Prijelaz na vecu brzinu u t-comu

poruka: 32
|
čitano: 9.365
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

dosta mi je vise ova 2 mbita i zelio bih preci ne vise...sad me zanima kolko kosta 4 mbps i jeli mogu to ikako preko net-a promijenit a ne da opet saljem novi zahtjev?

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prijelaz na vecu brzinu u t-comu
GeForce kaže...

dosta mi je vise ova 2 mbita i zelio bih preci ne vise...sad me zanima kolko kosta 4 mbps i jeli mogu to ikako preko net-a promijenit a ne da opet saljem novi zahtjev?

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
autorov komentar

za to sam znao ali me zanima gdje se mogu preko net-a prebacit na vecu???

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

za to sam znao ali me zanima gdje se mogu preko net-a prebacit na vecu???

0800 9000
17 godina
protjeran
GeForce kaže...

Jel ti bilo teško pogledat na stranice od t-coma koje su cijene kojih brzina, i nazoveš službu za korisnike pa pitaš kako promjenit, valjda bi znali, a ne za svakakve gluposti koje netko sa imalo mozga riješi za 5 minuta i manje
16 godina
pinkskin kaže...
GeForce kaže...

Jel ti bilo teško pogledat na stranice od t-coma koje su cijene kojih brzina, i nazoveš službu za korisnike pa pitaš kako promjenit, valjda bi znali, a ne za svakakve gluposti koje netko sa imalo mozga riješi za 5 minuta i manje
 ajde smiri se malo jbote...covjek je lijepo pitao...smije pitat...nissu svi pametni kao ti xD.......
17 godina

Je mozes ti uzet tih 8mbit ali to upraksi neces dobit nikako ja sam u zagrebu, Precko i tu oni koji imaju nazivno 8 nemaju vise od 6.5 mbit pa se slikaj a ima i onih kojima je i manje recimo 5.5mbit i tako je mreza njie kak spada stara i klimava!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
pinkskin kaže...
GeForce kaže...

ako nemas sta pametno za rec bolje suti...nemam bas ugodna iskustva sa ovima iz sluzbe za korisnike

EDIT: rambox jel bi mi mogao reci kolko kosta 8mbit-a?
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 13:33 (GeForce).
17 godina

Mislim da je 100 kuna vise na racunu a bas se i ne isplati barem meni ne!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

odeš na onaj gore link i desno imaš cjenik, nije to tako teško...

http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za ovaj tjelesno zahtjevni postupak trebaš biti u dobroj kondicijskoj spremi:

1. Digneš se sa kauča/fotelje

2. Prošetaš se do telefona ili mobitela

3. Utipkaš 0800 9000

4. Pratiš upute preko telefona kako doci do operatera

5. Ljubaznu gospođu/staru babu pitaš svoj zahtjev

Sad ti se može dogoditi dvije stavri:

6. Baba odgovori na tvoje pitanje

6.2. Gospođa ne zna odgovor (uobicajno)

Ili se jednostavno prošetaš do T-Centra, načekaš u redu, da ti klinac od 20 godina sa završenom trogodišnjom školom kaže da ovo nije red u kojem trebaš stajati... I još sat vremena čekanja

Ali, na kraju, isplati se; jelda T-Com?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Oho pa to je cak 180 kn za 8mbit kad bi u praksi bilo tak ali mucak banda pohlepna, a u sloveniji za 10mbit flat mjesecno treba samo 260 kn i onda ti padne mrak na oci kraj, ja kontaktiram s t-com-om samo u nuzdi inace nemam kaj njih pitati sve mi je odavno jasno!!!Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GeForce kaže...
pinkskin kaže...
GeForce kaže...

ako nemas sta pametno za rec bolje suti...nemam bas ugodna iskustva sa ovima iz sluzbe za korisnike

EDIT: rambox jel bi mi mogao reci kolko kosta 8mbit-a?

Nemam ni ja baš dobra iskustva sa njima.

A sad pitaš kolika je cijena, a u drugom postu imaš link na stranicu, u trećem postu odgovoriš da znaš za to, pa jel ti teško malo pogledat po toj njihovoj stranici a ne neke banalne stvari ispitivat. Korisnije bi bilo da si pito dali se to isplati i koliku brzinu možeš očekivat.

17 godina

Ja imam optimin adsl. 8 mbit/s veza sa flat rateom dode 178 kn. Realno meni ne samo da vata 8 mbit/s nego mi vata ne bi vjerovali 10 mbit/s i to sve za 178 kn. Toplo preporucam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
franky kaže...

3. Utipkaš 0800 9000

Ili se jednostavno prošetaš do T-Centra, načekaš u redu, da ti klinac od 20 godina sa završenom trogodišnjom školom kaže da ovo nije red u kojem trebaš stajati... I još sat vremena čekanja

good one ! :D
17 godina
protjeran
GeForce kaže...

Ja sam prelazio s 2 mbita na 8 mbita. Nazvao sam službu za korisnike i telefonski sve rješio. U roku par sati postavili su mi novu brzinu.
17 godina
neaktivan
Tracer kaže...
GeForce kaže...

Ja sam prelazio s 2 mbita na 8 mbita. Nazvao sam službu za korisnike i telefonski sve rješio. U roku par sati postavili su mi novu brzinu.
 Ti si pravi sretnik onda ako su ti u roku od par cuki promjenili :) Uglavnom to traje koji dan, ali sve zapocinje sa pozivom na njihvou sluzbu sa kontakt broja :D I ljudi... nemojte zaboraviti jednu JAKO bitnu stvar. Sve te brzine su DO 2, DO 8 i DO 16Mbit :) Znaci da ce isporuciti koliko to tvoja veza podrzava...
17 godina
neaktivan

lorena renko glupaca prebacite na rtl

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pancurak kaže...

lorena renko glupaca prebacite na rtl

ha ha evo sad cu samo sto nisam.....:::----)))))))))
MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
16 godina
infinityzg kaže...
 nemojte zaboraviti jednu JAKO bitnu stvar. Sve te brzine su DO 2, DO 8 i DO 16Mbit :) Znaci da ce isporuciti koliko to tvoja veza podrzava...
 ma seru s tim brzinama. ako uzmem 2Mbit dobijem 1,5 jer moja veza ne podržava više ali ako uzmem 8 onda odjednom podržava više od 1,5. gluposti
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
infinityzg kaže...
 nemojte zaboraviti jednu JAKO bitnu stvar. Sve te brzine su DO 2, DO 8 i DO 16Mbit :) Znaci da ce isporuciti koliko to tvoja veza podrzava...
 ma seru s tim brzinama. ako uzmem 2Mbit dobijem 1,5 jer moja veza ne podržava više ali ako uzmem 8 onda odjednom podržava više od 1,5. gluposti
 Da, vidis tu si u pravu. Koliko sam ja upucen, vecina ljudi ima vezu s brzinom od nekih 8Mbit sveukupno (dakle, DL i UP), tako da ako imas 2Mbit brzinu, nije mi jasno zasto imas 1.5Mbit, a ne punih 2. Eh... valjda oni znaju :D
17 godina
neaktivan
franky kaže...

3. Utipkaš 0800 9000

Ovaj post je na tragu istine o "Sink hole of support" službi iz T-coma, a najbolje mi je kad nazovem ekipu na 0800 9000 pa ih jedva čujem, kao da se javljaju sa tibeta, jedva ih čuješ.A o čekanju ili nesposobnosti operatera neću uopće govoriti jer stvarno nema smisla.
Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
17 godina
neaktivan
autorov komentar

jucer sam ih natvo i rekli su da je promjena u tijeku...danas nema nikakvih promjena al vidim da mi veza "napreduje"...kad odem testirat maxadsl brzinu download skoci na 4.6 mb/sec pa se onda smanji na 200 kb/sec...ako mi jos netko moze rec kad bi mogo ocekivat da ta promjena bude potpuna?

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

jucer sam ih natvo i rekli su da je promjena u tijeku...danas nema nikakvih promjena al vidim da mi veza "napreduje"...kad odem testirat maxadsl brzinu download skoci na 4.6 mb/sec pa se onda smanji na 200 kb/sec...ako mi jos netko moze rec kad bi mogo ocekivat da ta promjena bude potpuna?

Ovo sto ti pise na pocetku 4.6 to je samo zato sto si taj file djelomicno vec skidao i onda ti u biti kopira iz cache na save lokaciju dio. Pretpostavljam da si sa www.t-com.hr stranice skidao jedan od ona tri filea od 1MB, 10MB i 100MB :)
17 godina
neaktivan
autorov komentar

aha...al dobro je to sto mi moze uopce skidat tolko...prije mi je skakalo do 600 kb/sec pa se spustalo...eo upravo gledam na drugim forumima i nekom liku su spojili u roku od par sati...ja cekam skoro 24 sata i nista...sad me zanima jel bi se isplatilo ih opet zvat i na "tezi" nacin ih nagovorit da mi spoje odmah ili mi preostaje cekanje..

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

testiraj na linkovima

http://bwm.carnet.hr/

http://www.speedtest.net/

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ma netrebam ja testirat na tom...najbolja provjera je da upalim utorrent i vidim kolko ce ic...zasad ostaje na 210 kb/sec...kakvi prijedlozi sta da radim s ovima iz t-com...da ih zovem i s "povecanim" tonom im kazem da mi stave to ili da cekam...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Ja imam optimin adsl. 8 mbit/s veza sa flat rateom dode 178 kn. Realno meni ne samo da vata 8 mbit/s nego mi vata ne bi vjerovali 10 mbit/s i to sve za 178 kn. Toplo preporucam.

da - i ja toplo preporucujem da se prebacis na optimu - velike brzine i promet a nisu skupi
17 godina
neaktivan

A zovi ih svaki dan.. obicno to prebace u rok izmedu 2-4 dana :) Uglavnom, kaj se tice provjere brzine, T COM ti priznaje samo OVO i mislim da je to OK. Testiras direktno skidanje sa njihovog servera. A ovaj speedtest i nije uvijek pouzdan makar pisalo da je server u Zg ili di vec kod nas. Pink ti lijepo putuje po cijeloj Europi.. ping trace jel :) Uglavnom, najbolji za one koji nisu na T COMu kao ja je od carneta :) zakon stvarcica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

danas jos nista o promjeni...ako ne dode do 7 sati navecer zovem ih i na finjaka im kazem sto ocu...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice