Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 250.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
marin sparks kaže...

moj  frend kupio nove komp ali u dijelovima i on ce to sastavljat i zove mene da ja dođem vidit i sad on to sastavlja sve ali nije stavio hladnjak na proc a ja sam skuzio i nisam ništa govorio kad je zatvorio kucište ja crkavo od smjeha upali on komp radio malo i ugasi se otvori kuciste ono dim lagano iz proca ide  ali nema pojma o kompovima samo kupuje druge tipkovnice kaze bolje ce igrat cod 2 na novoj :D

Bacio si "frendu" masan burek u oči...
  OT:
  Danas mi je frend reko da mu šteka face.. To inače često čujem... Ko zna kakvih oni gamadi imaju po kompu...

Game experience may change during online play.
15 godina

Danas objašnjavam prijatelju o izradi web-stranica i dođem do domene.Sjetio sam se da sam kao mlađi mislio da je domena samo nastavak(.com,.hr),i da je to neobavezno.Mislio sam da se može ukucati samo npr. www.bug(bez .hr)

Danas se samo nasmijem na to

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
16 godina

danas se ja vozim u busu i iza mene sjede neki kao pametni i raspravljaju o filmu metastaze i tako jedan kaze to cu ja sad skinut i stavit na mobitel, a drugi kaze ma film ima 700 mb to se skine za sekundu, opet se javlja ovaj prvi i kaze ne skine se za sekundu nego traje oko sat vremena, sad ovaj prvi kaze pa kod tebe da ja imam komp od soma eura i meni se to za sekundu skine a kazu ovaj njemu aha pa tak vec da. kako mrzim te tipove koji misle da znaju sve i izvale nesto tako glupo. on je ionako vjerojatno kupio slozen komp za 1000 eura i nema pojma o tome. i najbolji su mi kad ih pitam kakav imas komp(misleci da mi kazu konfiguraciju cijelu) a oni kazu platio sam ga 5000 kn(svi tako nekako kazu), a ja onda pitam pa kad si ga kupio  ovaj kaze prije 4 godine i on jos misli da je taj isti ko onaj za 5000 kn danas.

14 godina
mar123 kaže...

danas se ja vozim u busu i iza mene sjede neki kao pametni i raspravljaju o filmu metastaze i tako jedan kaze to cu ja sad skinut i stavit na mobitel, a drugi kaze ma film ima 700 mb to se skine za sekundu, opet se javlja ovaj prvi i kaze ne skine se za sekundu nego traje oko sat vremena, sad ovaj prvi kaze pa kod tebe da ja imam komp od soma eura i meni se to za sekundu skine a kazu ovaj njemu aha pa tak vec da. kako mrzim te tipove koji misle da znaju sve i izvale nesto tako glupo. on je ionako vjerojatno kupio slozen komp za 1000 eura i nema pojma o tome. i najbolji su mi kad ih pitam kakav imas komp(misleci da mi kazu konfiguraciju cijelu) a oni kazu platio sam ga 5000 kn(svi tako nekako kazu), a ja onda pitam pa kad si ga kupio  ovaj kaze prije 4 godine i on jos misli da je taj isti ko onaj za 5000 kn danas.

Zašto ih nisi istukao?  {#}

Game experience may change during online play.
16 godina

evo frendica kupila toshibu sa ne baš sjajnim karakteristikama i pitam ju pa zašto baš ovaj a ona jer joj se sviđa bijela boja kučišta...

a zanimljivo frend dođe na kavu poslije i vidi laptop i kaže da mu je mater kupila za rođendan isti takav i pitao svoju mater pa zašto baš ovaj,zašto me nisi pitala?

a mater...SVIĐALA MI SE BIJELA BOJA...

pouka?nedaj ženama da si kupuju ili ti kupuju elektroniku tj daj meni pare i napravi mi sendvič od tune i tostiraj ga!

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
16 godina
Zakljucak ti je bezvezan, a stav tipicni balkanski. Nikad se mi s balkana necemo maknuti. Svako generaliziranje je glupo, a ovo o zenama pogotovo. Pogledaj si tko ti je CEO Yahoo!-a. Toliko o tome.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zakljucak ti je bezvezan, a stav tipicni balkanski. Nikad se mi s balkana necemo maknuti. Svako generaliziranje je glupo, a ovo o zenama pogotovo. Pogledaj si tko ti je CEO Yahoo!-a. Toliko o tome.

To objašnjava bijelu pozadinu. {#}

16 godina
so much win.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
DamageHigh kaže...

arhivirana...poštujem i volim žene ali ne volim da mi kupuju elektroniku jer večina kupuje zbog izgleda i padnu na tu foru koju mi muški ne popušimo(osim apple fanbojčića) eto.

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
15 godina

Danas poziv od klijenta:-Ej Ivane,kupio sam novi kompjuter

-I?

-Ne radi mi,samo crni ekran kad se učitava

-Gdje si ga kupio?-

-U robotu,u mostaru(LOL!)

-Aj dobro,pogledat ću.

Mislim u sebi "Koji k... kupuješ komp u robotu,znaju svi da je osoblje nestručno".Nosim instalacijski cd od win xp-a i vidim da OS nije istaliran.Mislim "peace of cake".Pita me klijent što radim.Odgovaram instaliram sustav.-Hebeš sustav,daj ti meni instaliraj kantere da ja meni mogu igrat

Znate svi što slijedi...Idućih sat(ako ne i više) objašnjavao sam mu da OS mora biti instaliran da bi instalirao nešto drugo

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina

Upravo gledam hrpu naivnih ovaca na jednoj FB grupi koja skida win7 "poklon". Taj "poklon" je boot screen changer i jedan keyloggerčić. Raja ludi i skida. Ja se smijem potajno iako sam ih upozorio. 

evo malo pa se smijte http://goo.gl/ASMed

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 1:03 (dj_renny).
15 godina

Ide priča...

Dođe meni u ta davna vremena na servis PC koji ne daje sliku na monitor.Napajanje radi ali nema slike.Crkla grafička.Ali računalo je starije i ima PCI grafičku i nema AGP utor.Nema problema naručićemo PCI grafičku.
Zoven ja dobavljača s kojim smo radili u to vrime, javlja se tetka na veleprodaji.
- Dobar dan ode taj i taj iz firme te i te
- Dobar dan izvolite
- Recite mi imate li na lageru koju PCI grafičku?
Sad čujen lupkanje lakiranog nokta po strelici prema dolje i mumlja sama sebi u bradu: Matrox, Ati, Manli... a onda se obrati meni:
- Žao mi je imamo Matroxa, Atija, Manlija ali nemamo PCI-ja
- Ništa hvala doviđenja

Majko mila toliko pametnih nezaposlenih a koje budale rade koje jebačke poslove...

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
neaktivan
Mislis, racunalo je starije pa ima AGP graficku i nema PCI utor... btw ovo mi je poznato od prije -.-'
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Mislis, racunalo je starije pa ima AGP graficku i nema PCI utor...

Jedno je PCI, a drugo PCI-E.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Mislis, racunalo je starije pa ima AGP graficku i nema PCI utor... btw ovo mi je poznato od prije -.-'

Ono sto je sada AGP za PCI-Express, to je prije bio PCI  za AGP ;) Shvatio si valjda...

Btw. quark.blog.hr ;) :)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 21:06 (NexT_T1).
14 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

Ide priča...

Dođe meni u ta davna vremena na servis PC koji ne daje sliku na monitor.Napajanje radi ali nema slike.Crkla grafička.Ali računalo je starije i ima PCI grafičku i nema AGP utor.Nema problema naručićemo PCI grafičku.
Zoven ja dobavljača s kojim smo radili u to vrime, javlja se tetka na veleprodaji.
- Dobar dan ode taj i taj iz firme te i te
- Dobar dan izvolite
- Recite mi imate li na lageru koju PCI grafičku?
Sad čujen lupkanje lakiranog nokta po strelici prema dolje i mumlja sama sebi u bradu: Matrox, Ati, Manli... a onda se obrati meni:
- Žao mi je imamo Matroxa, Atija, Manlija ali nemamo PCI-ja
- Ništa hvala doviđenja

Majko mila toliko pametnih nezaposlenih a koje budale rade koje jebačke poslove...

Informatičar Starog Kova-quark.blog.hr {#}

SENAID
17 godina
neaktivan

Golema baza IT failova na eng.

http://www.rinkworks.com/stupid/

Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
14 godina
neaktivan

ovaj mi je među jačima

"Does Windows 98 support Linux?"

no ono što sam tamo dosad pročitao, čini mi se da najviše ima onih koji više ni nisu smiješni koliko su žalosni u stilu jedne legice prije par godina, ja :"koji komp imaš?", ona: "LG" 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=115&jumpto=2006738&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

Ova jedna što sa mnom ide u razred, ne zna pisati velika i mala slova na kompu, umjesto da ugasi kompjuter ona se odjavi, ne zna upisat u adress bar stranicu škole...

A pazite, upisala računalnog tehničara, dobro, došla je naučiti, ali to su osnove...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 19:11 (Defa.psd).
14 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

ovaj mi je među jačima

no ono što sam tamo dosad pročitao, čini mi se da najviše ima onih koji više ni nisu smiješni koliko su žalosni u stilu jedne legice prije par godina, ja :"koji komp imaš?", ona: "LG" 

hmm... vecina ljudi i pita: Koji komp imas, pa kak je trebala odgovorit!? fino ju pitas kakav ili koje komponente, ako vidis da nema pojma pitas ju kad ga je kupila.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
Luka Ivanković kaže...
xhopeon kaže...

ovaj mi je među jačima

hmm... vecina ljudi i pita: Koji komp imas, pa kak je trebala odgovorit!? fino ju pitas kakav ili koje komponente, ako vidis da nema pojma pitas ju kad ga je kupila.

I s ovim pitanjem vrlo oprezno. Zove lik, kaže komp problemi to i to...ja ok, koji komp, daj neke info, on pojma nema, pitam kad je kupljen, kaže ne znam, pred cca godinu dana (napominjem da se sve to odvijalo pred cca 2 mjeseca). Ok dodjem ja kod njega on sav sretan kaže evo našao sam račun i sve specifikacije pišu, gledam ja a kad ono Sempron 3000+, AM" ploča, DDR2 ram, ATA disk...pogledam datum, ono stvarno, kupljen pred godinu i 2 mjeseca u jednom od većih IT shopova u HR. Hello...nisam mogao vjerovati.

14 godina
neaktivan

pa vjerojatno ga je platio 1500kn s monitorom od 20"

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Ispričavam se, produžena verzija ide ovako:

legica dobila novi komp, pošto je malo mjesto to se brzo pročuje, pa ju tako jednom sreo i upitam kakav komp je dobila, na što je ona ponosno odgovorila LG, naravno da sam joj nakon toga objasnio da ne gleda što piše na monitoru nego one papire i nek samo zapamti količinu memorije, HDD-a i ime procesora te njegov takt.

ovom izjavom "nisu ni smiješni koliko su žalosni" sam više implicirao na ono kada prestane biti smiješno što neki ljudi i danas za intenet i dalje misle da je to CARnet

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=115&jumpto=2006738&sort=asc&view=flat
15 godina

Virus pali hard disk, i to usred!!! fb-a

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 19:49 (The Unforgiven).
14 godina

jaooo... al sve u svemu najgori su komentari... ajme ljudi pa dajte si nadjite zivot xD pa sta je jos istinito sa fejsa... :P

Error 404 Not Found
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Golema baza IT failova na eng.

http://www.rinkworks.com/stupid/

E hvala ti za sate zabave {#}

Polonio sam se na ovo:

The place where a friend of mine works was going through the process of upgrading all of their computers. On one computer in particular, they had determined they needed more memory. One of the senior partners got it into her head that they needed more "Meg." My friend tried to tell her that what they needed was RAM, but she insisted that the machine had plenty of RAM and that they needed more Meg -- specifically, about 16 megabytes of Meg. He got tired of arguing with her and said to go down to the computer store and buy some Meg.

She came back with an envelope with RAM in it -- on the envelope was written "16 megabytes of Meg."

"The salesman tried to tell me the same thing you did," she told my friend, "but then he went and talked to his manager, and he set him straight. Now go install this Meg."

Vi veri veniversum vivus vici
17 godina
neaktivan

haha {#}

Tu sam: lzgr.me@gmail.com ..... Nemoj ici od nas, okolo svuda je tama. A ti si lijepa i mlada, nemoj ici od nas
14 godina

Meni je kolega reka da u BIOS možeš uć samo jedanput dnevno il će mi crknit komp.

xf: recod8600
16 godina

Sjecate li se onoga, nije dobro resetirati komp dnevno vise od 2-3 puta {#}... prema tome, meni je komp trebao visnuti davnih dana (bilo je dana dok mi se resetirao i do 20+ puta dnevno)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina

nije bas neki fejl ali u drugu ruku i je

evo bila nedelja i deda oso na sajam i sad ja i brat taman u garazu kad baka zove e brzo brzo morate otic naso je nesto...

Mi vec ono joj vec neka glupost ali ajd idemo. Dodemo tamo i deda govori cijeli kompjuter ona skatula i onaj ravni monitor za 200 il 100kn.

ja kazem ajmo vidit bar lcd monitor ako nis drugo i kuciste xD

Dodemo tamo pitam aj covjeka mogu otvorit bocnu stranicu da vidim komponente on neen ima naljepnicu od garancije to nikad otvarano. Ja dobro ajd i sad skiljim kroz bocnu stranicu rupe od venta

i ono am2 matična ddr1 memorija 512 probably integrirana grafa. i abit matična. i jos utor za grafičku je pci-e ali x4

i ja ono dobro koliko para i tip kaze dvije i sto. znaci 2100kn na to smo ja i brat prasli od smijeha. i osli ca...Moj deda dvije i sto skuzio kao 200kn il 100kn hahaha

A prodavač je malo precijenio konfu staru preko 7 godina a monitor od 17" oni od prvih. :DD

Sad sljedeci tjedna idem ja svoj prodavat za 3000kn taman da si slozim novu konfu :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice