T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 337.787
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

užas

stavim hawx skidat i brzina mi je 2MB/s downloada

i onda mi padne ispod 1000 kb/s

drži se na 450

i sad padne na 150

UŽAS!!

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pogledajte brzinu od mog frenda koji živi u Ivanić Gradu

test na http://bwm.carnet.hr/

Rezultat:

CARNet Bandwidth Metar 
Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
4.54 Mb/s
što znači da možete prenositi podatke brzinom od 581.34 kB/s s našeg poslužitelja.

e koji je to sretnik, već mu povećali.... grrrr a prije mu je bilo 2.16Mb/s, ima i max tv

mjerio je i na seedtestu i upload mu je 560 kb/s

stvarno nisam vidio većeg sretnika.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se danas nisam mogao nekih pola sata spojiti na net.

Onda nakon toga sav sretan sjednem za komp, vidim mogu se spojiti na net.

Kontam, sigurno mi povecali na 4 megabita, kad ono, znate i sami, nista.

Jos mi je brzina pala na 1 megabit, evo sad je stanje normalizirano i 2 su megabita.

Samo mi nije jasno koje su sad to komplikacije dici sa 2 na 4 megabita.

Kad su dizali sa jednog na dva megabita nisam ni znao dok nisam provjerio na speedtestu.

Sad nesto i konekcija zeza i brzina varira...

Zar je to stvarno toliki problem normalno povecati brzinu?

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
crystal6 kaže...

Dobro je znati. Hvala na informaciji.

potpisujem i idem u t-com sto brze mogu!
Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se još i malo smanjila, s cca 1720 na 1500-1600....a živim u Zagrebu, u tramvajskoj zoni, a frendu u podsljemenskoj zoni već povećali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

užas

imam osjećaj da ću bit zadnji u nizu

Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:

1.59 Mb/s

što znači da možete prenositi podatke brzinom od 202.96 kB/s s našeg poslužitelja.

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sinoc u 01,00 u noci regularno mi se reconnect router i nikak da se spoji...ugasim ga, sacekam, upalim, i odem pogledati da nisu slucajno povecali brzinu kad ono...jesu :)
Imao sam paket 8Mbit - skidalo mi je max sa 830kB/s, danas sam isao skidati ovu datoteku od 100Mb ( http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_brzinetest.asp) i skidalo mi sa 1218kB/s. Upload paket je ostao isti, ali sam prije max mogao uploadat sa 53kB/s, danas sam i sa 65kB/s uspio.

Kad dodjem kuci pa cu vidjeti postavke routera sto mi tocno pise, znam da mi je prije pisalo 508/7999.

Eto me kod kuce.
Kad testiram preko Varazdina nije dobar test, ovaj mi jos najbolje pokazuje, probajte Ljubljanu ili Maribor.

Evo preko Carneta - download 9.03Mb/s ili 1.13MB/s
                               - upload 503,33kb/s ili 62,92kB/s

U postavkama routera mi pise: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 613 / 11.837

SpeedTest SpeedTest
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 23:20 (svile).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja narucio maxtv u ponedjeljak, u noci s ponedjeljka na utorak mi s 2 megabita povecali na 4 i sve super kad vidim danas opet vraceno 2 megabita samo povecana brzina veze na 6 zbog maxtv, e koji sam ja baksuz, sad moje pitanje je da li su ikome s maxtvom povecavali brzine?

0 0 hvala 0
16 godina
Motorbreath kaže...

Ja narucio maxtv u ponedjeljak, u noci s ponedjeljka na utorak mi s 2 megabita povecali na 4 i sve super kad vidim danas opet vraceno 2 megabita samo povecana brzina veze na 6 zbog maxtv, e koji sam ja baksuz, sad moje pitanje je da li su ikome s maxtvom povecavali brzine?

ja imam max tv i ovo dobijem na speedtestu i na carnetu:

EDIT: govori se da je veći upload ako imaš max tv... a pogledaj mojViče, imao sam ja prije oko 500 600 kb/s upload a sada mi je znatno manji, znači ništa ode brzine download-a
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 18:00 (lovac82).
16 godina
neaktivan

meni nista jos iako se cini brzo. Ucitava brzo HD i HQ videe

http://www.speedtest.net/result/423558316.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma meni je T-scam rekao da su mi povecali brzine ali da to jos nije dovedeno u 'PRAKSU'

ma sta im to znaci. koji bezobrazlog. inace sam iz Pule. Jel ima nekog da su mu povecali da je iz Pule?

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan

Brzine postojecim korisnicima ce se povecavati do 1.5.

Dakle, neki ce se morati strpiti dotad.

Novi korisnici odmah u startu dobivaju te nove, vece brzine.

16 godina
neaktivan
Yuri kaže...

Brzine postojecim korisnicima ce se povecavati do 1.5.

Dakle, neki ce se morati strpiti dotad.

Novi korisnici odmah u startu dobivaju te nove, vece brzine.

ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!
ti to sigurno?
jer moj bratic ima vec nekih 5mjeseci ili vise i povecali mu na 4mbita ili nisu al na carnetu pise 4mbita
ja imam maxtv i nista mi nije dosloPlačMršti se
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina

lošePlač

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
17 godina
neaktivan

Jel' treba resdtartat modem/router ( ja osobno imam u modem modu, kasda puca u router modu) da bi se povećala brzina?

Meni još nisu :s

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne treba, automatski ti povećaju brzinu i to je to, ti nemaš ništa s time. Na sreću ili na žalost hehe!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Jel' treba resdtartat modem/router ( ja osobno imam u modem modu, kasda puca u router modu) da bi se povećala brzina?

Meni još nisu :s

Pretpostavljam da će ti puknut veza i onda ti se automatski spoji na bržu. Uglavnom ti netrebaš niš radit
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan

Pazi kak se download bursta.Ajmo reći na 50 megabita (zaokruženo).

206 KB/sec = oko 2Mb/sec

5,3 MB/sec = oko 50Mb/sec (pazi kursor na slici)

Naravno download 100 megabajtne datoteke započne sa 5,3 Mb/sec a onda se postupno padajući ustali na 206KB/sec.Ali očito je da se testiraju brzine i kod mene, a prosto mi je nevjerovatno da su takve brzine moguće kada su žice djelomično po zraku (obzirom da sam oko 15 kilometara od Zagreba).

Ma ovo mi je malo čudno, nakon par minuta sam opet provjerio i sad mi je burstao čak na 13,7 MB/Sec

Ako nisi prvi, onda si zadnji. baotica@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 23:33 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Baotica kaže...

Pazi kak se download bursta.Ajmo reći na 50 megabita (zaokruženo).

206 KB/sec = oko 2Mb/sec

5,3 MB/sec = oko 50Mb/sec (pazi kursor na slici)

Naravno download 100 megabajtne datoteke započne sa 5,3 Mb/sec a onda se postupno padajući ustali na 206KB/sec.Ali očito je da se testiraju brzine i kod mene, a prosto mi je nevjerovatno da su takve brzine moguće kada su žice djelomično po zraku (obzirom da sam oko 15 kilometara od Zagreba).

Ma ovo mi je malo čudno, nakon par minuta sam opet provjerio i sad mi je burstao čak na 13,7 MB/Sec

zasto se to meni ne dogodi, ma moe t-com da stavi takvu brzinu van ali ce se onda jako rusiti, prestara veza ( kablovi ) previse korisnika= lose,,
17 godina

Nije to burst, nego Firefox. Kad prekineš preuzimanje neke datoteke i kasnije ponovno želiš preuzeti istu datoteku, download se nastavlja gdje je stao, a ne ide iz početka.

Greška je FF-a da to prikazuje kao enormnu brzinu DL-a, a zapravo je taj dio datoteke samo pročitao s diska.

17 godina
neaktivan
zstef kaže...

Nije to burst, nego Firefox. Kad prekineš preuzimanje neke datoteke i kasnije ponovno želiš preuzeti istu datoteku, download se nastavlja gdje je stao, a ne ide iz početka.

Greška je FF-a da to prikazuje kao enormnu brzinu DL-a, a zapravo je taj dio datoteke samo pročitao s diska.

Imaš pravo, kretenski firefox.Sad sam se malo izblamiro, ali ajde.Nisam znao za taj "feature" u Firefoxu.
Ako nisi prvi, onda si zadnji. baotica@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 23:57 (Baotica).
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Evo, malo da vam cure sline, pogledajte slike, a obični sam korisnik najniže brzine, flat.

Belji se

lazes ko ker uzo si

8 Mb/s

i sada ce kur**

po forumima de molim te
16 godina
neaktivan

odaklen si ti ???

16 godina
neaktivan

sta je ovo??

nije fake nije fake
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
123amba kaže...
 lazes ko ker uzo si

8 Mb/s

i sada ce kur**

po forumima de molim te

Osmijeh Ne, nisam. Stvarno sam korisnik 2 Mb/s paketa. Ne bih se zaklinjao elfovskom riječi. Da muljam, zaklinjao bih se Sanaderom.

Stvarno mi skače brzina. Ali je tu nešto bolesno. Popodne kad dođem s posla stavim skidati serije i gledam brzinu, ide oko 600 kB/s. Nakon dva sata padne na 220 kB/s i tako drži opet nekih dva-tri sata, pa opet skoči na 600 kB/s.

Vrlo čudno. Za sad objašnjavam time da T-Com ljudima ovih dana postavlja 4 Mb/s pa dolazi do brljanja, nemam drugo objašnjenje za takve promjene.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina

Jutros u 7 sve dignuto.

Do sada 820kbs - sada 1,23 MB/s.

Nekim čudom dosadašnji up sa 51, skočio na 65.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

387/Kb sec? How good is that?

B-)
16 godina
neaktivan

Evo meni od danas 4 mbps...upload naravno isti. Mršti se

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Osmijeh Ne, nisam. Stvarno sam korisnik 2 Mb/s paketa. Ne bih se zaklinjao elfovskom riječi. Da muljam, zaklinjao bih se Sanaderom.

Stvarno mi skače brzina. Ali je tu nešto bolesno. Popodne kad dođem s posla stavim skidati serije i gledam brzinu, ide oko 600 kB/s. Nakon dva sata padne na 220 kB/s i tako drži opet nekih dva-tri sata, pa opet skoči na 600 kB/s.

Vrlo čudno. Za sad objašnjavam time da T-Com ljudima ovih dana postavlja 4 Mb/s pa dolazi do brljanja, nemam drugo objašnjenje za takve promjene.
 Ako imaš maxTV, to ti je pravo objašnjenje.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice