pa dobro,jel hoće radit ta kineska kopija ili,jer je 4 puta skoro jeftinija,ne igran svaki dan,ali eto,htio san malo se zabavljat,igrat malo NBA2K i PES,malo možda BF4 i to,pa sad ne znan,vidiću još,ali uglavnom htio bi igrat bežićno,jer sve mi je bežićno,i zanima me da sve bude ispravno,jer želim igrat s veće udaljenosti i to,stoga želim imat bežićni,ne želim žicu,možda ipak za početak,nabavin jedan žićni,pa poslije nabavin drugi i usput taj dodatak,pa makar kineski,jer mi se ne čini neka velika razlika,ali htio san čuti savjete nekog tko se više razumije u to nego ja...i ne bi igra sad cijeli dan,ponekad navečer,da se opustim malo i to...hvala ti svakako,lp :)
To je malo teže reći, ima različitih iskustva s tim kineskim receiverima... Kad rade, rade odlično, ali nekad se desinkroniziraju, a nekad uopće ne rade.
ali kako da radi,ipak treba onda taj nastavak,ali ne daje mi se 170kn,ako na Ebay-u ima za 7.50$ sa free shipping,pa da je ne znam kakve kvalitete,jbg,neću igrat od 0-24,tu i tamo ću zaigrat malo košarku,nogomet ili BF4 ili slično i to je to...šta da radim,dali da naručim ipak s ebaya ili šta,jel ima netko tko je uzeo nešto slično i da je sve korektno,ne kužin ništa sada više,jer san konta da ako uzmem baš taj za PC,navodni jel,da san baren miran da ne uziman taj nastavak,jel može neka pomoć konkretna,šta da napravin i kupin da mogu igrat s kontrolerom,jer NE ŽELIM PEGLAT S NIKAKVIM MIŠEM,nema šanse,to nije za mene,ja ću igrat s joystickom,i to bežićnim i točka....samo nek netko kaže šta da uzmen,jel može neki link na ebay ili slično,jer ne dam 3X više love,za nešto ka original,od nas braće LOPOVA hrvata,ne dolazi u obzir...hvala unaprijed...
Ja sam uzeo sa eBay fake adapter prije dvije godine za 7-8$ i radi bez greske . Uzmi bilo koji ,sve je to isto u tom cjenovnom rangu .
Uskoro ce xbox one gamepad za pc,zato polako nestaju ovi od xboxa 360..