Lijep pozdrav, molio bih preporuku zvucne kartice (za prijatelja), uvjet je da ima dobar driver suport za win7 64bit i isto takvo softverski bogate opcije podesavanja zvuka. Puno izlaza ne treba, zvucna je iskljucivo za gaming.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za gaming mu ne treba ništa skuplje
A ima drivere za Win 7.
Od ostatka nek si kupi neki dobar headset ili nek popije XD
Zahvaljujem na brzom odgovoru, ima li sto bolje, moze do 1000kn kao sto sam vec rekao. Samo da se nadovezem na moj prvi post, zvucna ce biti kombinirana sa slusalicam Logitech G35, znaci treba podrzavati 7.1 zvuk
kakve veze imaju g35 sa zvučnom ?
pa to su usb slušalice
pa to su usb slušalice
btw.ako je mislio zbog toga kupovat nek ne kupuje.
Kupit ce zvucnu, imao je prije ali je odapela, pa mu sad nije kvalitetan zvuk an integriranoj
LOL
LOL
Lol za sto? Ako nemas konstrutivan savjet nemoras komentirati
EDIT: Stvarno se nerazumijem u zvucne, da sve znam o njima nebih trazio savjet . Ako je neka glupost izrecena, prosvjetli me da nesto i naucim
pa to su usb slušalice
btw.ako je mislio zbog toga kupovat nek ne kupuje.
Znaci zvucna kartica ne moze obradjivat zvucne efekte ako slusalice nisu spojene direktno na nju, nego preko usb-a?
Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Professional - cijena ti je cca. 1000 kn
a ako se hoce malo isprsiti još nek uzme ovo
http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=32191-Zvučna-kartica-Asus-XONAR-D2XXDT
i explorer, svaki headset se moze prikopčat preko zvučne!
Za te slušalice nikakva zvučna kartica nema smisla. USB sučelje koje slušalice imaju je sama zvučna kartica i zvuk dolazi odatle, a ne od zvučne sa ploče ili od zvučne od 1000 kkn, to bi samo bila druga kartica u sistemu.
Kada uključiš te slušalice u USB i instaliraš logitechove drivere, cijeli zvučni sistem ide preko njih, tj računalo ti šalje audio podatke na slušalice koje one konvertiraju u zvuk. Ne šalje zvuk sa zvučne iz sistema! Kvalitetu zvuka definiraju same slušalice.
Da imaš one koje idu preko analognog jacka, ili da ih spajaš na neko pojačalo spojeno sa zvučnom , analogno ili digitalno, bila bi druga priča.
Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Professional - cijena ti je cca. 1000 kn
a ako se hoce malo isprsiti još nek uzme ovo
http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=32191-Zvučna-kartica-Asus-XONAR-D2XXDT
i explorer, svaki headset se moze prikopčat preko zvučne!
kako ćeš spojit g35 na zvučnu objasni mi !
Ma mislio sam da postoji adapter tipa iz usb na audio, al sad baš goglam i vidim da ima samo audio na usb :(
dobro ti ljudi kazu, netreba ti skupa zvucna za g35, spajas ih preko usb-a i zvucna nema veze s njima, tako da i ako uzme nesto najbolje imat ce isti zvuk, ( na tim slušalicama)
Ok, zahvaljujem svima na odgovorima, uzet ce samo g35.
Moderatori moze slobodno lock, sve je izreceno