Ovako ljudi, trebao bih vas savjet oko toga kako da natjeram T-com da mi konacno omoguci pristup internetu posto vec 2 godine zivim bez interneta sto smatram apsurdom u 2013. godini. No prije svega da vam objasnim situaciju:
Dakle ovako, bio sam korisnik Max ADSLa (kasnije i Max TVa) od svima nam ''dragog'' T-coma punih 5 godina. No zbog odredenih okolnosti moji su se preselili iz grada u jedno manje mjesto (turisticko naselje) u kojem skoro svi stanovnici imaju normalan pristup internetu. E sada kada smo zatrazili zahtjev za preseljenje veze, momci iz T-coma su rekli da nazalost u nasoj zgradi to nece biti moguce posto je zgrada nova te jos nisu, citiram, ''provukli stupove do nje''. Receno nam je da posaljemo zamolbu za postavljanje veze i da sacekamo neko vrijeme za odgovor. Od onda su prosle 2 godine no nikakav konkretan odgovor nismo dobili, poslali smo jos nekoliko puta upit i raspitali se o nasoj situaciji ali svaki put ista prica: ''pricekajte jos malo, radimo sve sto je u nasoj mogucnosti ali trenutno vam nemozemo omoguciti pristup ADSLu.
Ono sto je najsmijesnije/tuznije jest da susjedi koji zive 50-100 metara od nase zgrade imaju najnormalnije i internet i Max Tv tako da stvarno nerazumijem u cemu je problem. Zivimo u 21. stoljecu, u Europskoj smo uniji a ja nemogu dobiti pristup internetu jer do zgrade jos uvijek nisu ''provuceni stupovi''?!
Zar ne postoji nekakav zakon koji bi trebao omoguciti svima ADSL internet pa makar po nekakvoj mizernoj brzini? Na koji nacin da reagiram kod T-coma? Dali netko od vas ima iskustva/saznanja o slicnim situacijama?
Neznam kome drugom da se obratim pa ste mi vi momci na ovome forumu zadnja nada da na nekako konacno rijesim ovu situaciju sa T-comom.
Hvala vam unaprijed!