Čekaj da prvo asfaltiraju na novo pa će onda iči kopati kanal, kak ne kužiš :p
Obećali su mi optiku od 1.6. i nisam je dobio... :)
Imaju nekakvi kabeli u zgradi na zidu i opet su došli dole prekjučer staviti novu plastiku bez kabela... xDD
Obecali mi optiku 1.6. i nisam je dobio... :)
Imaju nekakvi kabeli u zgradi na zidu i opet su dosli dole prekjucer staviti novu plastiku bez kabela... xDD
Nisu nikome obecavali 1.6. nego tijekom 6. mjeseca . Na par kucnih brojeva imaju problema sa predstavnicima stanara pa moraju to rjesit putem pravne osobe.
A onda ne znam...

jel ima neko iskustva sa amisom na podrucju samobora?
Moja škola ima download 7-8 megabajta po sekundi
mislim da su na iskon-u...
Moja škola ima download 7-8 megabajta po sekundi
mislim da su na iskon-u...
stavi skidat' bf3 pod satom :D
http://www.amis.hr/optika.php Cijenik je i službeno online ....Odlične cijene
Najskuplji paketi u cijeniku su :
3u1 20/10Mbps Total HBO 303kn / 231kn (popust,ugovor na24mj)
2u1(net+tel) 20/10Mbps................ 202kn / 151kn (popust,ugovor na24mj)
Povećanje brzine na 100/100 Mbps 710,37 kn
U ovim kvartovima su počeli sa izgradnjom FTTH
Siget: http://amis.hr/dokumenti/podrucje%20obuhvata%20SDM%20Siget.pdf planirani datum završetka gradnje: 31.12.2013. godine
Trnsko: http://amis.hr/dokumenti/podrucje%20obuhvata%20SDM%20Trnsko.pdf planirani datum završetka gradnje: 31.12.2013. godine
Vrbani: http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2012/komunikacijske_mreze/20121224%20-%20objava%20namjere%20gradnje%20FTTH%20Vrbani%20podrucje%201-5000.pdf -||- 01.06.2013. godine
Možda za koju godinu i dođe do Splita,instantno bih prešao na 20/10Mbps!!
za tu cijenu se isplati. još ako internet podijeliš sa susjedima i svatko placa oko 60 kn i njima bi bilo bolje i tebi. još ako su penzići pa traže recepte i čitaju novi list (ne troše bandwith) nema boljega
Budući da tema ostaje interesantna, a više ne spada pod aktualne vijesti, preseljena je u odgovarajući podforum.
Kakva je dostupnost optike u centru grada (Zagreb)?
Poklon za korisnike Amis FTTH-a (optike).
Slicno kao u Optime(samo je u njih 4/1 Mbps).
Slicno kao u Optime(samo je u njih 4/1 Mbps).
Slično kao kod T-Coma (samo je kod njih 4Mbps/512Kbps).
Super im je poklon. Navalili ljudi skidati i sve crklo. Vec par sati imam brzinu 1Mbit/s...
Čudno, ja ni nemam 100/100 već 60/90 :)
Upravo otišao u Amis produžiti ugovor na 24 mjeseca.
Čudno, ja ni nemam 100/100 već 60/90 :)
Upravo otišao u Amis produžiti ugovor na 24 mjeseca.
Moj zajeb.
Izgleda da wlan na poslovnom laptopu ne radi kako treba ako je router postavljen da podrzava 802.11n. Iskljucio to na routeru i sad radi OK. Na lenovu starom 5g radi bez beda.
A sto se ugovora tice, produzen je neki dan ;)
instaliraj nove drivere za wifi karticu, mozda ces rijesit tako problem
Blago povlastenima kojima je Amis dostupan .. :D
Sad će 5 godina od kako sam uzeo njihovu uslugu i odlični su. Još ni jedan veći problem nisam imao sa njima. :)
instaliraj nove drivere za wifi karticu, mozda ces rijesit tako problem
Laptop je star 4 mjeseca (HP ProBook 470). Sve novo je na njemu. Jucer sam napravio update i opet ista prica.
Ma nema veze, glavno dasad radi.
Probao se spojiti kabelom, download 94Mbit, upload 95Mbit... :)
evo malo i speedtesta di je tu 100/100 brzina?
evo malo i speedtesta di je tu 100/100 btzina?
Zašto se više od godinu dana amiš nije maknuo iz zagreba?
Zašto se više od godinu dana amiš nije maknuo iz zagreba?
Ne samo da se nije maknuo iz Zagreba, nego niti u cijelom Zagrebu nije dostupna optika...
ima amis u samoboru
Kao prvo iz Amisa su se izjasnili i lijepo na Facebooku rekli da se u bliskoj budućnosti neće širiti. Optika je postavljena u kvartove u kojima imaju najviše korisnika te su isto tako na Facebooku rekli da će optiku proširiti po cijelom Zagrebu jer to sve nije moguće postaviti od jednom. Optika zahtjeva rad, novac i vrijeme.
Da, ima Amis u Samoboru. Provjeri dostupnost na amis.hr
maja kazem da ga ima, ja ga imam, za one forumase koji neznaju. samo rijeci hvale imam, za najmanje para mi nude najbrzi net, nema prekida niti kvarova.