užas
stavim hawx skidat i brzina mi je 2MB/s downloada
i onda mi padne ispod 1000 kb/s
drži se na 450
i sad padne na 150
UŽAS!!
užas
stavim hawx skidat i brzina mi je 2MB/s downloada
i onda mi padne ispod 1000 kb/s
drži se na 450
i sad padne na 150
UŽAS!!
Pogledajte brzinu od mog frenda koji živi u Ivanić Gradu
test na http://bwm.carnet.hr/
Rezultat:
CARNet Bandwidth Metar
Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
4.54 Mb/s
što znači da možete prenositi podatke brzinom od 581.34 kB/s s našeg poslužitelja.
e koji je to sretnik, već mu povećali.... grrrr a prije mu je bilo 2.16Mb/s, ima i max tv
mjerio je i na seedtestu i upload mu je 560 kb/s
stvarno nisam vidio većeg sretnika.....
Ja se danas nisam mogao nekih pola sata spojiti na net.
Onda nakon toga sav sretan sjednem za komp, vidim mogu se spojiti na net.
Kontam, sigurno mi povecali na 4 megabita, kad ono, znate i sami, nista.
Jos mi je brzina pala na 1 megabit, evo sad je stanje normalizirano i 2 su megabita.
Samo mi nije jasno koje su sad to komplikacije dici sa 2 na 4 megabita.
Kad su dizali sa jednog na dva megabita nisam ni znao dok nisam provjerio na speedtestu.
Sad nesto i konekcija zeza i brzina varira...
Zar je to stvarno toliki problem normalno povecati brzinu?
Dobro je znati. Hvala na informaciji.
Meni se još i malo smanjila, s cca 1720 na 1500-1600....a živim u Zagrebu, u tramvajskoj zoni, a frendu u podsljemenskoj zoni već povećali...
užas
imam osjećaj da ću bit zadnji u nizu
Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
1.59 Mb/s
što znači da možete prenositi podatke brzinom od 202.96 kB/s s našeg poslužitelja.
Sinoc u 01,00 u noci regularno mi se reconnect router i nikak da se spoji...ugasim ga, sacekam, upalim, i odem pogledati da nisu slucajno povecali brzinu kad ono...jesu :)
Imao sam paket 8Mbit - skidalo mi je max sa 830kB/s, danas sam isao skidati ovu datoteku od 100Mb ( http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_brzinetest.asp) i skidalo mi sa 1218kB/s. Upload paket je ostao isti, ali sam prije max mogao uploadat sa 53kB/s, danas sam i sa 65kB/s uspio.
Kad dodjem kuci pa cu vidjeti postavke routera sto mi tocno pise, znam da mi je prije pisalo 508/7999.
Eto me kod kuce.
Kad testiram preko Varazdina nije dobar test, ovaj mi jos najbolje pokazuje, probajte Ljubljanu ili Maribor.
Evo preko Carneta - download 9.03Mb/s ili 1.13MB/s
- upload 503,33kb/s ili 62,92kB/s
U postavkama routera mi pise: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 613 / 11.837
Ja narucio maxtv u ponedjeljak, u noci s ponedjeljka na utorak mi s 2 megabita povecali na 4 i sve super kad vidim danas opet vraceno 2 megabita samo povecana brzina veze na 6 zbog maxtv, e koji sam ja baksuz, sad moje pitanje je da li su ikome s maxtvom povecavali brzine?
Ja narucio maxtv u ponedjeljak, u noci s ponedjeljka na utorak mi s 2 megabita povecali na 4 i sve super kad vidim danas opet vraceno 2 megabita samo povecana brzina veze na 6 zbog maxtv, e koji sam ja baksuz, sad moje pitanje je da li su ikome s maxtvom povecavali brzine?
meni nista jos iako se cini brzo. Ucitava brzo HD i HQ videe
ma meni je T-scam rekao da su mi povecali brzine ali da to jos nije dovedeno u 'PRAKSU'
ma sta im to znaci. koji bezobrazlog. inace sam iz Pule. Jel ima nekog da su mu povecali da je iz Pule?
Brzine postojecim korisnicima ce se povecavati do 1.5.
Dakle, neki ce se morati strpiti dotad.
Novi korisnici odmah u startu dobivaju te nove, vece brzine.
Brzine postojecim korisnicima ce se povecavati do 1.5.
Dakle, neki ce se morati strpiti dotad.
Novi korisnici odmah u startu dobivaju te nove, vece brzine.
Jel' treba resdtartat modem/router ( ja osobno imam u modem modu, kasda puca u router modu) da bi se povećala brzina?
Meni još nisu :s
Ne treba, automatski ti povećaju brzinu i to je to, ti nemaš ništa s time. Na sreću ili na žalost hehe!
Jel' treba resdtartat modem/router ( ja osobno imam u modem modu, kasda puca u router modu) da bi se povećala brzina?
Meni još nisu :s
Pazi kak se download bursta.Ajmo reći na 50 megabita (zaokruženo).
206 KB/sec = oko 2Mb/sec
5,3 MB/sec = oko 50Mb/sec (pazi kursor na slici)
Naravno download 100 megabajtne datoteke započne sa 5,3 Mb/sec a onda se postupno padajući ustali na 206KB/sec.Ali očito je da se testiraju brzine i kod mene, a prosto mi je nevjerovatno da su takve brzine moguće kada su žice djelomično po zraku (obzirom da sam oko 15 kilometara od Zagreba).
Ma ovo mi je malo čudno, nakon par minuta sam opet provjerio i sad mi je burstao čak na 13,7 MB/Sec
Pazi kak se download bursta.Ajmo reći na 50 megabita (zaokruženo).
206 KB/sec = oko 2Mb/sec
5,3 MB/sec = oko 50Mb/sec (pazi kursor na slici)
Naravno download 100 megabajtne datoteke započne sa 5,3 Mb/sec a onda se postupno padajući ustali na 206KB/sec.Ali očito je da se testiraju brzine i kod mene, a prosto mi je nevjerovatno da su takve brzine moguće kada su žice djelomično po zraku (obzirom da sam oko 15 kilometara od Zagreba).
Ma ovo mi je malo čudno, nakon par minuta sam opet provjerio i sad mi je burstao čak na 13,7 MB/Sec
Nije to burst, nego Firefox. Kad prekineš preuzimanje neke datoteke i kasnije ponovno želiš preuzeti istu datoteku, download se nastavlja gdje je stao, a ne ide iz početka.
Greška je FF-a da to prikazuje kao enormnu brzinu DL-a, a zapravo je taj dio datoteke samo pročitao s diska.
Nije to burst, nego Firefox. Kad prekineš preuzimanje neke datoteke i kasnije ponovno želiš preuzeti istu datoteku, download se nastavlja gdje je stao, a ne ide iz početka.
Greška je FF-a da to prikazuje kao enormnu brzinu DL-a, a zapravo je taj dio datoteke samo pročitao s diska.
Evo, malo da vam cure sline, pogledajte slike, a obični sam korisnik najniže brzine, flat.
odaklen si ti ???
Jutros u 7 sve dignuto.
Do sada 820kbs - sada 1,23 MB/s.
Nekim čudom dosadašnji up sa 51, skočio na 65.
387/Kb sec? How good is that?