Igram 3 sata dnevno obavezno...Tako da mislim da sam gamer
Ako 15-30 minuta tetrisa dnevno svrstavate u gamer, onda jesam majusni.
gamer jesam, no u posljednje vrijeme imam previše obveza pa malo stajem...
hehehe sve zavisi... kad se neceg dokacim nema spasa...
vise uzivljenik nego gamer, al ako vam je to isto onda mi je svejedno...
prije sam fakat bio "gamer", stalno sam visio na kompu... sad imam zivot, curu, ekipu...
do prije par godina sam igrao sve što mi je palo pod ruku i prelazio sam mjesečno 3-4 igre ( nekad i više ). Danas samo igre koje mi se jako svide i pokušavam ih iskoristiti koliko mogu.
Visina: 188 cm, širina, pola visine,haha eto koliki
do prije par godina sam igrao sve što mi je palo pod ruku i prelazio sam mjesečno 3-4 igre ( nekad i više ). Danas samo igre koje mi se jako svide i pokušavam ih iskoristiti koliko mogu.
Mah slabo igram igre, a ni comp mi nije bog zna sta... prije sam vise igrao i to naravno uzmem neku igru i igram je sve dok je ne predem... a sad ponekad uzmem neku manju igricu za ubiti vrijeme ili igram neku online kao npr. online bilijar i mogu reci sve u svemu nisam neki gamer
pa,veći od većine vas195 cm
a igre u zadnje vrijeme malo slabije,možda cod2 jedno pola sata dnevno
1-2 sata dnevno nemam vise slobodnog vremena!nekakav gamer jesam
Ajmo definirati nekakve kategorije gamera...
Dakle:
Casual gamer - igrač koji tu i tamo baci kakvu jednostavnu igru koja ne uzima puno vremena... Većina njih se nebi ni izjasnila kao gamer...
Midcore gamer - igrač koji uživa u igranju igara, ali u pravilu ne provodi puno vremena za igrama.
Core gamer - svakodnevni igrač koji dobar dio slobodnog vremena (2-3-4 sata na dan) provodi za igrama, ali na kraju dana ipak ima nekakav socijalni život van virtualnog.
Hardcore gamer - igrač koji će svaki trenuttak posvetiti igranju, i to će mu biti draže od bilo kojeg drugog oblika zabave/aktivnosti.
Ako stvari ovako postavimo, sebe bi smjestio u kategoriju Core gamera...
mislim da bi to bilo najtočnije.
kad smo već kod skupljanja statistika, ona kaže ovako...
Prosječan gamer je star 33 g. i igra oko 12 godina. Prosječna starost igrača koji kupuju igre u dućanima je 36 godina. 38% svih igrača čine žene, zapravo, žene iznad 18 godina čine veći postotak igrača od muških ispod 17 godina... kojih je 20%.
Možžda nije usko vezano uz temu, ali zanimljivi podaci...
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Mislim da bi trebalo stavit još neku kategoriju između midcore i core gamera.
Npr. onaj koji ne igra duže vrijeme i onda se izgušta ko životinja i onda opet zimski san.
Bear gamer ;))))
prije sam fakat bio "gamer", stalno sam visio na kompu... sad imam zivot, curu, ekipu...
13 god, igram od 6., kada mi je tata kupio plejku, prešao oko 100-injak igara, odličan u školi, sve je dobro u malim količinama, igram preko vikenda 3h-najviše, preko radnog tjedna ni ne igram, a preko praznika igram do 4h (ostalo provedem vani).
Cure nemam...

Midcore gamer definitivno pravi opis mene...
ja sam casual gamer i ponosim se time
ja sam casual gamer i ponosim se time
Ajmo definirati nekakve kategorije gamera...
Dakle:
Casual gamer - igrač koji tu i tamo baci kakvu jednostavnu igru koja ne uzima puno vremena... Većina njih se nebi ni izjasnila kao gamer...
Midcore gamer - igrač koji uživa u igranju igara, ali u pravilu ne provodi puno vremena za igrama.
Core gamer - svakodnevni igrač koji dobar dio slobodnog vremena (2-3-4 sata na dan) provodi za igrama, ali na kraju dana ipak ima nekakav socijalni život van virtualnog.
Hardcore gamer - igrač koji će svaki trenuttak posvetiti igranju, i to će mu biti draže od bilo kojeg drugog oblika zabave/aktivnosti.
Ako stvari ovako postavimo, sebe bi smjestio u kategoriju Core gamera...
mislim da bi to bilo najtočnije.
Prosječan gamer je star 33 g. i igra oko 12 godina. Prosječna starost igrača koji kupuju igre u dućanima je 36 godina. 38% svih igrača čine žene, zapravo, žene iznad 18 godina čine veći postotak igrača od muških ispod 17 godina... kojih je 20%.

Ja igram dnevno prosjecno 6-8 sati, ali sve Fps koje sam igro prođem za nekih 1 - 2 dana, sada u zadnje vrijeme igram cod 4 online.
Najjaci su mi ovi od 12, 13 ili 14 godina koji kazu da danasnje igre nisu bas nesto. :) Dok su se igrale legende poput Prince of Persia, Monkey Island, Fallout, Baldurs Gate, HOMM, Half Life, Age of Empires, Wolfenstein, Doom, Quake, Diablo i masu drugih neki od vas jos nisu bili rodjeni, a neki su se igrali u pjescaniku u pelenama.
u zadnje vrijeme samo se držim knjige i izlazaka tako da pc osim neta ništa više...
Igram 6 do 8 sati dnevno.Pretežito po noći.Solidan gejmer:)
Nekad igrao igre, danas se igram s malo ozbiljnijim stvarima. Slazem se s dosta korisnika na ovom forumu, dok su igre bile s Dusom, imalo je i smisla.
Danas su sve iste i suhoparne, nekakvi serijali i nastavci, ofucane i ispucane price, kad izide nesto zanimljivo svakako se bacim na posao..
Igre su nekada odusevljavale, a ja nekad bio Gamer, danas Ne...
Nekad igrao igre, danas se igram s malo ozbiljnijim stvarima. Slazem se s dosta korisnika na ovom forumu, dok su igre bile s Dusom, imalo je i smisla.
Danas su sve iste i suhoparne, nekakvi serijali i nastavci, ofucane i ispucane price, kad izide nesto zanimljivo svakako se bacim na posao..
Igre su nekada odusevljavale, a ja nekad bio Gamer, danas Ne...
Najjaci su mi ovi od 12, 13 ili 14 godina koji kazu da danasnje igre nisu bas nesto. :) Dok su se igrale legende poput Prince of Persia, Monkey Island, Fallout, Baldurs Gate, HOMM, Half Life, Age of Empires, Wolfenstein, Doom, Quake, Diablo i masu drugih neki od vas jos nisu bili rodjeni, a neki su se igrali u pjescaniku u pelenama.
Odigarm CoD2 u slobodno vrijeme...ako hoce tko 1vs1 neka se javi na pm.