Prelazak sa t-com na h1 - pitanje brzine

poruka: 5
|
čitano: 2.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Posto se ja svakodnevno bavim online poslovima i trebam stalno uploadat i downloadat velike fajlove treba mi brzi internet. T-com me shebo tako sto mi je prvi dan kad sam zvao za povecanje brzine reko da ce mi povecat na 10 Mbps sa 4. Sljedeci dan ja zovem da pitam kad ce mi povecat brzinu a oni rekli da mi je zahtjev ponisten jer nema dobar protok il sa ja znam. zivim 10 minuta od centra rijeke inace. da nisam zvao vjerovatno mi ne bi nikad ni javili da mi je zahtjev ponisten.

E sad vidim da H1 ima za skoro istu cijenu 20 Mbps. E sad moje pitanje je dal mi H1 moze dat tolko brzinu posto t-com ne moze jer vjerovatno kroz njihovu mrezu cu dobivat internet. i dal se isplati prec na H1, kolko se ceka da dodu spojit i kakve su im usluge ?

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina

ima tolike brzine, ja osobno imam brzinu 10Mb/s i stvarno sam zadovoljan, jedina stvar radi koje bi se zamjerio je pucanje veze (rekli su mi da je do radova na centrali u Varaždinu) ali zanemarujući to zadovoljan sam

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Prelazak sa t-com na h1 - pitanje brzine
aswada kaže...

E sad moje pitanje je dal mi H1 moze dat tolko brzinu posto t-com ne moze jer vjerovatno kroz njihovu mrezu cu dobivat internet.

Odgovor na tvoje pitanje se naravno nalazi u h1 sluzbi za korisnike.

Mislim da, ako ti t-com ne moze isporuciti 10 mb/s nece ni h1. Isto tako mislim da ces prvu istinu doznati tek kad prijedes na h1 i sam vidis doma koja je brzina jer nije iskljuceno da ce ti u h1 sluzbi za korisnike reci da mozes imati 10mb/s.

12 godina
neaktivan
Re: Prelazak sa t-com na h1 - pitanje brzine

U Rijeci, kod T-Coma, bi morao imat opciju pristupa netu optikom solo (Ultra MAXNet) ili u nekom od paketa. Min. ponuđena brzina je 40/ 10 (ima i 100/20). Pa ako ti baš treba...

Kada sam ja kontaktirala, prije par mj., H1 rečeno mi je da ako mi ne budu mogli pružit brzinu VDSLa po parici, da će mi do ispunjenja (pitaj Boga kada?) pružat 4/ 512. To me, između ostalog, odbilo.

15 godina
neaktivan

Koliko ja znam ovisi preko čije infrastrukture ide... Ako ce H1 do tebe koristiti infrastrukturu od T-com-a onda ćeš imat max brzinu koju ti je i T-com davao... Ako ide preko njihovih to je onda druga priča... Ali najbolje ti je prvo nazvati T-com ako si kod njih i neka ti provjere max propusnost parice do tebe... onda ces znat jel ti moze ic brze...Ako ide onda je samo stvar jel ces ostat kod njih ili prelazit kod drugoga... Kazem treba prvo provjerit ciju mrezu koriste...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice