo razbijanje zarulje ili je iz zarulje doslo prije nego se raspala.

16 godina
neaktivan

Ali žarulja nije pukla,samo se čulo kao da je,svjetlo je bilo upaljeno i nije nestalo struje ni na tren.....

SIlver
16 godina
neaktivan
Paranormalno

evo, kupio ja novo racunalo. prije nekoliko dana sam igrao cod 4 mp (mislim da je wintercash bio) i na ekran mi sjedne velika muha. naravno, imao sam m4 i granade launcher. tako, pomislio ja da je to ludi arap, stisnem 5 i opalim u muhu. muha padne a stol, a ja wtf? ovo je paranormalo! ima li tko slicnih iskustava? ne zayebavam se, stavrno se tako dogodilo.

««««☻
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Hahaha, mutirani arap vjerojatno, sada šalu na stranu, moguće da je muha, koja je bila na monitoru, kako su se naglo promijenile boje, doživila napad epilpsije( možda zvuči glupo no njoj se oči sastoje od mnogo ćelija, i kada je zablijesnilo na svaku od njih ...), jednostavno šok.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...

evo, kupio ja novo racunalo. prije nekoliko dana sam igrao cod 4 mp (mislim da je wintercash bio) i na ekran mi sjedne velika muha. naravno, imao sam m4 i granade launcher. tako, pomislio ja da je to ludi arap, stisnem 5 i opalim u muhu. muha padne a stol, a ja wtf? ovo je paranormalo! ima li tko slicnih iskustava? ne zayebavam se, stavrno se tako dogodilo.

Jedina teorija koju ja imam je da je monitor CRT, i da je taj grenade launcher izazvao naglu promjenu boje na monitoru. Od toga je možda izbio mali elektricitet koji je ošamutio muhu. Meljem gluposti, ali eto.

EDIT: evo thuglife ima sličnu (bolju) teoriju.

jurluk kaže...
jel se dogodi kome da prvi put u životu čuje za nešto i onda to u sljedećih par dana malo-malo čuje?

Da!

Primjer 1:

Razmišljao sam o filmovima Sahara i Tri kralja i nešto mislio o njihovoj radnji i nisam se mogao sjetit koji je koji. I taj isti dan (a možda je bilo i sutra, ne sjećam se) su prikazali najavu jednog od ta 2 filma na RTLu (mislim da je bio Tri kralja)

Primjer 2 - bio neki dan:

Jedan forumaš mi je na IMu rekao da trenira parkour. Ja sam tad prvi put čuo za to i malo sam pročitao na Wikipediji, a sutra dan na Novoj u InMagazinu govore o parkouru.

EDIT: sad sam ugledao ovu temu pod aktivnim temama. U tri dana tri puta ista stvar - a dan prije nisam imao pojma što je to. Baš kako jurluk kaže.

Ima još toga, samo što se ne mogu sjetiti.

Tale kaže...

Ja sam stvarno naša nešto paranormalno.....

"Keyboard not found. Press F1 to continue."

I mean WTF? Kako cu uprit F1 ako neman tipkovnicu?

DI su oni zamislili taj F1? Meni na ...čelu?

Znam da su bile 98'me godine ali to im nedaje pravo da budu ušlagirani dok programiraju Windows.

Koje su to 98me godine? 1898 i 1998? Valjda si mislio na samo jednu 98u godinu.

---------------

Evo mojih priča:

Vanzemaljci. Puno puta sam vidio svjetla na nebu. Bilo je raznih vrsta, uglavnom jedan sjajni objekt (veći (svjetliji) od bilo koje zvijezde na nebu) koji mijenja boje. Najčešće bi stajalo na mjestu, a onda bi se odjednom počelo smanjivati, kao da se udaljava.

I još jedno jedinstveno iskustvo: Nekakva letjelica, nije ličilo na nešto što ljudi inače prijavljuju (tanjuri). Da sam u životu igrao više igara, sad bih ga mogao bolje usporediti, ali najviše je sličilo na leteće vozilo iz demoa Serious Sama II. (ono pred sam kraj nivoa, na kraju demoa se treba sletjeti sa tim vozilom). E, bilo je slično tome, samo što je bilo sivo/tamno (bila je noć, naravno Mršti se). Ja sam bio na prozoru i kao da je išlo prema meni (ne prema dolje, ostalo je na istoj visini, ali u tom smjeru). I odjedom naglo skrene u lijevo (meni desno) i tamo je negdje nestalo.  Ništa zemaljsko ne može tako skrenuti, avioni se uglavnom nagnu dok skreću, ali ovaj objekt nije.

Nažalost sad mi je sve mutno, iako je tada izgledalo vrlo realistično. Neki ljudi su također vidjeli ta svjetla, dok smo ovo vozilo vidjeli samo ja i moja mama.

BTW luda tema, kad nađem vremena pročitat ću sve stranice.

BTW2 pogledajte u koliko sati sam ovo poslao :headbang:

Zašto uvijek čitam ove horor postove u doboko u noć?

tommy2103 kaže...
 A jesi se i ti nasao komentirat post star 2 mjeseca.

Uf sad i ja to radim...

EDIT: što sam se istipkao, sad kad pogledam koliki mi je post vjerojatno će ga jako jako malo ljudi čitati. Tako je to kad imaš puno toga za reći odjednom. Ni ja ne volim čitati dugačke postove.

A sad dosta. Laku noć! Šutim

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 3:57 (andy0101).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja sam ga pročita i baš je dobar, ovo što se tiče Tri kralja iliti sahare i parkoura, bih ja svrstao pod intuiciju koja je daleko od paranormale, takve se stvari meni događaju, a mislim da ja i ti nismo jedini kojima se to događa.

Što se tiče svemirskih brodova, moguće je da su to bili meteoriti jer je nedavno bila kiša perzeidi, no moguće je i da si stvarno vidio nešto, jer , kada pogledaš koliki je svemir, sebično je misliti da je naš planet jedini pogodan sa uvjetiam za život, zašto je toliko nemoguće da se i na drugim planetima razvoja život, ah da, sjetio sam se , zbog crkve, sve što se kosi s njihovom politikom ili je laž ili je krivo, ili je po njihovome ili nikako.

Btw, jeste primjetili kako u zadnje vrijeme sve češće mijena odnos između crkve i znasnosti, dok se znanost nije razvila i uznapredovala crkva je bila debelo odvojena od nje, i kao takvu je na neki način izlorala, no kako je znanost uznapredovala, i počela pokazivati dokaze za činjenice koje se kose sa crkvenom politikom, odmah se okrenula ploča, i najednom, crkva i znanost su postale dvije srodne stvari koje se "nadopunjuju", kako oni to vole reći.

Uglavnom otišao sam previše u Off Topic, stoga se ispričavam.

Što se tiče paranormale, mislim da pola tih stvari koje ste vi naveli jesu stvarne, no ljudskom umu još nisu posve dokučive i jasne i zbog toga ih shvaća paranormalnima.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 4:18 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Da, film bi mogao biti intuicija, ali parkour je zaista nekakva čudna slučajnost. Osobe (Nova TV i dva forumaša) koje su govorile o parkouru nemaju veze jedni s drugim, ali se meni sve nekim slučajem posložilo jedno za drugim.

Jeste li znali da se svake tri minute prijavi jedno viđenje NLO-a?

Izvor: http://hr.wikipedia.org/wiki/Suradnik:3D/Jeste_li_znali...%3F

Većina sumljivih svjetlosti na nebu i jesu normalna pojava. Primjer: prije par godina smo zvali zvjezdarnicu zbog jake svjetlosti, a oni su nam odgovorili da je riječ o Veneri. Kasnije sam saznao da je to zaista Venera (i da je zovu zvijezda Danica/Večernjica). No ovaj "svemirski brod iz Serious Sama" je nevjerojatan.

Što se tiče crkve, spominjali smo na vjeronauku da se znanost i crkva nadopunjuju, no još važnije: kako kažu današnji vjeroučitelji, priče iz Biblije ne treba shvaćati doslovno, to što piše da su Adam i Eva bili prvi ljudi na Zemlji ne znači da je to doista bilo tako. Možda je Bog stvorio više ljudi odjednom, a Adam i Eva su preneseno značenje. A još prije toga, upitao sam jednu drugu vjeroučiteljicu kako to da Biblija tvrdi da je Bog stvorio Zemlju za sedam dana, a znanost kaže da je Zemlja nastajala milijunima godina tako što su se milijuni čestica spojile jedna uz drugu. Odgovor je bio sličan; ne treba to shvaćati doslovno, možda je baš Bog učinio da se ti milijuni čestica spoje.

To se onda može primjeniti i za evoluciju čovjeka: možda se čovjek zaista razvio od majmuna, ali je Bog napravio da se to dogodi kroz mnogo tisućljeća, i na takav način.

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Meni se događalo na satu povijesti da bi me uhvatio baš neki snažan osjećaj taman kad me nastavnica prozove za ispitivanje. Nije to onaj osjećaj straha, taj osjećaj straha je uvijek isti ali ovaj osjećaj bi baš bio poseban i događao se 30-ak sekundi prije prozivanja.

Taj osjećaj nebi uvijek bio isti, on bi se smanjivao kako su šanse da me prozove bile manje, npr. kad je koja minuta do kraja a već nekog ispitiva, onda bi taj osjećaj bio jako malen. Što je bila veća šansa da me prozove to bi bio i jači osjećaj.

EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Nisam citao prijasnje postove,pa ne znam da li ce moj post biti usko povezat s ostalima.Tj. da l' ce pratit temu.Ali neka.

Dok sam isao u skolu,prije dvijie godine,desavalo mi se nesto cudno.Barem se meni tako cinilo.Kad sam 2. smjena,u trenutku kad krenem pjesice prema skoli,zaboli me stomak.

To se desavalo u vremena od 12:25 do 12:35.Jos cudnije je,sto je sama bol prestala pola puta do skole,kad bih dosao do sredine jedne ulice koja uz jos jednu,vodi do same skole.

Vjerojatno ce to neki opravdati mojom nervozom.Moguce.Ali cudno je to sto sam znam kad ce me stomak boliti.Izlanuo se

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 9:59 (VirtUoso).
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Da, film bi mogao biti intuicija, ali parkour je zaista nekakva čudna slučajnost. Osobe (Nova TV i dva forumaša) koje su govorile o parkouru nemaju veze jedni s drugim, ali se meni sve nekim slučajem posložilo jedno za drugim.

Jeste li znali da se svake tri minute prijavi jedno viđenje NLO-a?

Izvor: http://hr.wikipedia.org/wiki/Suradnik:3D/Jeste_li_znali...%3F

Većina sumljivih svjetlosti na nebu i jesu normalna pojava. Primjer: prije par godina smo zvali zvjezdarnicu zbog jake svjetlosti, a oni su nam odgovorili da je riječ o Veneri. Kasnije sam saznao da je to zaista Venera (i da je zovu zvijezda Danica/Večernjica). No ovaj "svemirski brod iz Serious Sama" je nevjerojatan.

Što se tiče crkve, spominjali smo na vjeronauku da se znanost i crkva nadopunjuju, no još važnije: kako kažu današnji vjeroučitelji, priče iz Biblije ne treba shvaćati doslovno, to što piše da su Adam i Eva bili prvi ljudi na Zemlji ne znači da je to doista bilo tako. Možda je Bog stvorio više ljudi odjednom, a Adam i Eva su preneseno značenje. A još prije toga, upitao sam jednu drugu vjeroučiteljicu kako to da Biblija tvrdi da je Bog stvorio Zemlju za sedam dana, a znanost kaže da je Zemlja nastajala milijunima godina tako što su se milijuni čestica spojile jedna uz drugu. Odgovor je bio sličan; ne treba to shvaćati doslovno, možda je baš Bog učinio da se ti milijuni čestica spoje.

To se onda može primjeniti i za evoluciju čovjeka: možda se čovjek zaista razvio od majmuna, ali je Bog napravio da se to dogodi kroz mnogo tisućljeća, i na takav način.

Kakve veze ima povezanost religije i znanosti sa pranormalnim? Da ti nisi mozda promasio temu?

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan

Ja sam jednom na nebu vidio ogromnu letjelicu koja je ličila na jabuku. Trenutak kasnije, jabuka se pretvorila u bananu i nestala. Još uvijek mi nije jasno što se toga dana zbilo. Savjet da postanem vegeterijanac? Ili da je Apple u banani?

Normal's overrated!
16 godina
Paranormalno

ja sam bacao drvene modele aviona u zrak sa tzv. pračkom na velikoj pokošenoj livadi, kad se vinuo u zrak nismo ga vise mogli nać, ili jel vam se ikad dogodi da npr ispadne vam čep od boce ili cd neki i da znade gdje je pao pa ga nemozete nač i nakraju ga nađete negdje sakrivenog npr ispod kauča ili se samo tako sretno otkotrlja i sakrije :P

12 mjesec je blizu
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Nisam citao prijasnje postove,pa ne znam da li ce moj post biti usko povezat s ostalima.Tj. da l' ce pratit temu.Ali neka.

Dok sam isao u skolu,prije dvijie godine,desavalo mi se nesto cudno.Barem se meni tako cinilo.Kad sam 2. smjena,u trenutku kad krenem pjesice prema skoli,zaboli me stomak.

To se desavalo u vremena od 12:25 do 12:35.Jos cudnije je,sto je sama bol prestala pola puta do skole,kad bih dosao do sredine jedne ulice koja uz jos jednu,vodi do same skole.

Vjerojatno ce to neki opravdati mojom nervozom.Moguce.Ali cudno je to sto sam znam kad ce me stomak boliti.Izlanuo se

Znala mi se dogodit bol u trbuhu (vise kod bubrega), kad sam se vrlo malo kretao, a zurio u skolu, znaci prilicno brzo hodao i to naglo

Slazem se sa gornjim tvrdnjama, kad nesto novo vidim/cujem/naucim, pocnem primjecivati dogadjaje koji su apsolutno povezani s time... Isto mi se jucer dogodilo.

Mislim da je to opcenita stvar koja nam izrazito puno govori, a to je da smo jednostavno slijepi na mnogo dogadjanja oko nas...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 11:18 (nexus).
16 godina
protjeran
Horagio kaže...

Ja sam jednom na nebu vidio ogromnu letjelicu koja je ličila na jabuku. Trenutak kasnije, jabuka se pretvorila u bananu i nestala. Još uvijek mi nije jasno što se toga dana zbilo. Savjet da postanem vegeterijanac? Ili da je Apple u banani?

TI si sigurno predvidjeo one explozije iPhonea i iPodova Tach

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
Horagio kaže...

TI si sigurno predvidjeo one explozije iPhonea i iPodova Tach

Aha. Predvidio sam to i da ćemo morati plaćati udžbenike.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
...

baš sam ja o tome prije nekoliko godina razgovarao sa našim bivšim župnikom. pitao sam ga: jel istina da je bog stvorio adama i evu? on je rekao, naravno da nije. čovjek je možda nastao od majmuna, ali je Bog upravljao cijelim tim procesom. i danas se stalno vrste razvijaju, ali mi premalo živimo da bismo to mogli primjetiti. i svim tim procesima u prirodi upravlja Bog

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
Assassin kaže...

Eh...

Po ovoj temi ispada da kuglaste munje i nisu tako rijetka pojava...

To bi cak moglo biti i tocno. Imam fobiju od grmljavine tj. od samih munja, nepodnosim to iznenadno intenzivno svijetlo. Fobija je nastala kada sam u sestom razredu osnovne skole isao doma biciklom. Posto sam udaljen 5km od skole treba mi oko 30 min da dodem doma. Bilo je oblacno i spremalo se nevrijeme. Taman izasao is skole i razmisljam dal da krenem ili da pricekam. Nista, krenem ja i negdje na pola puta uhvatilo me nevrijeme, vozio sam bicikl kolko sam mogao ali nije bilo dovoljno. Odjednom nastane muk. Kosa mi se nakostrijesila i grom udari doslovno 20m od mene u kucu. Padnem sa bicikla i gledam kako lete kugle po zraku. Nisam znao kaj da napravim i tak sam ostal lezat pol vure na cesti dok nije dosel jedan auto koji me prevezao do doma. Nakon tog dogadjaja dosta sam razmisljao kakve su to kugle bile, dal sam normalan, dal mi se to sve samo prividjalo ali na kraju krajeva nije. To je bio taj fenomen kuglastih munja koji nikada necu zaboraviti. Uzas.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
ukay1000 kaže...

Kosa mi se nakostrijesila i grom udari doslovno 20m od mene u kucu. Padnem sa bicikla i gledam kako lete kugle po zraku. Nisam znao kaj da napravim i tak sam ostal lezat pol vure na cesti dok nije dosel jedan auto koji me prevezao do doma. Nakon tog dogadjaja dosta sam razmisljao kakve su to kugle bile, dal sam normalan, dal mi se to sve samo prividjalo ali na kraju krajeva nije. To je bio taj fenomen kuglastih munja koji nikada necu zaboraviti. Uzas.

Uf, zvuči zeznuto

Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
jurluk kaže...
andy0101 kaže...
...

baš sam ja o tome prije nekoliko godina razgovarao sa našim bivšim župnikom. pitao sam ga: jel istina da je bog stvorio adama i evu? on je rekao, naravno da nije. čovjek je možda nastao od majmuna, ali je Bog upravljao cijelim tim procesom. i danas se stalno vrste razvijaju, ali mi premalo živimo da bismo to mogli primjetiti. i svim tim procesima u prirodi upravlja Bog

prije nekih 15ak godina sam nesto slicno pitao casnu sestru na vjeronauku, a bi za odgovor dobio pogodak kemijskom u rame, zapovijed da vratim kemijsku kojim mi je upisala komad i kraj rasprave!

ono, da sam bio neki delikvnet pa postavio pitanje iz zafrkancije jos bi i razumio, ali kak sam bio ministrant i uzoran ta njena rekacija me i dan danas sokira!

samo pitanje sam postavio iz razloga jer je dan ranije bio neki dokumentarac o koperniku i galileu i gdje je naravno bilo govora o sukobu znanosti i religije.

istu stvar sam pitao kasnije i zupnika, kojem sam spomenio sto se dogodilo ranije u skoli, dok se ovaj samo nasmijao i vise komentirao casnu a od nekog konkretnog odgovora nista!

taj dan sam prestao slijepo vjerovati i poceo razmisljati i traziti druge izvore podataka -  zanimati za znanost a samim time i paranormalne stvari koje stvarno znaju intrigirati

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Na vjeronauku je malo nezgodno pitati te stvari jer ne možeš znati reakciju nastavnice. Ja sam pitao profesoricu iz povijesti odmah prvi ili drugi tjedan u petom razredu. Nije htjela komentirati, samo se nasmijala i rekla neka pitam nastavnicu iz vjeronauka. Ne sjećam se jesam li nju pitao, vjerojatno nisam jer bi se sjećao odgovora.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

meni je cudno kako Prorocica Dzazira sve ono izvede, stvarno fascinantno! sala hehehe a sad ozbiljno...

evo i ja cu ispricati dvije takve situacije,

PRICA NO.1:

prije mozda 6 godina ispao mi je novčić (2 marke xD) na ulici i nisam mogao naci, uporno sam ga trazio 2-3 dana i svaki put kad sam isao u skolu gledao sam ima li novcica jer mi je ispao negdje na cesti.... i tako ja zaboravim taj novcic i nakon 4 godine kad sam isao u skolu ugledao sam novcic na putu, ja sam se totalno zacudio...

PRICA NO.2:

bilo je to neke veceri izmedju 10 i 12 po noci, nekom je bas sutradan (znaci za par sati) trebao biti rodjendan, pogledao sam u sat na kompu i pise 23:30...nakon nekoliko trenutaka sam opet pogledao i iznenada je bilo je 00:30, posaljem mu poruku sretan rodjendan bla bla... on napise: zapravo rodjendan mi je tek za 1 i po sat, uranio si malo, ja ono kontam da se zapravo rodio 1 i po sat poslije ponoci, pogledam ja u sat i pise 22:30 a ja onak WTF???, najezio sam je ko jez...ubrzo sam otrco u krevet... evo dok ovo pisem jezim se brrrr 

e da samo da znate koristim Windows XP Professional, pa nije ni cudo da mi se to dogodilo 

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 21:13 (Fićo_CoD 5).
17 godina
neaktivan
Paranormalno
Fićo_CoD 5 kaže...

PRICA NO.1:

prije mozda 6 godina ispao mi je novčić (2 marke xD) na ulici i nisam mogao naci, uporno sam ga trazio 2-3 dana i svaki put kad sam isao u skolu gledao sam ima li novcicajer mi je ispao negdje na cesti.... i tako ja zaboravim taj novcic i nakon 4 godine kad sam isao u skolu ugledao sam novcic na putu, ja sam se totalno zacudio...

Možda je nekome drugome ispao?

Normal's overrated!
16 godina
protjeran
Paranormalno

i meni se dogada da jedan dan cujem za neku novu stvar i u sljedecih nekoliko dana cujem 10 puta o toj stvari a prije u 10 godina nikako

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

PRICA NO.1:

prije mozda 6 godina ispao mi je novčić (2 marke xD) na ulici i nisam mogao naci, uporno sam ga trazio 2-3 dana i svaki put kad sam isao u skolu gledao sam ima li novcicajer mi je ispao negdje na cesti.... i tako ja zaboravim taj novcic i nakon 4 godine kad sam isao u skolu ugledao sam novcic na putu, ja sam se totalno zacudio...

ne bih povjerovao, novcic je bio na istom dijelu gdje mi je i ispao

zasto su smajlici zuti? Hmm...
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Horagio kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

PRICA NO.1:

ne bih povjerovao, novcic je bio na istom dijelu gdje mi je i ispao

WTF?? Nisi novcic nasao uopce, kako onda znas gdje je tocno bio, i to nakon 4 godine. Sanse da je to tvoj novcic su astronomski male.

SRY za OT.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice