Koliki ste gamer?

poruka: 147
|
čitano: 18.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Igram 3 sata dnevno obavezno...Tako da mislim da sam gamer

17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Ako 15-30 minuta tetrisa dnevno svrstavate u gamer, onda jesam majusni.

Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

gamer jesam, no u posljednje vrijeme imam previše obveza pa malo stajem...

17 godina
RE: Koliki ste gamer?

hehehe sve zavisi... kad se neceg dokacim nema spasa...

vise uzivljenik nego gamer, al ako vam je to isto onda mi je svejedno...

17 godina
neaktivan
uff ja i game...nikad nisam bio neki gamer a poslednje shto sma igrao bilo je CIV4 pre 10meseci i to online sa prijateljima...od tad ...nishtaaaa...a i ne verujem da cu neshto igrat....
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

prije sam fakat bio "gamer", stalno sam visio na kompu... sad imam zivot, curu, ekipu...

17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

do prije par godina sam igrao sve što mi je palo pod ruku i prelazio sam mjesečno 3-4 igre ( nekad i više ). Danas samo igre koje mi se jako svide i pokušavam ih iskoristiti koliko mogu.

17 godina
Koliki ste gamer?

Visina: 188 cm, širina, pola visine,haha eto koliki

17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

do prije par godina sam igrao sve što mi je palo pod ruku i prelazio sam mjesečno 3-4 igre ( nekad i više ). Danas samo igre koje mi se jako svide i pokušavam ih iskoristiti koliko mogu.

isto je i samnom... bolje 1 igra mjesečno i preć je sa 100% užitkom.... 
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Mah slabo igram igre, a ni comp mi nije bog zna sta... prije sam vise igrao i to naravno uzmem neku igru i igram je sve dok je ne predem... a sad ponekad uzmem neku manju igricu za ubiti vrijeme ili igram neku online kao npr. online bilijar i mogu reci sve u svemu nisam neki gamer

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

pa,veći od većine vasBelji se195 cmSmijeh

a igre u zadnje vrijeme malo slabije,možda cod2 jedno pola sata dnevno

17 godina
Koliki ste gamer?

1-2 sata dnevno nemam vise slobodnog vremena!nekakav gamer jesam

17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Ajmo definirati nekakve kategorije gamera... Smijeh

Dakle:

Casual gamer - igrač koji tu i tamo baci kakvu jednostavnu igru koja ne uzima puno vremena... Većina njih se nebi ni izjasnila kao gamer...

Midcore gamer - igrač koji uživa u igranju igara, ali u pravilu ne provodi puno vremena za igrama.

Core gamer - svakodnevni igrač koji dobar dio slobodnog vremena (2-3-4 sata na dan) provodi za igrama, ali na kraju dana ipak ima nekakav socijalni život van virtualnog.

Hardcore gamer - igrač koji će svaki trenuttak posvetiti igranju, i to će mu biti draže od bilo kojeg drugog oblika zabave/aktivnosti.

Ako stvari ovako postavimo, sebe bi smjestio u kategoriju Core gamera... Belji se

mislim da bi to bilo najtočnije.

kad smo već kod skupljanja statistika, ona kaže ovako...

Prosječan gamer je star 33 g. i igra oko 12 godina. Prosječna starost igrača koji kupuju  igre u dućanima je 36 godina. 38% svih igrača čine žene, zapravo, žene iznad 18 godina čine veći postotak igrača od muških ispod 17 godina... kojih je 20%.

Možžda nije usko vezano uz temu, ali zanimljivi podaci...

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Mislim da bi trebalo stavit još neku kategoriju između midcore i core gamera.

Npr.  onaj  koji  ne  igra  duže  vrijeme  i  onda  se  izgušta  ko  životinja  i  onda  opet  zimski  san.

Bear  gamer  ;))))

17 godina
neaktivan
r420r kaže...

prije sam fakat bio "gamer", stalno sam visio na kompu... sad imam zivot, curu, ekipu...

Simsi nisu život. To je igra to nije stvarno. :)))
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

13 god, igram od 6., kada mi je tata kupio plejku, prešao oko 100-injak igara, odličan u školi, sve je dobro u malim količinama, igram preko vikenda 3h-najviše, preko radnog tjedna ni ne igram, a preko praznika igram do 4h (ostalo provedem vani).

Cure nemam...Plač

Ja čekam lhjeto..
(jer tada dolaze prave)Cool
a ja imam 12 godina 180 cm 60 kg
i jedino vikendom igram komp.

Amd 2x,asus motherboard,ati radeon gecube hd 3850,320gb ram-a,4x512mb ddr2 i asus vento chasis
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Midcore gamer definitivno pravi opis mene...

17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

ja sam casual gamer i ponosim se time

17 godina
neaktivan
darkangel kaže...

ja sam casual gamer i ponosim se time

Potpisujem!! Igram samo kvalitetne naslove, na ova ostala s***** mi se neda trositi vrijeme, imam i pametnijeg posla!!

BUGjunkie
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ajmo definirati nekakve kategorije gamera... Smijeh

Dakle:

Casual gamer - igrač koji tu i tamo baci kakvu jednostavnu igru koja ne uzima puno vremena... Većina njih se nebi ni izjasnila kao gamer...

Midcore gamer - igrač koji uživa u igranju igara, ali u pravilu ne provodi puno vremena za igrama.

Core gamer - svakodnevni igrač koji dobar dio slobodnog vremena (2-3-4 sata na dan) provodi za igrama, ali na kraju dana ipak ima nekakav socijalni život van virtualnog.

Hardcore gamer - igrač koji će svaki trenuttak posvetiti igranju, i to će mu biti draže od bilo kojeg drugog oblika zabave/aktivnosti.

Ako stvari ovako postavimo, sebe bi smjestio u kategoriju Core gamera... Belji se

mislim da bi to bilo najtočnije.

Prosječan gamer je star 33 g. i igra oko 12 godina. Prosječna starost igrača koji kupuju  igre u dućanima je 36 godina. 38% svih igrača čine žene, zapravo, žene iznad 18 godina čine veći postotak igrača od muških ispod 17 godina... kojih je 20%.

Fakat su ti fora ovi rangovi , al što je i već netko dolje  i napisao, pa  bi ja  bio isto nešto između ,Midcore gamer-a i Core gamera upravo zato jer igram svaki dan nešto , samo ne igram svaki dan isto vremenski, tako da mi ovo nešto "između " najviše igra . Znači nisam čisti Core, isključivo jer igram kako mi dođe, nemam određeno, sad ću dva sata ili više. Mada sam igrao i više, nekad naravno da sam se sa vremenom i zastitio dosadi, (meni barem) kao i sve što radiš previše, i naravno naslovi su isto bitna stvar, Primjer crysis sam odradio samo tako, da bi nakraju rekao ništa posebno, sorry moje mišljenje.Smijeh
17 godina
Koliki ste gamer?

Ja igram dnevno prosjecno 6-8 sati, ali sve Fps koje sam igro  prođem za nekih 1 - 2 dana,  sada u zadnje vrijeme igram cod 4 online.

17 godina
Koliki ste gamer?

Najjaci su mi ovi od 12, 13 ili 14 godina koji kazu da danasnje igre nisu bas nesto. :)  Dok su se igrale legende poput Prince of Persia, Monkey Island, Fallout, Baldurs Gate, HOMM, Half Life, Age of Empires, Wolfenstein, Doom, Quake, Diablo i masu drugih neki od vas jos nisu bili rodjeni, a neki su se igrali u pjescaniku u pelenama.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!
17 godina
r420r kaže...

Točno  tako.

EVE  kad  imam  vremena. 
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Znači s godinama postaješ sve žešći gamer... još samo malo nategnuti statistiku i
izgleda kako vrijedi ona: " sa 40 počinje pravi život ".
17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

u zadnje vrijeme samo se držim knjige i izlazaka tako da pc osim neta ništa više...

17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Igram 6 do 8 sati dnevno.Pretežito po noći.Solidan gejmer:)

17 godina
protjeran
Koliki ste gamer?

Nekad igrao igre, danas se igram s malo ozbiljnijim stvarima. Slazem se s dosta korisnika na ovom forumu, dok su igre bile s Dusom, imalo je i smisla.

Danas su sve iste i suhoparne, nekakvi serijali i nastavci, ofucane i ispucane price, kad izide nesto zanimljivo svakako se bacim na posao..

Igre su nekada odusevljavale, a ja nekad bio Gamer, danas Ne...

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
bestia kaže...

Nekad igrao igre, danas se igram s malo ozbiljnijim stvarima. Slazem se s dosta korisnika na ovom forumu, dok su igre bile s Dusom, imalo je i smisla.

Danas su sve iste i suhoparne, nekakvi serijali i nastavci, ofucane i ispucane price, kad izide nesto zanimljivo svakako se bacim na posao..

Igre su nekada odusevljavale, a ja nekad bio Gamer, danas Ne...

pametan čovjek, pametno zbori :)

ima i danas dobrih igara, ali ipak prije ih je bilo puno više...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
Rain Man kaže...

Najjaci su mi ovi od 12, 13 ili 14 godina koji kazu da danasnje igre nisu bas nesto. :)  Dok su se igrale legende poput Prince of Persia, Monkey Island, Fallout, Baldurs Gate, HOMM, Half Life, Age of Empires, Wolfenstein, Doom, Quake, Diablo i masu drugih neki od vas jos nisu bili rodjeni, a neki su se igrali u pjescaniku u pelenama.

Da se nadovežem...  one stare DOS igrice tipa sokoban, pac-man, tetris , cat i ostale, i jos kod prijatelja na atariju nekakvi prastari tenis i napuacvanje tenkicima preko brda. Ni neznam kako se zovu te igre, ali ostale su mi u mutnom sjecanju ko prve igrice koje sam susreo,

17 godina
neaktivan
Koliki ste gamer?

Odigarm CoD2 u slobodno vrijeme...ako hoce tko 1vs1 neka se javi na pm.Belji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice