Tele 2 mobilni internet na bonove problem

poruka: 8
|
čitano: 5.827
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovako imam problem sa konektiranjem na tele 2 moblini internet.Naci ja sam napravio sve sa njihove strane(aktiviro usb,nadoplatio racun),ali sad sam zapeo na konektiranju nakon instaliravanja programa probam se konektirat ali nemrem jer nemrem stisnut gumb connect.Nazvo sam u tele 2 i rekli su mi neke gluposti da ga reinstalliram ali nije pomoglo i u drugi utor da stavim usb ni to nije radilo pa sam probo na drugi laptop ubacit usb i radio je(mogo sam se connectirat).E sad moje pitanje je sto bi moglo bit u laptopu krivo ili nekaj sto neomogucuje konektiranje?

Koristim windows 7 ultimate 32 bit 

3gb rama 

ati mobility radeon hd 3650

0 0 hvala 0
15 godina

Jel zna neko hitno mi treba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tele 2 mobilni internet na bonove problem
assassin 002 kaže...

Ovako imam problem sa konektiranjem na tele 2 moblini internet.Naci ja sam napravio sve sa njihove strane(aktiviro usb,nadoplatio racun),ali sad sam zapeo na konektiranju nakon instaliravanja programa probam se konektirat ali nemrem jer nemrem stisnut gumb connect.Nazvo sam u tele 2 i rekli su mi neke gluposti da ga reinstalliram ali nije pomoglo i u drugi utor da stavim usb ni to nije radilo pa sam probo na drugi laptop ubacit usb i radio je(mogo sam se connectirat).E sad moje pitanje je sto bi moglo bit u laptopu krivo ili nekaj sto neomogucuje konektiranje?

Koristim windows 7 ultimate 32 bit 

3gb rama 

ati mobility radeon hd 3650

Dali ti je otprije na kompu radio USB? Vjerovatno da je u BIOS za USB isključen pa treba stavit na Enable. Ili da interni kabel uopće nije spojen na matičnu ploču.

15 godina

Ovako usb sam kupio prije 2 dana i na mom laptopu uopce nije radio pa sam na frendov stavio i odma je sve radilo i sad sve ovo kaj pisem je na njegovom lapu :D

0 0 hvala 0
15 godina

Kaj bas niko nezna? :/

0 0 hvala 0
16 godina

a jbga gledaj što od programa tvoj frend nema a ti imaš pa makni ili reinstaliraj windowse, milion i jedna stvar može biti, na friškim windowsima bi moralo raditi

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tele 2 mobilni internet na bonove problem
assassin 002 kaže...

Kaj bas niko nezna? :/

Da li ti uopce radi bilo koji drugi usb na laptopu?

17 godina

Jel prodaje ko USB stick od Tele2? Moj je crka

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 14:03 (tnakir).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice