- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oguli izolaciju i spoji sve kao što je bilo prije, nije to nikakva mudrost samo trebas pazit da spojiš dvije iste boje, a ako si daltonist daj nekom da ti to uradi.
ako su neke jeftine sluse isplativije ti uzet nove i bit miran..... kidam glavu da ces krivo nes uradit 
Pa kod takvih jeftinih sluski se uopce ne isplati s lemilicom igrati. Meni se to dogodilo na slusakama od 500kn ali skroz na pregibu tak da sam sad u K, mogu ih samo u smeće baciti.
Pa kod takvih jeftinih sluski se uopce ne isplati s lemilicom igrati. Meni se to dogodilo na slusakama od 500kn ali skroz na pregibu tak da sam sad u K, mogu ih samo u smeće baciti.
pa nemoj ih bacat omg, provaj nes napravit ako neide prodaj
NE! Ako je precvikana kod slušalica, onda odlemi unutar slušalice žice, i zalemi duži dio kabla! Ili daj meni, nemreš mi slušalice od 500kn bacit :)
Ma imaju svoju zvucnu karticu, i sad tocno kod zvucne se sve rascufalo, i sad K****.
Slusalice su od 200kn a tip mi trazi 50kn za popravak ali mi to malo puno, da budem 100% iskren to su od dobrog frenda pa mu zelim pomoci da sredimo to, budemo ljepo sve rastavili i neke tutove pogledali pa nesto iskemijali jer je mikrofon spoio ali treba jos sluse.
Ma imaju svoju zvucnu karticu, i sad tocno kod zvucne se sve rascufalo, i sad K****.
koje su sluse u pitanju