Firefox, najbolji mi je, jednostavan, sve ima, ruši se vrlo rijetko i to samo ako sam na 15+ tabova(kad otvaram teme u kojima sudjelujem:)) i naviknut sam na njega.
Firefox
Chrome, savršen za mene. Nikad mi se nije srušio, a rijetko se dogodi da imam manje od 2 prozora s manje od 15ak tabova u svakom. Potrošnja RAMa isto nije loša, 512MB u takvim uvjetima.
Mozilla zauvijek.
Svi su mi dobri, ali ova najnovija mozilla mi je ipak najbolja :D
Opera.
Opera 11.61
Prešao sam na Operu.
ne mogu se odviknuti od lakoće chroma, stvarno smooth preglednik, nikad problemi, lagan i bez trzaja :)
pokusao sam preci na firefox, no kad otvorim 15-ak tabova, jednostavno ga je tesko koristiti jer previse resursa zauzima i spor je...
chrome. nikad problema snjim. bih i firefox da ne laga kad otvorim vise od 4 taba
Firefox, mada Chrome koristi manje resursa i brže se pali.
Firefox, ali sve me više vuče na Chrome....
ie i firefox.
jedno glupo pitanje u vezi chrome-a, browser mi se sviđa ali ga ne koristim iz jednog razloga a to je da nevidim gdje stisnut da se vratim na pocetnu stranicu, ovako uvijek moram novi tab otvorit da dođem na pocetnu.
Operu, ali sve češće Chrome (zbog brzine paljenja)
Chrome
ie i firefox.
jedno glupo pitanje u vezi chrome-a, browser mi se sviđa ali ga ne koristim iz jednog razloga a to je da nevidim gdje stisnut da se vratim na pocetnu stranicu, ovako uvijek moram novi tab otvorit da dođem na pocetnu.
Firefox cesce od chroma...kod chroma me smeta sta npr kad kliknen na neki dokument u wordu ili excelu mi se ne pojavi kao kod firefoxa da me pita ocu li dowloadat dokument ili cu ga samo otvoriti i pogledati sta se u njemu nalazi bez skidanja...u chromu ga moram skinut pa onda otvorit, to je jedino mana chromu, ali sta se tice brzine chrome definitivno ;)
Firefox cesce od chroma...kod chroma me smeta sta npr kad kliknen na neki dokument u wordu ili excelu mi se ne pojavi kao kod firefoxa da me pita ocu li dowloadat dokument ili cu ga samo otvoriti i pogledati sta se u njemu nalazi bez skidanja...u chromu ga moram skinut pa onda otvorit, to je jedino mana chromu, ali sta se tice brzine chrome definitivno ;)
skine ti se i u firefoxu, samo u tamo neki skriveni folder i ostane na hddu ko zna koliko još, ovako bar znaš da ti je tamo di je i nakon nekog vremena napraviš čistku
Opera <3 <3 <3

chrome najbrži i naj bolji/primamljiviji

chrome
Chrome i njegovog bratica...CoolNovo (ex Chromium)