Zvučna kartica?

poruka: 4
|
čitano: 890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zvučna kartica?

Ovako zanima me koje trenutno zvučne kartice se isplate kupovati, a da cijenom ne probijaju nebo.

Recimo od 200 do 400kn. Za uporabu bi bilo igre i filmovi.

Osobno imam integriranu Realtek ALC655 i nadam se da bih nabavkom nove osijetio poboljšanje.

Pročitao sam da do sada nema hybrid riješenja zvučnih za igre i muzika, molim objasnite o čemu se radi.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zvučna kartica?
Wuk19 kaže...

Ovako zanima me koje trenutno zvučne kartice se isplate kupovati, a da cijenom ne probijaju nebo.

Recimo od 200 do 400kn. Za uporabu bi bilo igre i filmovi.

Osobno imam integriranu Realtek ALC655 i nadam se da bih nabavkom nove osijetio poboljšanje.

Pročitao sam da do sada nema hybrid riješenja zvučnih za igre i muzika, molim objasnite o čemu se radi.

Hvala

Ako imas dobre zvucnike mozda osjetis razliku, ako nemas onda ti investicija u zvucnu karticu bacanje novaca.

Za ovo boldano, mozda bi ti mogao malo objasniti na sto mislis tj. sto ti predstavlja taj "hybrid", jedino sto mi pada

na pamet bi bilo neka rjesenja koja uz tranzistorka pojacala koriste elektronske cijevi. To ne postiji na trzistu

pc audio opreme jer zvucna kartica nije namjenjena da bude nekakvo izlazno pojacalo vece snage, tj nije realno potrebno.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 23:08 (drnde).
16 godina
odjavljen
Zvučna kartica?

Ma vjerojatno misli na onu 'mantru' da, ako je kvalitetna za igre, da je manje kvalitetna za glazbu i obrnuti.

Neka si pronadje polovnu audigy 2 zs i rijesen problem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvučna kartica?

Pod hybrid mislim kao što je mrgid rekao. Znači namijenjena samo za igre ili obrnuto za glazbu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice