Treba mi dobar volan sa mjenjacem i svim tim za PC ,pa mi dajte preporuku kakav da kupim i gdje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
cijena je malo visočija al jbg.
a mene budale zaboravio link stavit evo
Logitech momo ili logitech formula ex pro mislim da se zove taj je jeftiniji negdje 550kn dok je momo 1000, ali potraži možda na njuškalu nađeš za manje.
Logitech momo ili logitech formula ex pro mislim da se zove taj je jeftiniji negdje 550kn dok je momo 1000, ali potraži možda na njuškalu nađeš za manje.
ima ja mislim još jedan.
evo ga logitech driving force pro na njemu sam malo vozio u tehno maxu i odličan je
a da se malo strpis i skrpas jos nekih 600kn i uzmes polovan g25 jel razlika je ogromna
Pozdrav. Da ne otvaram novu temu, zanima me koji je najbolji volan za nekih 700kn po mogucnosti manje. Volio bi da je mjenjac ili 6brzinski kao na g27 ili onaj odma na volanu i da je kut okretanja manji tj. ako se moze namjestit onda ne smeta da je veci jer ako je prevelik nema sanse da stignem okretat. H
Hvala!
Itko??
I zanima me jel ima i ako ima gdje je rucna na njemu.
Hvala!
Neces naci dobar volan za ispod 1000kn..
Za 990 kn imaš u H2 shopu Thrustmaster Ferrari F430 kojeg i sebi mislim uzet.Gledo sam recenzije i volan je pila.Jedino mi je mala zamjerka zato što nema 900° rotaciju volana.
A koliko moram dati za dobar volan i koji je to?
Neznam ali ja sam imo onog momo sta kosta oko 1000kn i nije mi qurca valjo..
g25
g25
Mislim da je to pretjerivanje. Nisam toliko okorjeli igrac. Za te pare cu si u auto stavit rollbar, sportsko sjedalo i pojas, i kupit nekoliko guma i na aerodrom. Hehehe.
Naravno salim se.
Ali stavrno mi se ne isplati. Da su simulacije jedino sto igram onda jos i bi ali ovako ne.
pa mogao bi naci polovni golf za te pare