dosta mi je vise ova 2 mbita i zelio bih preci ne vise...sad me zanima kolko kosta 4 mbps i jeli mogu to ikako preko net-a promijenit a ne da opet saljem novi zahtjev?
dosta mi je vise ova 2 mbita i zelio bih preci ne vise...sad me zanima kolko kosta 4 mbps i jeli mogu to ikako preko net-a promijenit a ne da opet saljem novi zahtjev?
za to sam znao ali me zanima gdje se mogu preko net-a prebacit na vecu???
za to sam znao ali me zanima gdje se mogu preko net-a prebacit na vecu???
Je mozes ti uzet tih 8mbit ali to upraksi neces dobit nikako ja sam u zagrebu, Precko i tu oni koji imaju nazivno 8 nemaju vise od 6.5 mbit pa se slikaj a ima i onih kojima je i manje recimo 5.5mbit i tako je mreza njie kak spada stara i klimava!!!
Mislim da je 100 kuna vise na racunu a bas se i ne isplati barem meni ne!!!
odeš na onaj gore link i desno imaš cjenik, nije to tako teško...
Za ovaj tjelesno zahtjevni postupak trebaš biti u dobroj kondicijskoj spremi:
1. Digneš se sa kauča/fotelje
2. Prošetaš se do telefona ili mobitela
3. Utipkaš 0800 9000
4. Pratiš upute preko telefona kako doci do operatera
5. Ljubaznu gospođu/staru babu pitaš svoj zahtjev
Sad ti se može dogoditi dvije stavri:
6. Baba odgovori na tvoje pitanje
6.2. Gospođa ne zna odgovor (uobicajno)
Ili se jednostavno prošetaš do T-Centra, načekaš u redu, da ti klinac od 20 godina sa završenom trogodišnjom školom kaže da ovo nije red u kojem trebaš stajati... I još sat vremena čekanja
Ali, na kraju, isplati se; jelda T-Com?
Oho pa to je cak 180 kn za 8mbit kad bi u praksi bilo tak ali mucak banda pohlepna, a u sloveniji za 10mbit flat mjesecno treba samo 260 kn i onda ti padne mrak na oci kraj, ja kontaktiram s t-com-om samo u nuzdi inace nemam kaj njih pitati sve mi je odavno jasno!!!
Nemam ni ja baš dobra iskustva sa njima.
A sad pitaš kolika je cijena, a u drugom postu imaš link na stranicu, u trećem postu odgovoriš da znaš za to, pa jel ti teško malo pogledat po toj njihovoj stranici a ne neke banalne stvari ispitivat. Korisnije bi bilo da si pito dali se to isplati i koliku brzinu možeš očekivat.
Ja imam optimin adsl. 8 mbit/s veza sa flat rateom dode 178 kn. Realno meni ne samo da vata 8 mbit/s nego mi vata ne bi vjerovali 10 mbit/s i to sve za 178 kn. Toplo preporucam.
3. Utipkaš 0800 9000
Ili se jednostavno prošetaš do T-Centra, načekaš u redu, da ti klinac od 20 godina sa završenom trogodišnjom školom kaže da ovo nije red u kojem trebaš stajati... I još sat vremena čekanja
lorena renko glupaca prebacite na rtl
lorena renko glupaca prebacite na rtl
3. Utipkaš 0800 9000
jucer sam ih natvo i rekli su da je promjena u tijeku...danas nema nikakvih promjena al vidim da mi veza "napreduje"...kad odem testirat maxadsl brzinu download skoci na 4.6 mb/sec pa se onda smanji na 200 kb/sec...ako mi jos netko moze rec kad bi mogo ocekivat da ta promjena bude potpuna?
jucer sam ih natvo i rekli su da je promjena u tijeku...danas nema nikakvih promjena al vidim da mi veza "napreduje"...kad odem testirat maxadsl brzinu download skoci na 4.6 mb/sec pa se onda smanji na 200 kb/sec...ako mi jos netko moze rec kad bi mogo ocekivat da ta promjena bude potpuna?
aha...al dobro je to sto mi moze uopce skidat tolko...prije mi je skakalo do 600 kb/sec pa se spustalo...eo upravo gledam na drugim forumima i nekom liku su spojili u roku od par sati...ja cekam skoro 24 sata i nista...sad me zanima jel bi se isplatilo ih opet zvat i na "tezi" nacin ih nagovorit da mi spoje odmah ili mi preostaje cekanje..
ma netrebam ja testirat na tom...najbolja provjera je da upalim utorrent i vidim kolko ce ic...zasad ostaje na 210 kb/sec...kakvi prijedlozi sta da radim s ovima iz t-com...da ih zovem i s "povecanim" tonom im kazem da mi stave to ili da cekam...
Ja imam optimin adsl. 8 mbit/s veza sa flat rateom dode 178 kn. Realno meni ne samo da vata 8 mbit/s nego mi vata ne bi vjerovali 10 mbit/s i to sve za 178 kn. Toplo preporucam.
A zovi ih svaki dan.. obicno to prebace u rok izmedu 2-4 dana :) Uglavnom, kaj se tice provjere brzine, T COM ti priznaje samo OVO i mislim da je to OK. Testiras direktno skidanje sa njihovog servera. A ovaj speedtest i nije uvijek pouzdan makar pisalo da je server u Zg ili di vec kod nas. Pink ti lijepo putuje po cijeloj Europi.. ping trace jel :) Uglavnom, najbolji za one koji nisu na T COMu kao ja je od carneta :) zakon stvarcica.
danas jos nista o promjeni...ako ne dode do 7 sati navecer zovem ih i na finjaka im kazem sto ocu...