Zvuk se necuje

poruka: 10
|
čitano: 1.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zvuk se necuje

ja sam uzeo novu grafu i lipo instalira drivere i sve.. gaficka radi, al se meni necuje zvuk tj. niti kad upalim windowse nista necujem... maticna ( moj pc ) instalirava sam dosta drivera i bezuspjesno... jel neko zna sta da napravim? jel se mozda izgubio zvuk radi nove graficke?

EDIT : sve je ustekano kabeli , zvucnici sve sam provjerio par puta,  prije nego sto sam instalira ovu novu grafu zvuk je radio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zvuk se necuje
jukiii kaže...

ja sam uzeo novu grafu i lipo instalira drivere i sve.. gaficka radi, al se meni necuje zvuk tj. niti kad upalim windowse nista necujem... maticna ( moj pc ) instalirava sam dosta drivera i bezuspjesno... jel neko zna sta da napravim? jel se mozda izgubio zvuk radi nove graficke?

EDIT : sve je ustekano kabeli , zvucnici sve sam provjerio par puta,  prije nego sto sam instalira ovu novu grafu zvuk je radio.

Ajde reci nam koju grafičku si kupio? Ako si kupia noviju Ati seriju onda mislim da ti je ona preuzela zvuk, odnosno postavljena ti je kao Default device. Samo otiđji u "Control Panel" pa "Hardware and Sound" zatim "Sound" i tamo ispod ti piše "Manage Audio Devices" i tu ćeš selectat svoju zvučnu kao default i trebalo bi sve radit kako triba Smijeh

16 godina
protjeran
Zvuk se necuje

Ako se zvuk ne cuje, onda to zapravo i nije zvuk ili je mozda infra-zvuk te ultra-zvuk.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 18:22 (Mentalist).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ako se zvuk ne cuje, onda to zapravo i nije zvuk ili mozda infra-zvuk te ultra-zvuk.

Smiješno Smijeh, al ne pomaže nikome. Namigiva

16 godina
Zvuk se necuje

nije smijesno... XFX Ati Radeon 4850 prekjucer kupljena

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je bio komentar na Mentalistov odgovor ja sam ti dao odgovor gore u postu.

16 godina

btw imam windows xp ... kako se to napravi na win xp

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 18:27 (jukiii).
15 godina
neaktivan

Isto kao i na 7ici mislim al na xpu ne radim ima skoro pa godinu dana pa se nesjećam točno.

16 godina
Zvuk se necuje

evo napravio sam zvuk Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvuk se necuje

Meni je instaliran zvuk al je nekako prigušen?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice