Lijep pozdrav!
Dobio sam nekakav Seiko Automatic sat. E sad, trebao bi promjeniti silikonski remen jer je stari pukao.
Kolike se kreću cijene silikonskih ili ako mogu staviti, kožnih remena? Nedaju mi se neke velike pare, što jeftinije, to bolje.

Lijep pozdrav!
Dobio sam nekakav Seiko Automatic sat. E sad, trebao bi promjeniti silikonski remen jer je stari pukao.
Kolike se kreću cijene silikonskih ili ako mogu staviti, kožnih remena? Nedaju mi se neke velike pare, što jeftinije, to bolje.
Koje su najbolje marke satova do 150-200 eura?
Mehanički Seiko ili Orient. Ne znam što želiš, ali teško da bi dobio išta bolje od Seika SKX 007 na metalu.
moze preporuka zenskog sata do 400kn? Da je celik.
Vec duze vrijeme skicam jedan sat koji nisu kineske kopije :)
rjec je o Gulper Shark satu!
Kakva su iskustva s shark satovima?!
Jako je "sportski" i lijep izgledom, vodootporan, dual vrijeme, nehrdajuci celik itd itd...
Te me jos zanima, na ebayu ga nalazim oko 200 kn (nove, zapakirane), a na sluzbenoj stranici sharka, sat kosta oko 600 kuna?!
Jako je "sportski" i lijep izgledom, vodootporan, dual vrijeme, nehrdajuci celik itd itd...
Te me jos zanima, na ebayu ga nalazim oko 200 kn (nove, zapakirane), a na sluzbenoj stranici sharka, sat kosta oko 600 kuna?!
Kolega, ja imam isti ovakav samo plave boje već malo više od godinu dana... Iskreno, pod vodu nisam isao s njim niti planiram tako da o tom dijelu ne znam Dan danas radi bez problema i cijena mu je odlična s obzirom da izgleda kao da je mnogo skuplji. Platio sam ga oko 230 kn tada, ne znam kolika mu je cijena sad, ali cisto sumnjam da je 600 kn.
Kolega, ja imam isti ovakav samo plave boje već malo više od godinu dana... Iskreno, pod vodu nisam isao s njim niti planiram tako da o tom dijelu ne znam Dan danas radi bez problema i cijena mu je odlična s obzirom da izgleda kao da je mnogo skuplji. Platio sam ga oko 230 kn tada, ne znam kolika mu je cijena sad, ali cisto sumnjam da je 600 kn.
Na njihovoj sluzbenoj stranici cjena jest oko 530 kuna (75$)!!!
Zato i pitam na koju foru ovi s ebaya prodavaci traze 3x manju cjenu?! Dal su to kopije sharka ili?
Kazes zadovoljan si s njime? Da, jako lijepo izgleda!
Osobno mi je taj model (gulper shark) najljepsi iz njihove kolekcije od kojih 50etak satova.
Dual vrijeme i LED prikaz istog/datuma radi jos uvjek? Dal si mjenjao bateriju jos od kada ga imas?
Meni je crveni s crnim predivan :)
Al nije ni plavi los.
Dal bi ga prodao mozda?
p.s.- cemu sluzi veliki gumb s desne strane (u boji sata)?
imam ja taj sat-odlican je-stoput ljepši uživo nego na slici!!
Na njihovoj sluzbenoj stranici cjena jest oko 530 kuna (75$)!!!
Zato i pitam na koju foru ovi s ebaya prodavaci traze 3x manju cjenu?! Dal su to kopije sharka ili?
Kazes zadovoljan si s njime? Da, jako lijepo izgleda!
Osobno mi je taj model (gulper shark) najljepsi iz njihove kolekcije od kojih 50etak satova.
Dual vrijeme i LED prikaz istog/datuma radi jos uvjek? Dal si mjenjao bateriju jos od kada ga imas?
Meni je crveni s crnim predivan :)
Al nije ni plavi los.
Dal bi ga prodao mozda?
p.s.- cemu sluzi veliki gumb s desne strane (u boji sata)?
Onda su mu ocito digli cijenu kad su vidjeli da se dobro prodaje
Sto se tice ovih prica o kopijama, i ja sam prije kupovine bio zabrinut, ali sam na ebayu nasao trgovinu i poslao sam mail njihovom supportu (sharkovom sluzbenom) i pitao sam da li je to legit trgovina s njihovim originalnim satovima i odgovorili su mi da jest tako da nema problema. Trgovina na ebayu se zvala 5direct, ako me sjecanje dobro sluzi.
Radi jos uvijek led prikaz, iako ga samo po noci upalim ponekad, a bateriju jos uvijek nisam mijenjao.
Prodajem za 400 kn salim se naravno, ne prodajem dok se ne raspadne
Gumb sluzi za ukljucivanje onog led prikaza vremena ili datuma ili dana, ovisi sta namjestis. Pretpostavljam da znas da taj led prikaz ne svijetli stalno, vec samo kad stisnes tu tipku (svijetli par sekundi).
Radi jos uvijek led prikaz, iako ga samo po noci upalim ponekad, a bateriju jos uvijek nisam mijenjao.
Prodajem za 400 kn salim se naravno, ne prodajem dok se ne raspadne
Gumb sluzi za ukljucivanje onog led prikaza vremena ili datuma ili dana, ovisi sta namjestis. Pretpostavljam da znas da taj led prikaz ne svijetli stalno, vec samo kad stisnes tu tipku (svijetli par sekundi).
Hvala na informacijama!
Naravno da znam, nebi ni lijepo izgledalo da stalno svjetli :)
Jednostavno, digitalni satovi mi "nisu pravi" satovi i osobno ih nebi nosio. Al shark se pametno sjetio, i isprogramirao to date i dual time s tim ledom! Svaka cast! :)
edit:
Pozdrav, trebao bih pomoc oko kupnje sata do 1400kn za sad mi je ovo zapelo za oko :
http://www.heta.hr/satovi/festina/festina-f16761/
http://prntscr.com/6szopx , http://prntscr.com/6szpo9
Sta mislite o tim satovima, vrijedi li kupovati? Moze i preporuka ostalih sa WatchCentra ili Heta.
Nitko?
Pozdrav, trebao bih pomoc oko kupnje sata do 1400kn za sad mi je ovo zapelo za oko :
http://www.heta.hr/satovi/festina/festina-f16761/
http://prntscr.com/6szopx , http://prntscr.com/6szpo9
Sta mislite o tim satovima, vrijedi li kupovati? Moze i preporuka ostalih sa WatchCentra ili Heta.
Ovaj ili isti u crnoj boji.
Koji? Vise sam ih naveo.
Koji Quartz sat po vašem mišljenju je najbolji do 200 eura. Kvaliteta i izgled su bitni naravno.
Bez argumentiranja japanski, dakle ako voliš digitalce Casio, a ostalo Seiko, Citizen, Orient. Doduše tu ćeš nać neke jednostavnije modele, ali kvaliteta i pouzdanost neće izostat.
Bz the way, nisam neki ljubitelj satova, nosio sam kao dite žuti g shock, a sada posjedujem dva sata, jedan radni, Casio GD 100-1B i za neke prigode Citizen Calibre 8700.
http://i88.photobucket.com/albums/k182/turbodango/Watches/14278a9e.jpg
http://www.gshock.com/resource/img/products/watches/xlarge/GD100-1B_xlarge.png
Pogledaj si Suunto Core seriju.
Krizmaniku štel kupit Sector Black Eagle 3HD, al ga faking 3 mjeseca nemaju na lageru, pa izbor pao na Festinu F16858. Nije preozbiljan, mislim da će bit ok prvi sat za 15-godišnjaka.
Ja isto pikiram ovog sektora, al za sebe
samo verziju sa tamno maslinastim brojkama i remenom sa crnim šavom. ni dan danas nije dostupan ni u heti ni dicti...
Sto mislite o ovom satu, jako mi se svida izgledom, dali je Casio dobar brand? Cine mi se najbolji po ulozeno/dobiveno. Da se razumijemo ne trazim neznam sta, samo da je kvaliteta izrade na razini, imao sam neki jeftini sat koji je nakon 2 pranja ruku korozirao
Evo i ja sam kupio sat... prvi put u svojih 28 godina :D.... pa evo i par slika..... Garmin Fenix 3 Sapphire
Cool, koliko bi mu trebala trajati baterija?
Evo i ja sam kupio sat... prvi put u svojih 28 godina :D.... pa evo i par slika..... Garmin Fenix 3 Sapphire
Cool, koliko bi mu trebala trajati baterija?
pa bez aktivnosti s gps-om najmanje 2 tjedna,s tim da su senzori ukljucenu cjelo vrijeme...kompas, visinometar, barometar, termometar, i brojac koraka isto radi i cak i nesto gps-a jer mjeri predenu udaljenost u danu.....
posto sam bio na moru i sad sam na godisnjem nisam jos istestiro kolko mu traje kad svaki dan idem trcat ili biciklirat tako da neznam kolko bi tad trajala....al mislim da je i tad bar 5 dana.... a i ima i neki "smart save" mod za gps, i ima da svake sekunde sejva lokaciju u aktivnosti...
sve u svemu ok je...zadovoljan sam...
Koliko para i gdje?