Koji webbrowser koristite?

poruka: 185
|
čitano: 33.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Koji webbrowser koristite?
Operu
heilige
13 godina
neaktivan

Firefox, najbolji mi je, jednostavan, sve ima, ruši se vrlo rijetko i to samo ako sam na 15+ tabova(kad otvaram teme u kojima sudjelujem:)) i naviknut sam na njega.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
13 godina
neaktivan

Firefox

16 godina

Chrome, savršen za mene. Nikad mi se nije srušio, a rijetko se dogodi da imam manje od 2 prozora s manje od 15ak tabova u svakom. Potrošnja RAMa isto nije loša, 512MB u takvim uvjetima.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

Mozilla zauvijek.

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
13 godina
neaktivan

Svi su mi dobri, ali ova najnovija mozilla mi je ipak najbolja :D

14 godina

Opera.  {#}

13 godina
neaktivan

Opera 11.61

15 godina
neaktivan

Prešao sam na Operu.

15 godina

ne mogu se odviknuti od lakoće chroma, stvarno smooth preglednik, nikad problemi, lagan i bez trzaja :)
pokusao sam preci na firefox, no kad otvorim 15-ak tabova, jednostavno ga je tesko koristiti jer previse resursa zauzima i spor je... 

Respect the Raise...!
14 godina

chrome. nikad problema snjim. bih i firefox da ne laga kad otvorim vise od 4 taba

LoL NordicEU : Heineken01
13 godina
neaktivan

Firefox, mada Chrome koristi manje resursa i brže se pali.

TimeSplitters fanatik!!!
13 godina
protjeran

Firefox, ali sve me više vuče na Chrome....

www.mmo-balkan.com
16 godina

ie i firefox.

jedno glupo pitanje u vezi chrome-a, browser mi se sviđa ali ga ne koristim iz jednog razloga a to je da nevidim gdje stisnut da se vratim na pocetnu stranicu, ovako uvijek moram novi tab otvorit da dođem na pocetnu.

15 godina
neaktivan

Operu, ali sve češće Chrome (zbog brzine paljenja)

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
15 godina
neaktivan

Chrome 

dzix
13 godina
Chrome i Maxthon.
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ie i firefox.

jedno glupo pitanje u vezi chrome-a, browser mi se sviđa ali ga ne koristim iz jednog razloga a to je da nevidim gdje stisnut da se vratim na pocetnu stranicu, ovako uvijek moram novi tab otvorit da dođem na pocetnu.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
13 godina
protjeran

Pa Netscape, se razme :-)))

13 godina
neaktivan

Firefox cesce od chroma...kod chroma me smeta sta npr kad kliknen na neki dokument u wordu ili excelu mi se ne pojavi kao kod firefoxa da me pita ocu li dowloadat dokument ili cu ga samo otvoriti i pogledati sta se u njemu nalazi bez skidanja...u chromu ga moram skinut pa onda otvorit, to je jedino mana chromu, ali sta se tice brzine chrome definitivno ;)

16 godina
neaktivan
naldo kaže...

Firefox cesce od chroma...kod chroma me smeta sta npr kad kliknen na neki dokument u wordu ili excelu mi se ne pojavi kao kod firefoxa da me pita ocu li dowloadat dokument ili cu ga samo otvoriti i pogledati sta se u njemu nalazi bez skidanja...u chromu ga moram skinut pa onda otvorit, to je jedino mana chromu, ali sta se tice brzine chrome definitivno ;)

skine ti se i u firefoxu, samo u tamo neki skriveni folder i ostane na hddu ko zna koliko još, ovako bar znaš da ti je tamo di je i nakon nekog vremena napraviš čistku

15 godina
neaktivan
mozilla firefox:)
Samobor je lepa varoš :))
13 godina
protjeran
mar123 kaže...

ie i firefox.

možda si mislio na ovo?

13 godina
protjeran

Opera <3 <3 <3

Fuck it :)
15 godina
koristim Chrome zbog brzine i sviđa mi se što je jednostavan. Za moj ukus najbolji browser.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

chrome najbrži i naj bolji/primamljiviji 

13 godina
protjeran
IE9 FTW!
Potpis trenutno nedostupan
16 godina
neaktivan
Opera
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina

chrome

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
17 godina
odjavljen

Chrome i njegovog bratica...CoolNovo (ex Chromium)

resistance is futile
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice