vidio sam da ima ista tema,al se radi o USB-u...ja isto na visti imam problem...poveže me na internet bez problema,al mi duuuugo otvara stranice,kao da se spajam preko modema...imam ADSL t-com i router d-link dsl584-t ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda nemas signala....pogledaj to..........a na XP-u kak je bilo..........
vidio sam da ima ista tema,al se radi o USB-u...ja isto na visti imam problem...poveže me na internet bez problema,al mi duuuugo otvara stranice,kao da se spajam preko modema...imam ADSL t-com i router d-link dsl584-t ...
spojen sam preko LAN-a...a koristim mozilu...imam i IE,al isto je i na njemu...IP adresa i DNS su sve podešeno,kak su mi rekli u t-com službi za korisnike...
na XP-u mi se to isto znalo nekad desit,al bi ugasio antivirusni i firewall i radilo bi...al dešavalo mi se svaki 10 puta...znači ono 9 puta upalim komp radi,10 put neće...al sad stalno...ko da sam spojen na modem,nekad i neće da otvori stranicu,a MSN mi uopće neće da se spoji...
aaa probaj ponovo na visti iskljuciti antivirusni i firewall.........
To prijavi T-comu ;)
ma šta vrijedi t-com...kad ja njih nazovem oni bla,bla...aj da provjerimo IP i DNS adrese...to je u redu,veza kod njih u redu,greška na kompu...
Ahahahah....poznata mi je ta neprofesionalnost...budi uporan...reci da ti sluzbenik dode doma.....digi malo glas na njih....da vidis sta ce rijesiti problem.................
ma šta vrijedi t-com...kad ja njih nazovem oni bla,bla...aj da provjerimo IP i DNS adrese...to je u redu,veza kod njih u redu,greška na kompu...
99.999999% nije problem u Visti.
Prije da je problem u mreznoj kartici, routeru, kablu ili signalu kojeg pusta T com.
router mode to je kad se moras konektirat kad upališ komp...tak je i meni namješteno...MAXtv mi radi super,tak da nije greška u routeru,a i kod brata na XP radi sve super...
router mode to je kad se moras konektirat kad upališ komp...tak je i meni namješteno...MAXtv mi radi super,tak da nije greška u routeru,a i kod brata na XP radi sve super...
ok,thx...evo radi...
ok,thx...evo radi...
a de mi rec jel možd znaš zašt to stvara problem????
a de mi rec jel možd znaš zašt to stvara problem????