Naj jeftinija solucija interneta!

poruka: 16
|
čitano: 7.037
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle mama je otvorila novi frizerski salon i odmah je uzela telefon od t-coma jer joj se jako zurilo a optima u to vrijeme nije imala priključaka.

Da ne duljim. Ona je mislila da joj neće trebati internet u salonu, međutim to je sada druga priča i treba joj odjednom. Zvao sam T-com i oni

nemaju jeftiniju soluciju od telefona sa internetom od oko 200 kn. Pa mene zanima koji je trenutno naj jeftiniji internet, bilo mobilni ili ne?

Znam da ima jako puno takvih tema ali meni konkretno treba znaci najpovoljnija solucija koja postoji pa makar i na bonove ako ima?!

Hvala!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mama ti je poslovni korisnik pa gledaj za poslovne korisnike ponude, mislim da flat nema nitko ispod 200kn, za ostale pakete nisam siguran

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Naj jeftinija solucija interneta!
O B O kaže...

Mama ti je poslovni korisnik pa gledaj za poslovne korisnike ponude, mislim da flat nema nitko ispod 200kn, za ostale pakete nisam siguran

Ma njoj ne treba flat njoj je dosta i 1GB mjesečno tako da ne mora biti u istoj mreži. Naj bolje bi joj onda valjda odgovaralo da uzme neki

mobilni internet sa stickom? Na pretplatu ili bonove svejedno je! Pa eto ako netko zna šta je naj povoljnije bio bi mu jako zahvalan kada 

bi podijelio tu informaciju samnom! HVALA!

13 godina
neaktivan

Pogledaj H1 oni imaju dosta jeftine pakete 

Dečo mešalica je v morju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Neka vidi ima li slobodnih wifi mreža oko sebe ako joj je baš dovoljno i 1gb interneta. Iako plačati 200kn za net,a dovoljno joj je i 1gb prometa mjesečno to nije isplativo uopče.

13 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Pogledaj H1 oni imaju dosta jeftine pakete 

Potpisan je ugovor sa t-comom tako da mjenjanje mreze nije opcija. Najbolje bi bilo kao sto sam rekao nesto sa stickom pa cak ako postoji

nesto na bonove cuo sam da ima tele2 pa cak i bonbon nesto dobro u ponudi ali kad sam ja malo specijalan pa to ne znam sam naci!

13 godina
neaktivan

Naišao sam na ovo http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/internet/mobilni-internet-uz-pretplatu/#uz-pretplatu

Znači ako imaš nekog u obitelji ko ide u školu ili faks uzmite ovaj carnet

3 gb ti je 40 kuna 

i još ti treba  ovaj uređaj http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/internet/mobilni-internet/alcatel-x230d/mbb1-t2/

koji košta 10 kuna mjesečno na 24 mjeseca

znači ukupno 50 kuna mjesečno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako si ocajan na bonbon-u imas 4gb za 90 kn, traje 1 mjesec. A kaze ako uplatis bon 80kn ili vise aktivacija u pola cijene.

*edit slucajno citirao nasumicnu poruku, kasno je XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 3:26 (Dr. Zoidberg).
13 godina
neaktivan

A kako postati član carneta ako ne pitam gluposti? Znaci buraz mora u skoli reci da zeli postati clan i ako mu oni odobre to je to ili kako??

Hvala puno na prijedlozima i odgovorima nadam se da cemo nesto iskombinirat vec od toga, ako supijemo!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 19:03 (one111).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nazovi tele 2 i pitaj šta treba, 

mislim da će trebati neka potvrda iz škole.

14 godina
neaktivan

Pretpostavljam da joj je hitno zbog uvođenja fiskalizacije. U tom slučaju, neka provjeri sa firmom koja joj je izradila knjigovodstveni softver, da li postoji mogućnost dial-upa pri izdavanju računa, možda joj je to najjednostavnije i najjeftinije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

,Sto se bonbona tice, bolja je solucija ako se vec odlucuje davati 90kn mjescno, aktivirati 300MB/dan

90kn, takoder, a dobijes 8+GB, takoder vikendima se opcija moze ugasiti pa je i jeftinije

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vip mobilni internet S-flat promet, 1GB po punoj brzini, 70kn/mj (preko carneta je 35kn/mj)
17 godina

Zabrazdili ste malo.

Čovjek je tražio mobilnu vezu za Internet majci za frizerski salon. U tu svrhu mora gledati ponudu za poslovne korisnike inače radi ilegalno.

CARNet ni u najluđim snovima ne smije koristiti u komercijalne svrhe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Član Carneta postaješ automatski ako si u školstvu (učenik, student, učitelj. profesor). Postoji mogućnost da ti netko posudi podatke od Carneta, te njih prijaviš u Optimi i surfaš mjesečno za 53 kune flat, 4 MBita. Kako BMT kaže "u nekomercijalne svrhe" mislim da je točno, ali bi valjalo pročitati upute za korisnike Carnet-a->  https://sigurnost.carnet.hr/sigurnost-carnet/abuse/

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 13:50 (Mac_os).
13 godina
neaktivan

Hvala vam puno na svim prijedlozima, odlucio sam se ipak za tele2 3GB za 60 kn

mjesečno na ugovoru od 24 mjeseca pa čemo vidjeti kako će to raditi!

Uglavnom hvala svima!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice