Internet na visti

poruka: 17
|
čitano: 2.946
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet na visti

vidio sam da ima ista tema,al se radi o USB-u...ja isto na visti imam problem...poveže me na internet bez problema,al mi duuuugo otvara stranice,kao da se spajam preko modema...imam ADSL t-com i router d-link dsl584-t ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na visti

Mozda nemas signala....pogledaj to..........a na XP-u kak je bilo..........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Internet na visti
dejax12 kaže...

vidio sam da ima ista tema,al se radi o USB-u...ja isto na visti imam problem...poveže me na internet bez problema,al mi duuuugo otvara stranice,kao da se spajam preko modema...imam ADSL t-com i router d-link dsl584-t ...

A jesi probao na XPu ?? Pa nebi to trebalo biti do viste... to bi trebalo biti do tvog operatera... BTW: koji preglednik koristiš ?
Kublach
16 godina
neaktivan

spojen sam preko LAN-a...a koristim mozilu...imam i IE,al isto je i na njemu...IP adresa i DNS su sve podešeno,kak su mi rekli u t-com službi za korisnike...

na XP-u mi se to isto znalo nekad desit,al bi ugasio antivirusni i firewall i radilo bi...al dešavalo mi se svaki 10 puta...znači ono 9 puta upalim komp radi,10 put neće...al sad stalno...ko da sam spojen na modem,nekad i neće da otvori stranicu,a MSN mi uopće neće da se spoji...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 15:04 (dejax12).
16 godina
neaktivan
Internet na visti

aaa probaj ponovo na visti iskljuciti antivirusni i firewall.........

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 15:18 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Internet na visti

To prijavi T-comu ;)

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma šta vrijedi t-com...kad ja njih nazovem oni bla,bla...aj da provjerimo IP i DNS adrese...to je u redu,veza kod njih u redu,greška na kompu...

16 godina
neaktivan
Internet na visti

Ahahahah....poznata mi je ta neprofesionalnost...budi uporan...reci da ti sluzbenik dode doma.....digi malo glas na njih....da vidis sta ce rijesiti problem.................

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dejax12 kaže...

ma šta vrijedi t-com...kad ja njih nazovem oni bla,bla...aj da provjerimo IP i DNS adrese...to je u redu,veza kod njih u redu,greška na kompu...

Reci da ćeš raskinuti ugovor ako to ne riješite... Prijetnje uvijek pale ;)
Kublach
17 godina
Internet na visti

99.999999% nije problem u Visti.

Prije da je problem u mreznoj kartici, routeru, kablu ili signalu kojeg pusta T com.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dejax12 kaže...

Ja sam isto imao takav problem kada sam sa XPa presao na Vistu. Problem sam rijesio tako da sam router postavio sam u router mod (do tada je bio podesen na bridge).
Failure is allways an option...
16 godina
neaktivan

router mode to je kad se moras konektirat kad upališ komp...tak je i meni namješteno...MAXtv mi radi super,tak da nije greška u routeru,a i kod brata na XP radi sve super...

17 godina
dejax12 kaže...

router mode to je kad se moras konektirat kad upališ komp...tak je i meni namješteno...MAXtv mi radi super,tak da nije greška u routeru,a i kod brata na XP radi sve super...

Ne, to je bridge mode, i u tom slucaju sam ja imao problema na Visti. Postavi si router da ti bude stalno povezan i to bi trebalo biti to.
16 godina
neaktivan

ok,thx...evo radi...

17 godina
dejax12 kaže...

ok,thx...evo radi...

Nema na cemu.

P.S. Odmah sam znao da je u tome problem... ;o)
16 godina
neaktivan

a de mi rec jel možd znaš zašt to stvara problem????

17 godina
dejax12 kaže...

a de mi rec jel možd znaš zašt to stvara problem????

Nemam pojma. Rijesenje je pronadjeno slucajno, nakon sto sam proveo skoro 2 sata na telefonu sa covjekom iz Microsoftovog helpdeska...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice