Zelena tekućina izlazi iz mikrofona

poruka: 5
|
čitano: 669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Dakle prije par mjeseci skužio sam da nekada, ali samo nekada kada prođem rukom po mikrofonu na ruci mi ostane zeleni trag kao da sam koristio zeleni marker na njoj. U zadnje vrijeme skužio sam da se to sada dokađa stalno kada bih prošao rukom i kada bi pokušao obrisati maramicama. Stvarno neznam što bi to moglo biti. Ima li netko neku ideju? Dali bi za to mogao nositi slušalice na reklamaciju? Slušalice su Plantronics Gamecom 380. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

To ti je ektoplazma, slušalice su ti opsjednute i bolje ih odnesi svećeniku ili nekome tko istjeruje duhove.

Pokušaj ih posuti sa soli i svetom vodom kao privremeno riješenje.

9 5 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Zelena tekućina izlazi iz mikrofona
dafaq kaže...

Dakle prije par mjeseci skužio sam da nekada, ali samo nekada kada prođem rukom po mikrofonu na ruci mi ostane zeleni trag kao da sam koristio zeleni marker na njoj. U zadnje vrijeme skužio sam da se to sada dokađa stalno kada bih prošao rukom i kada bi pokušao obrisati maramicama. Stvarno neznam što bi to moglo biti. Ima li netko neku ideju? Dali bi za to mogao nositi slušalice na reklamaciju? Slušalice su Plantronics Gamecom 380. Hvala

operi zube prije korištenja :D

13 godina

Ne razumijem čemu ovakvi odgovori. Imam ozbiljno pitanje i stvarno me zanima odgovor

14 godina
dafaq kaže...

Ne razumijem čemu ovakvi odgovori. Imam ozbiljno pitanje i stvarno me zanima odgovor

Teško da ćeš ovdje dobit normalan i ozbiljan odgovor ;)

:D

Sony Z1 kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice