moguće da sam fulal podforum, al neznam di da pitam
kolka postoji najveća dužina usb produžnog kabla?
dal je samo onih 1,8m pa ih moram spajat il postoji u komadu više?
trebalo bi da ima i od po 5 metara, no ti ih kupi više pa ih poveži ako ti treba velika udaljenost (spoji žice)
<Forum poludio, komentar obrisan od strane autora.>
koliko bi došao produžni od pola metra?
mislim nekih 15-40 KM (zavisi od firme i kvalitete)
1 KM = 3 kn i 60 lipa
Mislim da nema od pola metra, minimum je metar. Meni je produžni od 3 metra došao nekih 20-tak kuna. (naravno najobičniji, nikakva brand name firma)
1 KM = 3 kn i 60 lipa
pola metra oko 50kn? nema šanse. Pa 3 metra je 25 kn
ima u diskontu po 3m za 15kn
Hvala kolege. :)
Baš sam složio jedan stari komp i ne radi front panel USB, a spajat na iza svaki put je malo nezgodno.
Evo ima nesto u ADM-u.
Ovo je muško-muški kabel tj. ima oba kraja jednaka. Uglavnom USB produžni kabel možeš kupiti u gotovo svakom PC-shopu + nekim elektroničkim dućanima, trgovinama tipa chipoteka itd.
Da pitam...
Da li je moguće da USB stick kad je zaštekan u kabel 3 ili 3.5 m jednostavno da ga računal ne može prepoznati?
Da pitam...
Da li je moguće da USB stick kad je zaštekan u kabel 3 ili 3.5 m jednostavno da ga računal ne može prepoznati?
Ako USB kabel koji ima muški i ženski tad če USB stick prepozna, evo ja sam na produžni kabel spajao USB stick i normalno surfam i nikad problema. Samo moraš pazit da ne zapleš nogu da nezgodno padneš na pod. Kabel možeš uvrstiš uz stol ili uz kraj zida da ti nesmeta prolaz hoda.
e ovako, kupio sam sebi produžni USB kabel od 1,5m jer sam htio spojiti vanjski HDD koji ima vlastito napajanje, ali je kabel od tog HDD jako mali oko 40cm... ali mi piše USB DEVICE NOT RECOGNIZED.....molim pomoć...jako mi je bitno...
netko
možda si kupi usb 1.1 kabel,meni zbog tog nije radio ni miš ni tipkovnica
1 KM = 3 kn i 60 lipa
5m HDMI je 15 KM!
netko
gubiš previše napona s tim kablom, probaj ga spojit direkt na matićnu, iza, a ne naprijed
e ovako, kupio sam sebi produžni USB kabel od 1,5m jer sam htio spojiti vanjski HDD koji ima vlastito napajanje, ali je kabel od tog HDD jako mali oko 40cm... ali mi piše USB DEVICE NOT RECOGNIZED.....molim pomoć...jako mi je bitno...
Ne mozes 2,5" disk na produzni stavljati. Nije taj kael sto ti je dosao uz disk bez razloga tako kratak. Posto disk preko tog kabela vuce i napajanje treba biti sto kraci da ne bude gubitaka napona i onda disk ne radi. JCak ni sa tim kratkim ti nece uvijek raditi na prednjim USB konektorima zbog loseg kucista.
Kako izgleda USB 1.1 kabel????????????
1 KM = 3 kn i 60 lipa
5m HDMI je 15 KM!
HDMI i externi HDD? O cemu ti pricas?
netko
gubiš previše napona s tim kablom, probaj ga spojit direkt na matićnu, iza, a ne naprijed
Upravo tako
ljudi niste me skontali....imam externi HDD od verbatima 3.5inčni.....ima adapter za napajnje.... i neće da mi ga prepozna 7-ica,..
Nemoj ga spajati preko produznog.
Kako izgleda USB 1.1 kabel????????????